BLIŽI SE NAJSREĆNIJI DAN U OKTOBRU Astrolozi savetuju šta da uradite, sve će vam ići od ruke
Foto: privatna arhiva

Ukoliko ste ljubitelj astrologije, onda ste sigurno već upoznati sa "datumom ogledala". To se dešava u svakom mesecu, a u ovom je 10. oktobar dan kada nas očekuju važni događaji! Prema numerologiji, 10.10. biće najsrećniji dan, a u prilog mu ide što pada na ponedeljak - dan za nove početke.

Ukoliko dugo razmišljate o nekim novim odlukama, planovima i željama, ovo će biti idealan dan da prelomite, odlučite i pokrenete se. Sve što budete uradili 10. oktobra može da utiče na vašu budućnost. Pa, šta možemo da očekujemo? Ovo su tri stvari:

Sama jedinica u ovom datumu govori da nas očekuju nove šanse za nove početke. Sve zavisi od toga šta vam je trenutno fokus. Može da se odnosi na sve: karijeru, posao, međuljudske i emotivne odnose, planove i ciljeve. Ovaj broj takođe ukazuje da su velike šanse da se u vašem životu pojavi nova osoba sa kojom ćete ostvariti ljubavnu romansu.

Takođe, ovaj datum je povezan sa metorskom kišom drakonida! Uspećete da transformišete određene stvari u svom životu, a to može biti vaš izgled, odnos prema novcu ili preuređenje kuće. Osim toga, 10. oktobra Merkur prelazi u Vagu. To znači da ova planeta gubi na snazi, ali neće nam naneti štetu.

Naprotiv, njegov boravak u Vagi može samo da vas smiri i umiri emocije. Mnogi ljudi osetiće ovog dana emotivnu stabilnost, a pronalaženje zajedničkog jezika postaće lakše. Ovo se posebno odnosi na partnere koji su potpuno različiti jedno od drugog.

Iskoristite 10. oktobar da se posvetite isključivo sebi, prijaće vam!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading