HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 19. SEPTEMBAR Ovan ima priliku za tajnu vezu, Lav može napraviti veći propust na poslu,  Škorpiji otvoren prostor za napredak
Foto: privatna arhiva

OVAN

POSAO: Prilično ste nezainteresovani za dešavanja koja vas okružuju. Tokom današnjeg dana ćete izabrati da budete pasivni, jednostavno nemate dovoljno energije za sve obaveze.

LJUBAV: Imaćete priliku za paralelni flert ili ponudu za tajnu vezu. Na vama je odluka da li ćete se prepustiti strastima ili ćete ipak poslušati razum. Kako god bilo, ne očekujte previše. Obratite pažnju i na glasine kojima možete biti izloženi.

ZDRAVLJE: Podložni ste raznim infekcijama i upalama, veoma ste osetljivi danas i imunitet vam je oslabljen. Obratite pažnju na povrede.

BIK

POSAO: Nemojte da zabušavate. Posvetite se poslovima koji već duže vreme čekaju na vas. Ako budete nastavili da ignorišete svoje obaveze, možete imati veće probleme na poslu. Kolege i nadređeni kontrolišu vaš rad. Sada ste u nemilosti, potrudite se da to promenite.

LJUBAV: Moguće je novo zanimljivo poznanstvo sa nešto starijom osobom od vas. Prija vam njena harizma i imate jaku želju da je još bolje upoznate i da se zbližite sa njom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa digestivnim traktom. Jako je važno da povedete računa o ishrani. Izbacite iz jelovnika masnu, začinjenu hranu.

BLIZANAC

POSAO: Možete ostvariti uspeh i napredak na polju posla ako budete bili dovoljno razumni. Poslušajte savete od onih koji vam žele dobro, nemojte da ignorišete starije kolege. Iskusniji saradnik vam može ukazati na izvesne nepravilnosti u vašem radu. Ne odbacujte sugestije, prihvatite ih.

LJUBAV: Moguće je da se polako, sa vaše strane, bude emocije prema jednoj osobi sa kojom dugo imate samo prijateljski odnos. Niste sigurni da li su osećanja uzvraćena i kako da postupite.

ZDRAVLJE: Povišena telesna temperatura vam može stvarati manje probleme. Uradite neophodne analize.

Foto: Pexels

 

RAK

POSAO: Dolazi do preokreta kada je u pitanju vaša poslovna situacija. Možete da očekujete da ćete doći do nekih važnih novih informacija. Iskoristite okolnosti na pravi način.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive i strastvene trenutke sa osobom koja vam se dopada već duže vreme. Konačno dolazite do pomaka na ljubavnom planu i presrećni ste! Zauzeti Rakovi nisu zadovoljni, kod partnera je došlo do transformacije.

ZDRAVLJE: Opasnost od trovanja je naglašena, zato izbegavajte alkohol i neproverene proizvode. Potrudite se da sami sebi spremate hranu.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete danas napraviti neki veći propust na poslu, koji neće proći nekažnjeno. Sami ste krivi, jer ste i ovaj put pokušali da zanemarite neke osnovne stvari. U poslu morate biti odgovorni i posvećeni onome što radite.

LJUBAV: Potrebno vam je vreme za razmišljanje. Imate emotivnu vezu, ali njome niste zadovoljni, a niste ni spremni da je prekinete. U velikoj ste dilemi. Ne spadate u osobe koje se zadovoljavaju polovičnim rešenjima.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa povišenim holesterolom, povedite računa o tome i smanjite unos masti.

DEVICA

POSAO: Važno je da imate više strpljenja i razumevanja prema saradnicima. Poradite na svom stavu prema njima kao i na tome da ostvarite nešto bolju komunikaciju u kolektivu. U suprotnom možete doživeti neprijatnosti od strane kolega.

LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate sa više strana. Današnji dan vam je veoma povoljan za flert, pa vam svakako neće biti dosadno. Poigravate se i koristite situaciju maksimalno...

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su naglašeni, moguće je da do tegoba dolazi na nervnoj bazi. Ovih dana ste preterano nervozni i napeti.

VAGA

POSAO: Niste uvereni u to da vam je trenutna poslovna pozicija sasvim sigurna. Na neki način se plašite moguće promene, jer je poslednje što vam sada treba - da ostanete bez posla.

LJUBAV: Ukoliko se danas budete upustili u neku strastvenu avanturu, uživajte u njoj ali imajte na umu da ne treba da očekujete previše. Jednostavno nema pokazatelja za neki trajniji odnos.

ZDRAVLJE: Solidno stanje na ovom polju, možete se opustiti i priuštiti sebi neko zadovoljstvo. Izdvojite predstojeći vikend odlazeći na neko usamljeno mesto, gde ćete biti sa samim sobom.

ŠKORPIJA

POSAO: Na vama je samo da iskoristite priliku koja vam je data i da pokažete sve svoje sposobnosti. Mogućnost za napredovanje će vam se otvoriti mnogo brže nego što mislite.

LJUBAV: Moguće je da će voljena osoba biti uvređena zbog nekih vaših reči. Bez obzira na to, ne možete da prikrivate svoje nezadovoljstvo, jednostavno morate da budete iskreni. Ukoliko ne nalazite kompromis, vreme je da se razilazite.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos soli koji može biti i te kako štetan po vas, na više načina. Generalno, vi volite masnu, začinjenu hranu.

 

STRELAC

POSAO: Ostvarićete kompromis po nekim važnim pitanjima. Dan vam je veoma povoljan za poslovne pregovore kao i za komunikaciju sa saradnicima. Možete očekivati manji uspeh.

LJUBAV: Postoji jedna osoba koja vas magnetski privlači. Baš danas dolazi do susreta sa njom, ali pazite da ne ostavite utisak preterano zbunjene osobe koja nije sigurna šta hoće.To vam se dešava upravo sa osobama prema kojima gajite duboka osećanja.

ZDRAVLJE: Nemojte da se iscrpljujete previše. Slobodno vreme posvetite tome da se odmorite. Popodne provedite uz neko dobro štivo.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete značajnu priliku za zaposlenje ako ste već duže u potrazi za radnim mestom. Krajnje je vreme da se aktivirate i da ostvarite promenu po tom pitanju! Ne oslanjajte se na tuđa obećanja, već sami prionite na traženje odgovarajućeg posla.

LJUBAV: Nemojte da prikrivate ono što osećate. Ako nešto zamerate voljenoj osobi ili ako vam nešto kod nje smeta - recite joj to. U suprotnom do promene neće doći. Imajte uvek na umu da time možete uvek samo da dobijete, a ne da izgubite.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi, mogući su neki manji problemi na tom planu.

VODOLIJA

POSAO: Posvetili ste se tome da sa radnim okruženjem budete u dobrim odnosima i za sada ste veoma uspešni u tome. Jako vam znači pozitivna i prijatna situacija na poslu. Spadate  osobe koje ne mogu da rade u negativnom okruženju. Vrlo vam je važna dobra saradnja i kolegijalnost.

LJUBAV: Pokušajte da zanemarite neke sitnice. Ukoliko se vi i partner konstantno budete svađali zbog nevažnih stvari, izgubićete bliskost. Setite se zbog čega je volite i šta vas spaja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte naviku da se prejedate, mogli biste imati većih problema vezanih za želudac.

RIBE

POSAO: Usporite malo svoj tempo. Ulažete nadljudske napore u posao, a za sada vam se malo vraća. Razmislite o tome koliko vredite i da li se trenutno nalazite na pravom mestu. Vreme je da nešto promenite, jer i sami uviđate da na postojećem mestu ne možete napredovati.

LJUBAV: Nemate dovoljno poverenja jedno u drugo i to je ono što vam najviše remeti odnos sa voljenom osobom. Neke stvari biste trebali da razjasnite što pre ako ne želite da bude kasno.

ZDRAVLJE: Kardiovaskularni sistem je osetljiv, moguće su srčane tegobe. Čuvajte se. Obavezan je pregled kod kardiologa.

Komentari (0)

Loading