HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 15. SEPTEMBAR Blizanci kao na iglama, Lavovi sumnjaju u svaku partnerovu reč, Devicama naglašeni problemi sa bubrezima
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete pozitivne prilike za promene na polju posla, pogotovo ako sarađujete sa inostranstvom ili ako planirate neko putovanje. Lepe vesti vam dolaze!

LJUBAV: U vaše ljubavno gnezdo se polako useljavaju i problemi. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati razmirice sa voljenom osobom oko nekih sitnica koje su sasvim banalne. Pokušajte da budete strpljivi i tolerantniji, jer ljubav i dalje postoji.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom, a zatim i sa hroničnim umorom su prisutni već neko vreme. Potreban vam je odmor, odlazak na neko mirno, usamljeno mesto.

BIK

POSAO: Postoji neka osoba u vašem okruženju koja samo čeka na priliku da vam upropasti planove... Potrudite se da na vreme otkrijete o kome je reč i da sprečite njene namere.

LJUBAV: Vodite se strastima i donosite brzoplete odluke. Moguće je da ćete se kasnije kajati zbog svega... Ne vredi vam da se osvrćete na svoje greške ako iz njih ništa ne naučite. Ne dozvolite da se one ponavljaju, mogu vam ugroziti odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom, kao i proširene vene pogotovo kod straijih Bikova. Ne zapuštajte problem, obratite se vaskularnom hirurgu.

BLIZANAC

POSAO: Možete biti podložni tome da pod pritiskom okruženja donesete neku odluku koja nije sasvim u skladu sa vašim interesima. Probajte da ipak ne dopustite to sebi.

LJUBAV: Moguće je da stres sa posla prenosite na partnerski odnos. Oboje ste tokom celog dana kao na iglama, samo tražite povod za svađu. Pokušajte da bar malo opustite tempo. Ne dozvolite da nemir uđe u vaš emotivni odnos. Poslovne probleme ne donosite kući.

ZDRAVLJE: Moguće su povrede pršljenova. Kičma vam je veoma osetljiva. Čuvajte se padova i ne dižite težak teret. Do sada se nikada niste štedeli.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 15. SEPTEMBAR Blizanci kao na iglama, Lavovi sumnjaju u svaku partnerovu reč, Devicama naglašeni problemi sa bubrezima

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Danas vas sreća prati kuda god da krenete! Možete da očekujete veoma pozitivan razvoj događaja u svakom poslu kom se budete makar malo posvetili. Iskoristite ovaj dan na pozitivan način, prihvatite šanse, one su jedinstvene.

LJUBAV: Vaša intima sa voljenom osobom prevazilazi samo fizičke potrebe, može se reći da ste se na neki način i duhovno spojili. Uživate u zajedničkom vremenu, to vas opušta. Kroz otvoren razgovor vezu podižete na viši nivo.

ZDRAVLJE: Nemojte da konzumirate alkohol, izbegavajte sve vrste poroka kojima ste inače skloni.

LAV

POSAO: Čuvajte svoj novac. Nemojte da dajete pozajmice ljudima koje ne poznajete dovoljno dobro ili u koje nemate dovoljno poverenja. Pokušajte da budete racionalni. Zašto bi sebi pravili problem?!

LJUBAV: Skloni ste ljubomori i sumnjate u svaku partnerovu reč i pokret. Kada biste samo mogli da se domognete njegovog mobilnog telefona! Nemojte na to pomišljati. Moguće je da ipak samo umišljate svašta.

ZDRAVLJE: Mogući su veći problemi sa nesvesticom, kao i sa niskim pritiskom. Uradite osnovne analize, posavetujte se sa lekarom. Možda ćete morati na dodatna ispitivanja.

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan za donišenje važnih odluka. Ne biste trebali uopšte previše vremena da provedete na poslu, pokušajte da uzmete slobodan dan ako ste u mogućnosti. Nadređeni su navikli na vaše preveliko davanje, pa sada to prihvataju kao sasvim normalnu situaciju. Vama nije do tapšanja po ramenu, već do konkretnih stvari.

LJUBAV: Dolazite do prilika za nove, uzbudljive avanture i neočekivane događaje! Sledi vam neobično iskustvo kakvo niste mislili da ćete ikada imati. Prepustite se i uživajte!

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa bubrezima. Regulište unos tečnosti, povećajte ga.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 15. SEPTEMBAR Blizanci kao na iglama, Lavovi sumnjaju u svaku partnerovu reč, Devicama naglašeni problemi sa bubrezima

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Pokušajte da napravite bolju organizaciju svojih obaveza. Ništa nećete postići ako budete bili konstantno pod prevelikim pritiskom i u žurbi. Usporite malo. Sada je važno strpljenje, kao i detljna razrada svih mogućih neželjenih dešavanja.

LJUBAV: Partner će se potruditi da vam pokaže svoju naklonost. Uživaćete u pažnji koju dobijate sa njegove strane. On vam je maksimalno posvećen i vi ste veoma srećni zbog toga.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen, povećajte unos vitamina i čajeva u narednom periodu. Zanemarili ste kontinuiranu ishranu.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete doći i do neke neočekivane zarade. Tokom celog dana imate sreće u svim svojim poslovnim poduhvatima - bilo da su mali ili veliki. Budite pažljivi sa novcem.

LJUBAV: Očekuje vas fatalan susret sa osobom koja će vam biti značajna na duže staze. Nemojte dopustiti sebi da propustite priliku da osvojite svoju sudbinsku ljubav! Nekada umete da sve upropastite zahvaljujući svojoj brzopletosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku koji bi mogao biti značajno povišen. Javite se lekaru. Potrebna vam je odgovarajuća terapija.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da ćete imati nekih pravnih problema ili neke neregularnosti sa papirologijom. Povedite računa da to sprečite ako možete. Budite skoncentrisani pri obavljanju poslova, ali i potpisivanju ugovora.

LJUBAV: Možete da računate na miran dan. U braku je situacija sasvim stabilna, znate šta da očekujete i mirite se sa tim. Ukoliko ste slobodni, nije povoljan dan za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su naglašeni, povedite računa o svojoj ishrani. Posavetujte se sa nutricionistom o promeni načina ishrane.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 15. SEPTEMBAR Blizanci kao na iglama, Lavovi sumnjaju u svaku partnerovu reč, Devicama naglašeni problemi sa bubrezima

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Ukoliko danas budete potpisali neki ugovor, on će vam biti značajan na duže staze. Povedite računa da se ne obavezujete ukoliko smatrate da vam okolnosti ne odgovaraju. Pokušajte da nađete kompromis sa poslovnim partnerom, kako bi obe strane bile zadovoljne.

LJUBAV: Pružićete partneru dokaz svoje ljubavi. Konačno ste našli za shodno da se otvorite i da mu iskreno pokažete svoje emocije. Iznenađen je promenom koju je doživeo sa vaše strane.

ZDRAVLJE: Moguće infekcije grla, pa povedite računa o tom predelu. Izbegavajte hladne napitke, kao i gazirana pića.

VODOLIJA

POSAO: Zadovoljni situacijom koju imate na poslovnom planu. Možete da očekujete i neki manji priliv novca koji će vam biti značajan. Za sada sve ide po vašem planu. Ne očekujete iznenađenja.

LJUBAV: Želite da uverite partnera u svoje namere. Niste zainteresovani za bilo kakve rizike, avanture i promene. Odlučili ste da vam je prioritet da se emotivno stabilizujete.

ZDRAVLJE: Jako je važno da regulišete način ishrane kako biste predupredili veće zdravstvene probleme. Primećujete da vam određena hrana ne odgovara, da opterećuje želudac, generalno stomak.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete rasplet događaja na ovom planu. Moguće je da neke stvari jednostavno sada nisu u vašim rukama. Pomirite se sa svojom sudbinom. Sačekajte povoljniji momenat.

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi. Imate veliku želju da se ta veza održi i nastavi, kao i da zajedno krenete da koračate ka većim životnim promenama.

ZDRAVLJE: Moguća je jaka glavobolja tokom celog dana. Potrebno vam je više opuštanja i svežeg vazduha. Uglavnom ste u zatvorenom prostoru, a boravak u prirodi,  kao i šetnja mogu biti relaksirajuće za vaš organizam.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

15.09.2022 05:38

Da samo osoba dolazi u obzir koja zeli ozbiljno,zajedni zivot.