HOROSKOP ZA UTORAK, 13. SEPTEMBER Poboljšanje finansijske situacije za Ovna, proširiće se trač o Biku koji mu ne ide u prilog, problemi sa sinusima za Škorpiju
Foto: Pixabay

OVAN

POSAO: Od strane članova uže porodice dobijate podršku po pitanju posla koji planirate, koja vam mnogo znači. Možete da očekujete pozitivan razvoj događaja u periodu koji je ispred vas. Poboljšanje finansijske situacije.

LJUBAV: Vaša voljena osoba se spremila da vas prijatno iznenadi! Možete da očekujete neke veoma lepe vesti sa njene strane. Bićete radosni i ispunjeni ljubavlju tokom celog dana. Očekujete susret punog utrisaka.

ZDRAVLJE: Razmislite o tome da promenite režim ishrane. Moguće je da neke navike morate menjati iz korena. Moguće su stomačne tegobe.

BIK

POSAO: Nemojte da padate na provokacije zlonamernih ljudi. Potrudite se da se svesno suočite sa preprekama koje imate na ovom polju i da se direktno suprotstavite onima koji su protiv vas. Pojedini neće očekivati bilo kakvu vašu reakciju.

LJUBAV: Nepovoljan dan za sve one koji bi mogli da imaju neku tajnu vezu. Postoji određeni rizik od toga da budete razotkriveni ili da se proširi neki trač koji vam nikako ne ide u prilog.

ZDRAVLJE: Na ovom polju nema promena. Možete da računate na prilično miran dan, bez većih problema. Odmorite se uživajući uz neku dobru knjigu.

BLIZANAC

POSAO: Pomirite se sa tim da ovaj put niste u pravu povodom stava za koji se zalažete. Bolje bi bilo da odmah situaciju sagledate realno nego da ulazite u konflikte iako niste u pravu. Umete da budete vrlo tvrdoglavi, ne primate tuđe sugestije.

LJUBAV: Nemojte da bežite od iskrenog razgovora sa voljenom osobom. Možete da računate na važna rešenja, ako se budete posvetili tome da pronađete kompromis po pitanjima koja vas muče.

ZDRAVLJE: Glavobolja vam stvara probleme tokom celog dana. Pokušajte da nađete neki način za relaksaciju. Proverite pritisak!

HOROSKOP ZA UTORAK, 13. SEPTEMBER Poboljšanje finansijske situacije za Ovna, proširiće se trač o Biku koji mu ne ide u prilog, problemi sa sinusima za Škorpiju

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Nemate više ni straha, ni dileme, ni dlake na jeziku... Samim tim, možete biti skloni davanju komentara koji neće prijati baš svačijim ušima. Povedite računa da ne preterate, nekada baš ne umete da se kontrolišete. Naročito budite uzdržani u prisustvu nadređenih.

LJUBAV: Nalazite se u veoma neizvesnoj situaciji kada je u pitanju ljubav. Očekujete da će ubrzo da se desi razrešenje i da je ishod blizu... Ipak, očekivanja vam neće biti ispunjena.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grčevima u nogama. Povećajte unos magnezijuma. Možda ste se preforsirali u aktivnostima.

LAV

POSAO: Nećete dobro reagovati kada budete morali da se suočite sa kritikama koje nadređeni imaju da vam iznesu. Veoma ste sujetni i teško vam je da priznate da pravite grešku. Niste očekivali takvu reakciju, veoma vas pogađa ovaj poražavajući zaključak.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana vam sledi prilika za novo i veoma zanimljivo poznanstvo sa nekom osobom koja bi mogla biti dosta starija od vas. Prija vam njena zaštitnička energija.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvni pritisak vas mogu mučiti, oscilacije su nešto veće nego što bi trebalo...Obavezan je odlazak kod kardiologa.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ulazite u direktno rivalstvo sa osobom koja ima interes da zauzme vašu poziciju. Nećete dopustiti da neko ko nije zaslužan napreduje tako lako. Oprez, jer možete biti iznenađeni podrškom koju je u međuvremenu pomenuta osoba ostvarila za sebe.

LJUBAV: Pokušajte malo da se opustite. Moguće je da sa nekim reakcijama preterujete, da ste skloni tome da preuveličavate probleme i partnerove reči. Budite ipak malo staloženiji.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog unutrašnjih nemira i emocionalne nestabilnosti. Skloni ste psihosomatskim reakcijama.

HOROSKOP ZA UTORAK, 13. SEPTEMBER Poboljšanje finansijske situacije za Ovna, proširiće se trač o Biku koji mu ne ide u prilog, problemi sa sinusima za Škorpiju

Foto: Pixabay

 

VAGA

POSAO: Prijatno ste iznenađeni, jer ste dobili pomoć sa neke strane sa koje to niste ni malo očekivali. U pitanju je vrlo iskusna i odlučna osoba, koja vas može uvesti u poslove koji će doneti profit. Deluje vam da vam se konačno sreća našla na putu i da ćete biti uspešni!

LJUBAV: Neke stvari držite u sebi... Imate strah od toga da otvoreno pokažete nezadovoljstvo i da uđete u konflikt, što u suštini stvara još veći osećaj teskobe unutar vas samih.

ZDRAVLJE: Čuvajte se promaje koja vam smeta. Ne izlažite se hladnom vazduhu. Moguća je prehlada. U ovom periodu se slojevito oblačite.

ŠKORPIJA

POSAO: Komentari koje dobijate na svoj račun mogu samo da vas podstaknu na ishitrene reakcije i konflikte. Pokušajte da koliko možete obuzdate svoj vatreni temperament. Naučite da vas ne dotiče tuđe mišljenje.

LJUBAV: Povoljan je dan ukoliko sa svojim bračnim partnerom planirate zajednički posao ili ako imate neki zajednički interes. Možete da računate na uspeh preko ljubavi.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su naglašeni, osetljivost u predelu glave i čela. Potrebna vam je odgovarajuća terapija, ali i da se ne izlažete promaji, klimi, uopšte hladnom vazduhu.

STRELAC

POSAO: Da biste rešili sve probleme koji vas muče, potrebna vam je podrška neke osobe iz kolektiva... Nije vam lako da se sasvim usaglasite sa tom osobom, pa ste pod velikom tenzijom. Svesni ste da ima jak stav i da ćete je teško nagovoriti na neke promene. Ipak, nemojte odustati, ponudite joj više rešenja.

LJUBAV: Možete da očekujete uspeh na polju ljubavi! Ukoliko planirate da pokažete svoje emocije osobi koja vam se dopada, danas je idealan dan za to! Nećete se pokajati!

ZDRAVLJE: Problemi sa venama su mogući, isto kao i tegobe vezane za lošu cirkulaciju.

HOROSKOP ZA UTORAK, 13. SEPTEMBER Poboljšanje finansijske situacije za Ovna, proširiće se trač o Biku koji mu ne ide u prilog, problemi sa sinusima za Škorpiju

Foto: Printscreen/instagram

 

JARAC

POSAO: Potrebno je da pre svega poradite na svom samopouzdanju ako želite da ostvarite napredak. Sve zavisi samo od vas i od stava koji budete zauzeli prema sebi, poslu, okolnostima. Počeli ste da sumnjate u svoje sposobnosti.

LJUBAV: Sledi vam pomirenje i poboljšanje odnosa sa partnerom. Uspećete da razrešite stare razmirice i da pronađete zajednički jezik. Možete da očekujete veoma prijatne trenutke.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetljivom štitnom žlezdom, kao i sa vratnim predelom generalno. Uradite neophodne analize, moguć je disbalans hormona.

VODOLIJA

POSAO: Raduje vas poboljšanje na polju finansija koje je usledilo. Prilično ste pozitivno iznenađeni razvojem događaja. Potrudite se da nastavite u pozitivnom pravcu! Uzdržite se od prekomernog trošenja novca.

LJUBAV: Povedite računa o tome da se ne zaletite sa očekivanjima. Iako ste vi poželeli nešto ozbiljno, osoba pored koje ste trenutno nema iste namere. Potrudite se da se pomirite sa tim. Naravno, neće biti lako!

ZDRAVLJE: Problemi sa digestivnim traktom su naglašeni, probava vam je veoma osetljiva. Morate promeniti režim ishrane i opredeliti se za laganije obroke.

RIBE

POSAO: Postoji mnogo onih koji imaju određenu dozu ljubomore i zavisti prema vama. Povedite računa da dodatno ne podstičete njihovo neprijateljstvo ka vama. Uzdržite se od određenih komentara, koji dodatno podstiču njihovu zlobu.

LJUBAV: Nije vam povoljan dan za emocije. Nemojte da očekujete prevelike promene na ovom planu danas. Potrudite se da se posvetite nekim drugim prioritetima- porodici, prijateljima...

ZDRAVLJE: Osetljivi ste i podložni raznim tegobama na zdravstvenom planu. Mirujte što više. Opustite se u jednom od spa centara ili u kući uz neku dobru knjigu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading