HOROSKOP ZA NEDELJU, 11. SEPTEMBAR Bik prekida vezu na daljinu, Ribe će biti nagrađene za trud na poslu, loša cirkulacija stvara problem Devici
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Iskoristite današnji dan da vratite svoj prirodni balans i da se rasteretite od nagomilanog stresa. Vreme je da se sada malo više posvetite sebi, a posao i obaveze mogu i da sačekaju. Imate osećaj da ste se prilično istrošili u prethodnom periodu. Morate se resetovati.

LJUBAV: Privlači vas jedna osoba koja vam deluje kao da je veoma slična vama. Imate iste poglede na svet i savršeno se razumete u komunikaciji, bili biste zaista dobar par!

ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da povećate unos tečnosti kako bi poboljšali funkcionisanje metabolizma.

BIK

POSAO: Smatrate da se nadređeni nepravedno odnose prema nekom od vaših saradnika. Vidite u toj osobi veliki potencijal i želite iskreno da joj pomognete da ostvari napredak na poslu. Umete da uđete u rasparavu sa njima, bez obzira na posledice po vas, nikako ne trpite nepravdu, pa se ponašate vrlo impulsivno i nepromišljeno.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi. Bez obzira na emocije, daljina za vas predstavlja veliki problem. Moguće je da ćete na kraju ipak odustati od te veze.

ZDRAVLJE: Izbegavajte maksimalno iskušenja u vidu brze, masne i pohovane hrane.

BLIZANAC

POSAO: Pokušajte da se priberete i da racionalnije sagledate neke stvari. Nema potrebe da paničite dok ne budete bili sasvim sigurni u odluku rukovodstva. Ne mora sve biti tako loše. Zato nikada ne izlećite sa svojim komenatrima, budite uzdržani.

LJUBAV: Iako vas je jedna osoba na prvi pogled zaintrigirala, kada ste malo bolje ramislili shvatili ste da ona ipak nije za vas. Sada pokušavate da se izvučete iz neprijatne situacije.

ZDRAVLJE: Bolovi u vratnom delu kičme su naglašeni, prijala bi vam masaža. To je posledica stalnog sedenja, nepravilnog stava.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 11. SEPTEMBAR Bik prekida vezu na daljinu, Ribe će biti nagrađene za trud na poslu, loša cirkulacija stvara problem Devici

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Pravite polako nove planove i ramišljate o tome da pokrenete sopstveni posao. Možete da očekujete uspeh ako budete sarađivali sa nekim od prijatelja u koje imate poverenja.

LJUBAV: Deluje vam da ste pronašli idealnu osobu. Želite je pored sebe na duže staze u budućnosti i potrudićete se da joj to stavite do znanja. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, očekujte razumevanje i korak napred u odnosu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas, imate sasvim dovoljno energije. Empatični ste prema drugima, uspevate da ostvarite dobru komunikaciju.

LAV

POSAO: Današnji dan je povoljan za razrešenje nekih situacija koje su vas mučile već duže vreme. Možete da očekujete neko veliko olakšanje koje dolazi nakon svega.

LJUBAV: Imaćete težak dan u ako ste zajednici sa voljenom osobom. Moguće je da niko od vas dvoje trenutno nema dovoljno strpljenja i da ćete se svađati oko gluposti. Srećom, pa ovakav aspekt neće potrajati. Ukoliko ste slobodni, vaša pozitivnost će snažno privući osobu sa posla, koju ste skoro upoznali.

ZDRAVLJE: Muči vas digestivni trakt, jako je važno da povedete računa o odgovarajućoj ishrani. Potreban vam je savet nutricioniste.

DEVICA

POSAO: Ukoliko budete bili spremni da napravite neke ustupke na radnom mestu, to vam na duže staze može dati pozitivne rezultate. U nekim situacijama morate biti prilagodljivi.

LJUBAV: Rezervisani ste prema svojoj okolini i ne želite nikome da dopustite da vam se umeša u odnos sa novim partnerom. Želite svoje probleme da rešite sami, ne treba vam niko. I sam partner će videti da ste u stanju da reševate probleme odmah, niste nikako spremni na odlaganje.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija vam stvara probleme, osećaj težine i bola u nogama. Možda bi vam pomogao savet vaskularnog hiruga.

VAGA

POSAO: Imate u sebi jaku harizmu i sposobni ste da motivišete druge ljude da postignu veći uspeh nego što ste vi mogli. Iskoristićete ovu sposobnost da pomognete nekome.Umete pravilno da procenite osobu kojoj ćete posvetiti svoje dragoceno vreme. Neprocenjivo je vaše znanje i iskustvo koje ćete joj preneti.

LJUBAV: Potrebno je da budete samo malo opušteniji i lako ćete osvojiti osobu koja vam se dopada. Nema potrebe da previše odugovlačite sa pokazivanjem svojih namera. Budite otvoreni i konkretni!

ZDRAVLJE: Preteran unos slatkiša bi mogao da vam stvori neke zdravstvene probleme.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 11. SEPTEMBAR Bik prekida vezu na daljinu, Ribe će biti nagrađene za trud na poslu, loša cirkulacija stvara problem Devici

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan nije povoljan za bilo kakve radikalne promene. Držite se posla za koji znate da je siguran i nemojte da se prepuštate bilo kakvim rizicima. sada i nije pogodno vreme za bilo kakve rizične poteze, držite se ustaljenih poslova.

LJUBAV: Povoljan je dan ako ste imali u planu da razjasnite odnos koji imate sa jednom osobom... Nema potrebe da više odugovlačite, razgovarajte otvoreno o tome šta da očekujete.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku, moguće je da su se pojavili neki manji problemi. Hemoglobin je u padu, moraćete promeniti način ishrane.

STRELAC

POSAO: Iskoristite priliku da proširite svoje poslovne kontakte. Potrebni su vam adekvatni ljudi kako biste mogli da ostvarite bolju situaciju na ovom polju. Od vas dosta toga zavisi.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba, ali se plašite da bi ta veza potpuno ograničila vašu slobodu. U nekom trenutku ćete morati da odrastete i da pokušate da se emotivno vežete. Za sada odlažete taj momenat, ali nemojte da se posle toga pokajete.

ZDRAVLJE: Imate manje probleme zbog bolova u predelu stomaka, mirujte. Na taj način možete najbolje primetiti da li je nešto akutno ili ne.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da će neko od vaših prijatelja imati veoma zanimljivu poslovnu ponudu za vas. Ne treba da prihvatite na prvu loptu, ali svakako treba da razmotrite ideju. Uskoro ćete imati jasan stav po tom pitanju, prihvatićete ponudu uz određene uslove.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv dan za flert. Brojne prilike vam se jednostavno nameću same od sebe. Ukoliko budete bili maksimalno opušteni, zabava je zagarantovana!

ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi, upalnim i bolnim stanjima. Ojačajte svoj imunitet. Prirodne sokove sa puno vitamina svakodnevno unosite.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 11. SEPTEMBAR Bik prekida vezu na daljinu, Ribe će biti nagrađene za trud na poslu, loša cirkulacija stvara problem Devici

Foto; iStock-Getty-Images

 

VODOLIJA

POSAO: Konačno se stvari konkretizuju. Iako je nedelja, imali ste priliku da svedočite nekim veoma važnim događajima koji su mnogo toga okrenuli u vašu korist. To vam je doelo olakšanje.

LJUBAV: Vreme je da progutate svoj ponos i da priznate da je vaš partner ipak imao pravo po nekim pitanjima. Zahvalite mu se na iskrenosti, priznajte grešku i nastavite dalje! Ukoliko ste sami, sledi susret sa veoma zanimljivom osobom, uz koju ćete imati osećaj da ste jedini na svetu.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna kijavica. Generalno nemate većih problema sa zdravljem. Ipak, pratite trenutno stanje organizma.

RIBE

POSAO: Iako je nedelja imate previše posla. Pod velikim ste pritiskom. Ipak, treba da imate na umu da će vam se sav taj trud isplatiti kada bude došlo pravo vreme.

LJUBAV: Moguće je poznanstvo sa nekom mlađom, komunikativnom osobom. Poznanstvo bi moglo da se desi preko vašeg posla. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja...Pre prvog koraka se raspitajte o njegovom emotivnom statusu, kako

ZDRAVLJE: Krvni pritisak vam oscilira, povedite računa o tome i redovno pratite stanje. Najbolje je da se posavetujete sa kardiologom. Moguće da je potrebna odgovarajuća terapija.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading