DNEVNI HOROSKOP ZA 10. SEPTEMBAR Ovnovima sledi dobitak na polju finansija, Bikove očekuje maksimalna podrška od strane voljene osobe,Device bi trebalo da izbegavaju stresne situacije
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Dobitak na polju finansija vam sledi, nema potrebe da brinete previše. Postepeno dolazite do sve bolje situacije na ovom polju, vraća vam se nada i volja za radom. Dolazite sa novim idejama, sa kojima će biti i drugi zadovoljni. Uskočiće i biti uz vas pri rešavanju istih.

LJUBAV: Uživate u vatrenim trenucima sa voljenom osobom. U mnogim stvarima ste maksimalno kompatibilni. Možete da računate na strastvene zajedničke trenutke!

ZDRAVLJE: Preporučuje vam se veća fizička aktivnost, jer imate višak energije. Prijaće vam odlazak u teretanu, ali počnite sa blagim vežbama.

BIK

POSAO: Nadređeni nemaju razumevanja za vaše izgovore. Možete da očekujete veoma težak dan na poslu. Moguće je da ćete trpeti neke manje sankcije i kazne... Situacija je loša, ali ne donosite nagle odluke.

LJUBAV: Možete da očekujete maksimalnu podršku od strane voljene osobe. Bez obzira na teške okolnosti ona je uz vas i pruža vam bezuslovnu ljubav. Naučite to da cenite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži sa kojom biste mogli da imate većih problema. Ne izlažite se previše sunčevim zracima, koristite medicinski ispitane kreme za negu kože.

BLIZANAC

POSAO: Imaćete mnogo obaveza iako je vikend. Niste preterano raspoloženi za to, ali i sami uviđate da vam nema druge, da jedino što možete jeste da se potrudite da završite što pre.

LJUBAV: Partner ceni vaš trud i energiju koju ulažete kako biste ga oraspoložili. Svoj optimizam polako prenosite na njega i možete da očekujete veoma povoljnu situaciju. Ubrzo ćete doći u situaciju da obavite vrlo ozbiljan razgovor vezan za vašu zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Povećajte unos svežeg voća i povrća, prijalo bi vam da regulišete ishranu, a na taj način možete poboljšati i svoj imunitet, jer je on u padu.

RAK

POSAO: Potrudite se da današnji dan maksimalno iskoristite kako biste odmarali. Na poslu nećete ništa propustiti, nema preterano važnih promena i dešavanja, a odmor vam je potreban. Plašite se da uskoro nećete moći funkcionisati.

LJUBAV: Moguć je početak nove veze! Nova ljubavna ponuda vas je veoma zaintrigirala i niste ni malo ravnodušni kada je u pitanju osoba koja pokušava da vas osvoji. Uzvratite joj.

ZDRAVLJE: Prilično ste malaksali, nije preporučljivo da se previše fizički naprežete. Ukoliko ste neaktivni, predlažem vam plivanje u ovom letnjem periodu.

LAV

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom bićete veoma zauzeti danas. Nije vam lako da se organizujete u skladu sa očekivanjima svojih zaposlenih, ali se trudite da im izađete u susret. Uvek nalazite rešenje kako bi zadovoljili svoje, ali i tuđe interese. Zbog toga ste omiljeni kod zaposlenih.

LJUBAV: Partner se trudi da vas ponovo zavede. Možete da očekujete veoma uzbudljivu atmosferu sa njim, potrudite se da se opustite i da ne mislite o bilo čemu drugom.

ZDRAVLJE: Bez većih zdravstvenih problema tokom današnjeg dana, budite bez brige! Aktivirajte se!

DEVICA

POSAO: Potrudite se da pokažete svoje intelektualne sposobnosti. Vi ste svestrana ličnost koja može da ostvari veliki uspeh zahvaljujući svojim kvalitetima. Ne sumnjajte u sebe! Imate sve kvalitete da uspete u svojim zamislima. Planete su vam naročito sada naklonjene.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive trenutke. Flert sa osobom u znaku Škorpije vam donosi nova uzbuđenja... Moguće je da ćete se konačno usuditi da odete i korak dalje...Budite samouvereni, verujte u ono što činite!

ZDRAVLJE: Otežano disanje vam može stvarati manje probleme. Izbegavajte stresne situacije.

VAGA

POSAO: Moguće je da ste na pragu većih finansijskih problema. Povedite računa o velikim troškovima koje biste mogli da imate. Organizujte se najbolje što umete, ali strogo vodite računa o finansijskim mogućnostima.

LJUBAV: Sada daleko realnije vidite situaciju sa voljenom osobom, neke iluzije o njoj ste konačno uspeli da razbijete. Potrudite se da iskontrolišete svoje burne reakcije ovaj put, jer neće dati rezultat.

ZDRAVLJE: Problemi sa hormonima su mogući kod ženskih pripadnika ovog znaka. Proverite kod endokrinolaga razlog zbog kojeg je nastao disbalans hormona.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate dovoljno energije da izađete na kraj sa svim obavezama. Jako ste dobro organizovali svoje vreme i sami sebi se divite zbog toga. Voleli biste da to još neko primeti. Budite strpljivi, jer će uskoro vaši rezultati biti vidljivi.

LJUBAV: Potrudićete se da ostvarite neke promene na polju ljubavi. Važno vam je da se na ovom polju pokrenete, ne osećate se baš dobro kada ste sami na duži period.

ZDRAVLJE: Muči vas nesvestica. Jedite redovnije i potrudite se da dovoljno odmarate. Proverite rad endokrinih žlezda, moguće da je i problem sa šećerom.

STRELAC

POSAO: Sačekajte malo i ne brzajte sa donošenjem važnih odluka po pitanju posla. Promene sada možete da pravite samo iz sopstvene nesigurnosti, a to nikako nije dobar pokretač. Pokušajte da se skoncentrišete na obavljanje posla, rezultat neće izostati, a ni pohvale nadređenih.

LJUBAV: Skloni ste tajnim avanturama i paralelnim vezama. Ovaj put biste mogli da imate malo većih problema zbog toga. Povedite računa o svom ponašanju.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom zbog nervoze su naglašeni, potrebno vam je opuštanje, ali i odmor na nekoj udaljenoj konsultaciji.

JARAC

POSAO: Veoma ste realni i ne dopuštate bilo kome da vam zamaže oči. Umete da budete oštri, jer smatrate da takve osobe razumeju samo takav način komunikacije. Jasno vam je u kakvim se okolnostima nalazite, razmišljate o sledećim koracima koje biste trebali da napravite.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo poznanstvo preko neke društvene mreže. Niste navikli na ovaj vid komunikacije, ali sada je drugačije, jer se radi o osobi koja vas je nekako zaintrigirala.

ZDRAVLJE: Potrebno je da nađete dovoljno vremena za odmor kako bi se regenerisali. Premoreni ste!

VODOLIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana ste sebi postavili glavni zadatak - suočavanje sa nadređenima oko problema koji vas muči. Svesni ste da možda nećete dobiti pozitivan odgovor. Nemojte se zbog toga nervirati, već to prihvatite na neki opuštajući način.

LJUBAV: Došao je trenutak da raščistite situaciju koja je ostala nerešena sa vašim bivšim partnerom. Nova ljubav vam neće doći ako ne budete sasvim stavili tačku na staru.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom, ne dižite težak teret. Potrebna vam je umerena aktivnost. U suprotnom može doći do bolnog lumbalnog dela kičemnog stuba.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete povoljne okolnosti za saradnju sa inostranstvom. Iskoristićete maksimalno šansu koja vam se bude ukazala. Znate koliko vam je to važno! Imaćete podršku saradnika, pa ćete biti i motivisani za nastavak saradnje.

LJUBAV: Nema većih promena, jer ste prilično pasivni. Da biste mogli da postignete sreću na polju emocija, potrebno je da prvo odlučite šta želite i koga želite pored sebe. Nemate definisanu jasnu viziju po pitanju emotivne situacije.

ZDRAVLJE: Posvetite se nekom hobiju koji vas opušta. To će vam skrenuti misli sa emotivnih problema.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading