Pazite ih se: Ova četiri znaka Zodijaka su pravi energetski vampiri
Foto: Shutterstock

Poslednji na listi su Ribe, Vaga i Jarac, a evo za koje se smatra da mogu biti najveći energetski vampiri:

Škorpija 

Kada Škorpija nešto naumi, to tako mora da bude. Sve što kažete može biti upotrebljeno protiv vas. Škoprije imaju moć da preokrenu situaciju u svoju korist, posebno kada ne razumete šta smeraju. Mogu vas ubediti u nešto što nije istinito - zato budite pažljivi.

Ovan 

Ako ga naljutite, pokušaće da vam sruši smaopouzdanje. Oni znaju da kažu negativne stvari koje čak i ne misle. Spremni su da vam kažu sve u lice direktno, ne obazirući se na to da li ćete biti povređeni. A ako prigovorite, onda će samo dodavati novo. Ovaj znak se neće zaustaviti dok ne postigne svoj cilj.

Devica 

Iako ovaj znak na prvi pogled ne liči na emocionalnog vampira, Device su tome sklone. Device su obično perfekcionisti, a ova osobina ih čini previše kritični prema drugima. Kada ne rade ono što one žele, mogu se pobuniti i ubeđivati vas sve dok ne pristanete. Žele uvek da isteraju svoje, pa makar i ako dovedu u pitanje vašu energiju.

Strelac 

Oni su obično mirni i dobroćudni, ali ako im se raspoloženje promeni, treba da budete na oprezu. Kada se Strelac naljuti na vas, može postati toksičan i veoma zahtevan. Ako ste, na primer, njegov kolega, on će učiniti da se osećate intelektualno inferiornim u odnosu na druge. Cilj Strelca je da natera sve da misle na isti način kao on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading