HOROSKOP ZA 7. JUN Devicu očekuje važan poslovni sastanak, Škorpija ulazi u novu ljubavnu avanturu, a Ribe će imati problema sa nogama!
Alo/Privatna arhiva

OVAN

Posao: Povoljan aspekt doprineće tome da načinite dobre poslovne poteze, koji vam mogu doneti finansijski napredak na dugoročnom nivou.

Ljubav: Period harmonije u vašem odnosu sa partnerom, ali i pojačane strasti i potrebe za nežnostima. Slobodne Ovnove očekuje sudbinski susret u ovom periodu. Možete se zaljubiti u jednu veoma privlačnu osobu na prvi pogled.

Zdravlje: Upala pluća.

BIK

Posao: Povoljan aspekt pomoći će vam da se bolje organizujete i da povučete pravi poslovni potez, koji će vas povesti u pravcu poslovnog uspeha.

Ljubav: Postali ste svesni toga da je između vas i partnera došlo do distanciranja, budući da svako od vas ima previše obaveza. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu na nekom putovanju.

Zdravlje: Osetljivost grla.

BLIZANCI

Posao: Planete koje borave u vašem znaku doprinose tome da se osećate u svom elementu. Pokazujete efikasnost na poslu, a zbog toga ćete biti posebno pohvaljeni od strane nadređenih.

Ljubav: Ovaj period će vam pružiti priliku da unesete neke bitne nove elemente u vaš odnos sa partnerom. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla.

Zdravlje: Muče vas alergije.

RAK

Posao: Povoljan aspekt doprineće tome da poboljšate poslovnu komunikaciju sa svojim poslovnim partnerima. Uspeh vas očekuje kroz prezentacije i u okviru pregovora.

Ljubav: Mnogo više ćete izlaziti zajedno sa partnerom, a to će doprineti poboljšanju opšte atmosfere između vas. Između vas će doći do obnavljanja starog žara.

Zdravlje: Probavne tegobe.

LAV

Posao: Vaša intuicija će biti pojačana, tako da ćete investirati u prave stvari koje će vam kasnije doneti značajno unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Provodićete mnogo više vremena sa partnerom i tako nadoknaditi onaj period kada ste bili previše zauzet i poslovnim obavezama.

Zdravlje: Pozitivan stav doprinosi i pojačanoj energiji, pa ste omiljeni u društvu.

DEVICA

Posao: Očekujte uspeh kroz saradnju sa inostranstvom, kao i mogućnost unapređenja kroz profesionalno usavršavanje. U ovom periodu očekuje vas važan poslovni sastanak.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti nesuglasice i nesporazume sa partnerom. Drugačije sagledavati vašu zajedničku budućnost, a ti potpuno različiti stavovi mogu se s vremenom sve više zaoštravati.

Zdravlje: Premoreni ste.

VAGA

Posao: Povoljni aspekti donose vam priliku da investirate na takav način koji će vam doneti značajan finansijski dobitak. Ukoliko imate nameru da započnete sopstveni biznis ili da promenite posao, ovaj period je idealan za to.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom sve više dobija na kvalitetu, pa ćete odlučiti da mnogo konstruktivnije provodite zajedničko vreme.

Zdravlje: Pojava ekcema.

ŠKORPIJA

Posao:Dobar osećaj za pravac poslovanja omogući će vam da donesete prave odluke u pravom trenutku, kao i da investirate na najbolji mogući način.

Ljubav: Ovaj period postavlja vas u jednu eksperimentalnu fazu, u okviru koje će se na ispitu naći vaša i osećanja vašeg partnera. Zapitaćete se šta je to što uistinu osećate jedno prema drugome.

Zdravlje: Aktivni ste!

STRELAC

Posao: Povoljan aspekt doneće vam uspeh u okviru poslovnih sastanaka i proširenju kruga poslovnih saradnika. U velikoj meri ćete uspeti da poboljšate komunikaciju. Svojom sugestivnošću, izborićete se za uslove koji vama odgovaraju.

Ljubav: Povoljan aspekt početkom meseca unosi veću harmoniju u vaš odnos sa partnerom. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo na nekom putovanju.

Zdravlje: Nervoza.

JARAC

Posao: Sada je pravi trenutak da sprovedete u delo svoje najsmelije ideje. Ovaj period doneće vam pozitivne rezultate reorganizacije koja se sprovodi u okviru vaše firme.

Ljubav: Ovaj period doprinosi poboljšanju kvaliteta vašeg odnosa sa partnerom, pa ćete mnogo više vremena provesti u konstruktivnim razgovorima.

Zdravlje: Reumatske tegobe, muče vas neko vreme, a sada su naročito izražene.

VODOLIJA

Posao: Tokom ovog perioda poći će vam za rukom da završite rad na jednom dugoročnom projektu. Za to vas očekuju pohvale od strane nadređenih i vaših kolega.

Ljubav: Ovaj period nije povoljan u okviru vašeg odnosa sa partnerom, pa su moguće nesuglasice u sprovođenju vaših zajedničkih ciljeva. Zbog toga su moguće česte razmirice.

Zdravlje: Gastritis.

RIBE

Posao: Započećete rad na jednom dugoročnom projektu, koji će vam kasnije doneti značajan finansijski dobitak, ali i pohvale od strane saradnika.

Ljubav: Nesuglasice između vas i partnera obeležiće ovaj period. Vaši stavovi u pogledu bitnih stvari u potpunosti se razlikuju, a s vremenom vaše razlike se mogu još zaoštriti. Biće neophodno kompromisno rešenje.

Zdravlje: Problemi sa stopalima.

Komentari (0)

Loading