HOROSKOP ZA 6. JUN: Ovan će potpisati važan ugovor, Bik upoznaje veoma zanimljivu osobu, a Blizance očekuju napadi migrene!
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Ovaj period obeležiće važan poslovni dogovor i potpisivanje ugovora o dugoročnoj saradnji. Potrudite se da sagledate sve detalje vašeg dogovora o poslovanju.

Ljubav: Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa osobom koja će im se dopasti na prvi pogled. Ubrzo će uslediti vaš sastanak, a vaši susreti biće sve češći. Vaš odnos s partnerom počinje da se popravlja,.

Zdravlje: Glavobolja.

BIK

Posao: Pred Bikovima je jedan uspešan poslovni period kada ih očekuju važni poslovni pregovori i povoljne vesti od strane poslovnih partnera. Ovo će biti uspešan period koji vam može doneti nov izvor prihoda.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom odiše harmonijom i zadovoljstvom. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom na nekom putovanju.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

BLIZANCI

Posao: Planete koje borave borave u vašem znaku donose vam brzinu razmišljanja i pojačavaju koncentraciju. Pozitivni aspekti u polju finansija budi u vama dobar osećaj za pravac poslovanja.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom funkcioniše po sistemu vruće - hladno. Postoji mogućnost da ste nešto prećutali i partner je posumnjao u iskrenost vaših emocija. Popravite to na vreme.

Zdravlje: Glavobolja.

RAK

Posao: Planeta koja boravi u vašem znaku donosi pojačanu energiju i elan da ostvarite veliki ciljeve. Predstoji vam uspeh u nastupima i porast popularnosti.

Ljubav: Slobodne očekuje poznanstvo sa osobom u znaku Škorpije ili Jarca.Ta osoba se kasnije može ispostaviti kao naporna. Rakove koji su u vezi očekuje kratkotrajna turbulentna faza u odnosu s partnerom.

Zdravlje: Vrtoglavica.

LAV

Posao: Glavna tema vaše poslovne scene je sklapanje ugovora sa novim krugom saradnika. Ti pregovori neće ići lako, ali ćete uspeti da zaključite ugovor.

Ljubav: Nalazite se u iskušenju da uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna. Privlačnost između vas je neodoljiva i spremni ste na takav rizik. Lavovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period krize poverenja.

Zdravlje: Tahikardija.

DEVICA

Posao: Planete koje borave u vašem polju inostranstva i visokog obrazovanja, kao i profesionalnog usavršavanja donose energiju preokreta u karijeri upravo kroz proces rada na sebi i svojim veštinama.

Ljubav: Device koje su u vezi nezadovoljne, u ovom periodu mogu da se odluče za radikalna rešenja. Slobodne Device mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla.

Zdravlje: Pad imuniteta.

VAGA

Posao: Ukoliko ste nezadovoljni svojim poslom, ovaj period je povoljan za to da načinite radikalan zaokret u karijeri. To podrazumeva i vaše osamostaljivanje ili udruživanje sa nekim od vaših prijatelja.

Ljubav: Stabilizacija u vašem odnosu sa partnerom može da krene nakon otvorenog i iskrenog razgovora o svim spornim pitanjima koja ste ranije gurali pod tepih.

Zdravlje: Variranje pritiska.

ŠKORPIJA

Posao: Planete koje borave u vašem polju poslovne komunikacije stvaraju turbulentan period u kojem može da vlada atmosfera neizvesnosti u odnosima s poslovnim partnerima.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom može da bude prilično nedefinisan. On se ponaša nedosledno i zbunjuje vas svojim ponašanjem. Slobodne Škorpije mogu da se zaljube u osobu sa kojom i poslovno sarađuju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

STRELAC

Posao: Na vašoj poslovnoj sceni glavnu temu predstavlja polje poslovne komunikacije i sklapanje ugovora. Ukoliko planirate da započnete sopstveni biznis, ovaj period je idealan za to.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom trebalo bi da se u velikoj meri popravi nakon niza konstruktivnih razgovora o svim ranijim problemima koji su vas mučili.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

JARAC

Posao: Jarčevi koji se bave kreativnim zanimanjem ili prosvetom, mogu da očekuju malu ličnu revoluciju i velike preokrete u svojoj karijeri. Jarčevi koji se nalaze na visokim pozicijama, takođe mogu da očekuju prosperitet.

Ljubav: Polje ljubavi ukazuje na turbulentan period u okviru kojeg ćete biti spremniji na eksperimentalni pristup nego što je to ranije bio slučaj.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

VODOLIJA

Posao: Naglašeno je vaše polje kreativnosti i kreativnih zanimanja, pa će Vodolije koje se bave nekom umetnošću, pisanjem ili rade u prosveti moći da ostvare značajan napredak.

Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu koja im se može dopasti na prvi pogled i to na nekom putovanju ili preko prijatelja. Zdravlje: Loša periferna cirkulacija.

RIBE

Posao: Glavna tema na vašoj poslovnoj sceni jeste proširenje kruga poslovnih saradnika i poslovna saradnja sa inostranstvom. Ovaj period donosi vam priliku da sklopite ugovor o dugoročnoj saradnji.

Ljubav: Slobodni mogu da započnu vezu sa osobom koja će im se svideti na prvi pogled, ali koja je prilično ekscentrična. Njena nepredvidivost može da ih dovede u dilemu.

Zdravlje: Odlično se osećate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading