ISKORISTITE NAKLONOST NEBA Mlad Mesec 30. maja najviše sreće doneće ovim znakovima horoskopa
Shutterstock

Mlad Mesec 30. maja donosi jednu svežu i novu energiju, otvaraju nam se posebne perspektive i mogućnosti za ostvarenje ciljeva. 

Horoskop ističe da je ovo vreme kada planirate krupne korake, vreme je za velike i značajne odluke. Postajete osoba koja više veruje u sebe i svoje sposobnosti - iskoristite to!

Saznajte koja 3 horoskopska znaka će imati najviše sreće za vreme mladog Meseca u Blizancima:

Devica

Tokom ovog vremena, moći ćete više razmišljati o smislu života i vašim vrednostima. Ko su vaši najveći učitelji u životu? Vreme je da razmislite o svom odnosu sa ocem. Takođe, ovo je period kada treba da razmislite o promeni u karijeri. Pregledajte svoje ciljeve koje ste sebi postavili u prošlosti i razmislite da li je možda vreme da ih malo promenite. Napravite novi plan kako da postignete ono za čim žudite i krenite u akciju.

Blizanci

Očekuju vas mnogi zaključci i novi počeci. Možda ćete konačno završiti projekte na poslu koje ste dugo želeli da završite ili ćete možda uspeti da rešite napete probleme koji vam se dugo motaju po glavi. Iako ćete imati osećaj da ste preplavljeni svim promenama, ne zaboravite da se opustite. Vaši snovi mogu biti prilično burni u danima oko mladog Meseca. Na kraju će sve biti u redu! Vreme je da se iz podsvesti otpustite sve stresove i traume.

Bik

Imaćete posebno veliku potrebu da izrazite svoje mišljenje i osećanja. Samo budite pažljivi jer smo još uvek u vremenu retrogradnog Merkura, što može doneti dosta komplikacija u komunikaciji. Iako želite da govorite istinu, budite uvereni da stavove iznosite sa poštovanjem. Iako ste po prirodi impulsivni, ovog puta dobro razmislite pre nego što nešto kažete. Mnoge stvari se takođe mogu desiti u vezi sa vašom porodicom. Možda je vreme da rešite nešto u vezi sa mamom, tatom ili braćom i sestrama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading