ČEKAJU IH NEVOLJE SA NOVCEM Ovi horoskopski znakovi u maju će se suočiti sa totalnom besparicom
Foto: Shutterstock

Ovan

Ovnovima se u petom mesecu, što se tiče finansija, savetuje oprez. Bilo da menjate siguran posao da biste postali "slobodnjak" ili da rešavate neke stare dugove, situacija će se činiti nestabilnom. Energija će vam sredinom maja biti niska, ali zapamtite da će sve nevolje brzo proći i da će krajem meseca sve izgledati bolje.

Blizanci

Neočekivani troškovi koji će se dogoditi početkom maja nateraće Blizance na neke finansijske promene. Srećom, Blizanci su po pravilu okruženi dobrim i velikodušnim prijateljima koji će im olakšati probleme s novcem. Osim toga, krajem meseca vam se otvaraju prilike za nove poslovne uspehe.

Rak

Rak je još jedan znak koji će se, silom prilika, morati uhvatiti u koštac s nepredviđenim troškovima, koji su u ovom slučaju vezani za okolinu, porodicu i prijatelje. Važno je da se s bliskim ljudima, s kojima Rakovi imaju odnos koji uključuje zajedničke finansije, sve jasno dogovori kako se novac ne bi upleo u druge aspekte odnosa.

Strelac

Strelčevi, iako su vam finansije trenutno pod kontrolom, u maju ćete dobiti osećaj da mogu i više. Savetujemo vam da uložite u dodatno obrazovanje i veštine koje bi se mogle isplatiti i pre nego što mislite.

Jarac

Jarčevi u maju moraju da budu posebno oprezni jer je moguće da im društveni i romantični aspekti života počnu ozbiljno uticati na novac. Iako će se stvari početkom meseca činiti haotičnima, što može da dovede do nesmotrenih poslovnih odluka, situacija će se smiriti oko 16-og ovog meseca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading