HOROSKOP ZA PETAK, 29. APRIL Strelac će se razočarati u kolege, Devicu čeka izvanredna poslovna ponuda, Blizanci su nezadovoljni ljubavnom vezom
Foto: Shutterstock

 

OVAN

Posao: Konačno ćete imati osećaj da vam mnoge stvari polazi od ruke  i da ste uspostavili kontrolu nad situacijom.

Ljubav: Ovnovi koji se u vezi u ovom periodu mogu prolaziti kroz kratkotrajnu krizu poverenja. Važno je da sada budete što otvoreniji iskreniji sa partnerom. Slobodni Ovnovi mogu započeti vezu sa osobom u znaku Vage.

Zdravlje: Problemi sa varenjem, želucem.

BIK

Posao: Ovaj  vikend doneće vam osećaj stabilnosti na poslovnom planu. Tu situaciju pratiće stabilizacija na finansijskom planu. Pred vama se otvara proširenje kruga saradnika.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi prošli su kroz period krize usled različitih stavova sa partnerom.  Slobodne Bikove očekuje romantičan izlazak sa osobom u znaku Škorpije ili Jarca.

Zdravlje: Potrebno je da uradite analize.

BLIZANCI

Posao: Dominantna atmosfera može biti planiranje radnih aktivnosti za narednu nedelju koja sa sobom donosi izazov prilagođavanja novim poslovnim zadacima.

Ljubav: Oni Blizanci koji su nezadovoljni svojom vezom mogu da uđu u paralelnu vezu sa osobom koju upoznaju preko posla. Sada ćete pristupiti ovom odnosu nekako opreznije.

Zdravlje: Oprez pri konzumiranju brze hrane.

HOROSKOP ZA PETAK, 29. APRIL Strelac će se razočarati u kolege, Devicu čeka izvanredna poslovna ponuda, Blizanci su nezadovoljni ljubavnom vezom

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Očekuju vas veoma važne odluke, ako sada budete povukli mudre poslovne poteze, to vam može doneti uspeh na dugoročnom nivou.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu stabilizacije. Vaša veza prolazi u znaku sve većeg zbližavanja. Slobodne Rakove očekuje početak  strasne ljubavne veze sa osobom u znaku Jarca ili Škorpije.

Zdravlje: Smanite pušenje, preterujete.

LAV

Posao: Stvari se odvijaju u skladu sa vašim očekivanjima. Poseban uspeh vas očekuje na poslovnim putovanjima i kroz saradnju sa stranom kompanijom ili nekom osobom iz inostranstva 

Ljubav: Tokom ovog perioda Lavovi mogu da prolaze kroz fazu nepoverenja. Postoji mogućnost ljubomornih scena, pa je veoma važno da u tim trenucima sačuvate hladnu glavu. Budite iskreni.

Zdravlje: Više se odmarajte.

DEVICA

Posao: Ovaj period proteći će u znaku unapređenja finansijske situacije. Ako  imate u planu da radite u inostranstvu, tu vas očekuje poseban uspeh.

Ljubav: Device koje su u vezi mogu imati nesporazume u odnosu sa partnerom. Razlikujete se po načinu razmišljanja i viđenju bitnih pitanja. Slobodne Device mogu upoznati zanimljivo osobu u znaku Riba.

Zdravlje: Potreban vam je zdrav san.

HOROSKOP ZA PETAK, 29. APRIL Strelac će se razočarati u kolege, Devicu čeka izvanredna poslovna ponuda, Blizanci su nezadovoljni ljubavnom vezom

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao: Sada je pravi trenutak da od nadređenih tražite povišicu. Uprkos ovoj pozitivnoj energiji finansijskog plana, postoji mogućnost da neko od vaših kolega može svesno da podriva vašu reputaciju.

Ljubav: Problem koji Vage mogu imati u vezi tokom ovog perioda, sastoji se u tome što imaju osećaj da im partner ne posvećuje dovoljno pažnje. Osećate se kao usamljenik!

Zdravlje: Nervoza.

ŠKORPIJA

Posao: Ovaj  period može da vam donese uspeh u poslovnim pregovorima, kao i zaključenje važnog ugovora o dugoročnoj saradnji. Poseban uspeh možete imati na poslovnim putovanjima i u saradnji sa strancima.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Lava ili Vage. Škorpije koje su u vezi  mogu imati nesporazume sa partnerom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC

Posao: Ovaj period mogao vam je doneti razočaranje u neke saradnike. Neko je mogao da vas izigra u poslednjem trenutku, i niste spremni da pređete preko toga.

Ljubav: Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz krizu. Postoji mogućnost ljubomornih scena i nepoverenje od strane partnera. Potrudite se da povratite izgubljeno poverenje bez odlaganja.

Zdravlje: Reumatični artritis.

HOROSKOP ZA PETAK, 29. APRIL Strelac će se razočarati u kolege, Devicu čeka izvanredna poslovna ponuda, Blizanci su nezadovoljni ljubavnom vezom

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Ovaj  period donosi vam  rekapitulaciju prethodne poslovne nedelje. Vi zaista imate razloga da budete ponosni i zadovoljni svojim rezultatima.

Ljubav: Slobodni Jarčevi  u ovom periodu mogu upoznati  privlačnu osobu u znaku Raka ili Škorpije. Jarčevi koji su u vezi pomalo zapostavljaju partnera zbog svojih obaveza, ali je vreme da to promene.

Zdravlje: Toplije se obucite!

VODOLIJA

Posao: Ovaj period Vodolijama donosi mogućnost višestrukih poslovnih prilika koje podjednako mogu da budu dobre. Posebno se izdvaja saradnja sa inostranstvom, ali to podrazumeva potpunu promenu životnih okolnosti.

Ljubav: Postoji mogućnost da uđete u vezu zasnovanu više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama,  ali trenutno niste spremni za ozbiljan odnos.

Zdravlje: Učestala glavobolja.

RIBE

Posao: Očekuje vas unapređenje finansijske situacije, ali samo ako budete  oko sebe okupili pravi tim saradnika.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da započnu novu ljubavnu vezu  sa osobom u znaku Device ili Jarca. Ta veza može im doneti  neke komplikacije, jer trenutno nisu spremne na obavezivanje,  dok partner može imati potpuno drugačije  stavove. 

Zdravlje: Loša cirkulacija, naročito ona periferna.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading