HOROSKOP ZA UTORAK, 29. MART Ovnovi čeka vas liderska pozicija, Blizanci čuvajte se upale pluća, Škorpije dajte partneru "da diše"
Foto: Pexels

OVAN

Posao:  Možda ćete danas dobiti lidersku ili odgovornu poziciju. To očekujete već neko vreme. Potrudili ste se da dođete do statusa koji će vam omogućiti dalje napredovanje.

Ljubav: Disharmonija kod kuće je stresna. Izbegavajte davanje nerealnih obećanja. Romantične veze treba da se stabilizuju. Dramatične akcije večeras mogu da vam promene život.

Zdravlje: Bronhitis!

BIK

Posao: Usredsredite napore na svoj rad. Isplate osiguranja, poreski popusti ili obična sreća čine ovaj dan sjajnim. Iskoristite svoj šarm, ali ne potpisujte i ne pristajte na bilo šta. Ne otkrivajte tajne informacije.

Ljubav: Uz partnera se osećate opušteno, voljeno. Planirate zajednički odmor na nekoj dalekoj destinaciji.

Zdravlje: Problem sa grlom.

BLIZANCI

Posao: Sada ste vrlo jasni i pronicljivi. Dobar je trenutak da donesete odluku, postignete dogovor, pregovarate o njemu. Novi pogled na stari finansijski problem može vam pomoći da rešite svoje probleme.

Ljubav: Problem sa partnerom u kojeg ste izgubili poverenje traje, a danas dostiže kulminaciju. Sada je prilika da rešite dilemu.

Zdravlje: Lakša upala pluća.

HOROSKOP ZA UTORAK, 29. MART Ovnovi čeka vas liderska pozicija, Blizanci čuvajte se upale pluća, Škorpije dajte partneru

Foto: Pexels

 

RAK

Posao: Vaš šef će vam danas pokloniti maslinovu grančicu. Prihvatite je bez komentara. Međutim, čuvajte se kancelarijskog huškanja, podmetanja. Ne govorite otvoreno o svojim namerama.

Ljubav: Mogući su sukobi sa voljenima, jer ste napeti. Nemojte preterivati, jer ne želi da vas povredi.

Zdravlje: Može doći do poremećaja rada sa žlezdama sa unutrašnjim lučenjem.

LAV

Posao: Sredite svoja lična dokumenta ili insistirajte da se zakonska poravnanja završe. Sreća je na vašoj strani. Nemojte se vređati na komentare kolega. Nisu zlonamerna.

Ljubav: Partner pokušava da vas odobrovolji, oraspoloži, posle sukoba koje ste imali. Pružite mu šansu, mnogo se trudi.

Zdravlje: Ovaj dan donosi ogromnu energiju i vitalnost. Rešavate sve probleme.

DEVICA

Posao: Danas su mogući spekulativni poduhvati, društveni događaji, ali i odmor. Stvari imaju način da dođu na svoje mesto kada dođe pravo vreme.

Ljubav: Sada želite partnera samo za sebe i spremni ste da mu otvoreno pokažete svoja osećanja. Vreme je da preuzmete inicijativu i da vaš odnos dovedete u red.

Zdravlje: Aspekt umanjuje vitalnost organizma.

HOROSKOP ZA UTORAK, 29. MART Ovnovi čeka vas liderska pozicija, Blizanci čuvajte se upale pluća, Škorpije dajte partneru

Foto: Pexels

 

VAGA

Posao: Pametno trošite svoje resurse kako biste izdržali kroz nadolazeće izazove.

Ljubav: Odnosi sa suprotnim polom su sada intenzivirani. Možda ćete biti u iskušenju da se povodite samo osećanjima. Možda je vreme da upotrebite zdrav razum, kako biste donosili ispravne odluke.

Zdravlje: Potrebno vam je više vremena za odmor i zdrav san. Premoreni ste!

ŠKORPIJA

Posao: Možda ćete želeti da se okušate u jednom delu kreativnosti. zvezde su vam naklonjene.   Privremeni zastoji u karijeri ne bi trebalo da vas prekomerno uznemiravaju.

Ljubav: Dajte partneru malo više vremena i prostora kako bi odlučio kako da se postavi prema vama. Možda su vam gledišta suprotna.

Zdravlje: Mogući su problemi sa ušima, nosom ili grlom.

STRELAC

Posao: Osim manjeg gubitka, stvari će dobro funkcionisati na polju posla. Manji gubitak je zapravo dobra stvar, jer će sprečiti više negativnih ishoda u budućnosti.

Ljubav: Nerviraće vas nedostatak pažnje i podrške koju dobijate od partnera. Vaš ljubavni život će biti veoma dosadan, očigledno ne sagledavate pojedine stvari na isti način.

Zdravlje: Smanjite alkohol.

HOROSKOP ZA UTORAK, 29. MART Ovnovi čeka vas liderska pozicija, Blizanci čuvajte se upale pluća, Škorpije dajte partneru

Foto: Pexels

 

JARAC

Posao: Usredsredite se na to da vidite šta je uzrokovalo gubitak dobrih poslova i bićete bolji u tome nego ranije. Polako analizirajte stvari.

Ljubav: Osećaćete se sigurno u vezi sa osobom koju volite. Danas je sjajan dan da vaša veza preraste u nešto ozbiljnije.

Zdravlje: Osećaćete se neverovatno dobro zbog pozitivnih vibracija drugih ljudi.

VODOLIJA

Posao: Današnji dan donosi dobre prilike i izazove da dostignete sledeći cilj u svom poslu. Možete ući i u nove poslovne poduhvate. Ovo će takođe doneti dobitke.

Ljubav: Vaš život sa partnerom ide postepenim tempom upravo onako kako biste želeli da bude. Danas morate da uložite više truda i uvažavanja da biste svom partneru izrazili ljubav.

Zdravlje: Meditirajte!

RIBE

Posao: Ostvarićete veliki profit u svom poslu, pa ćete danas imati dobar dan. Možete očekivati povoljnosti za pokretanje sopstvenog preduzeća.

Ljubav: Naučićete da ste veoma kompatibilni sa svojim partnerom. To je zato što oboje verujete u ljubav, ljubaznost i prihvatanje, više od bilo čega drugog.

Zdravlje: Imati naviku da pijete toplu vodu može vam od velike koristi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading