VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Težak period za Raka, Srtelcu ljubavni odnos postaje toksičan, Ribi neće biti lako da izdrže pritisak okoline
Foto: Pixbay

OVAN

Posao

Očekujte nove velike promene na polju privatnog posla. Polako se budite iz zimskog sna i postajete sve spremniji da preuzmete inicijativu i da povratite kontrolu nad poslovnim događajima. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena, ako planirate da svoj posao stabilizujete i da svoje pozicije na ovom polju dodatno osigurate, kako biste uspeli da ostvarite pozitivnije stanje. Možete da očekujete da će vam se sada isplatiti da igrate na sigurno i da generalno treba sada da idete utabanim putevima kako bi ostvarili poslovni uspeh koji vam je potreban kako bi podigli i svoje samopouzdanje. Sada nije vreme da ulazite u rizične poslove, sa sumnjivim i neizvesnim ishodom. Svoj napor uložite na već doobro poznate poslovne transakcije, koje će vam doneti veću dobit. Saradja sa poznatim partnerima vam uliva dobre izglede za stabilnu budućnost.

Ljubav

Nonšalantni ste, opušteni i dobro se osećate u svojoj koži. Tokom ove nedelje imate dosta samopouzdanja. Naglašen je i neki poseban senzibilitet i šarm kada ste vi u pitanju, pa sada možete intuitivno da predosetite koja je osoba koja vam na ljubavnom polju zaista najviše odgovara. Moguće je da ćete u ovom periodu biti usmereni na sklapanje braka, zajednice ili ozbiljne veze. U potrazi ste za partnerom sa kojim ćete moći da imate zajedničke ciljeve i sa kojim ćete deliti zajedničke vrednosti. Vama sledi faza koja je idealna za to da se skućite i da osnujete svoju porodicu. Polje roditeljstva vam je aktivirano, pa će tema potomstva da se aktivira u vašim razgovorima sa partnerom ako ste u braku. Ako ste slobodni ljubav nalazite negde u svojoj blizini. Konačno spoznajete da vas posmatra duže vreme osoba sa kojom možete da ostvarite svoje snove i nadanja.

Zdravlje

Faza u kojoj još uvek imate manjak energije se nastavlja, tako da bi bilo dobro da i tokom ove nedelje posvetite dovoljno vremena tome da odmarate. Kvalitetan san vam pomaže da se brže regenerišete, da se bolje osećate i da budete snažniji, zdraviji i da se vratite sebi. Poštujte svoje osnovne potrebe ove nedelje, negujte sebe. Uzimajte dovoljno tečnosti. Prijaće vam generalno dodir sa vodom, plivanje, ili makar aromatične kupke, više vremena pod tušem itd. Priuštite sebi odlazak u spa centar, ako postoji mogućnost za to. Posvetite se sebi! Ove nedelje može da vam bude naglašen i pojačan apetit, pa je važno i da vodite računa o tome da vam ishrana bude dovoljno kvalitetna i da zadovoljava vaše potrebe. Ne preterujte u unosu slatkiša, kao i gaziranih pića. Od toga dobijate samo višak kilograma, kao i nezadovoljstvo.

Savet

Bolje je ništa ne reći, nego reći ništa.

BIK

Posao

Mirna nedelja vas očekuje kada je u pitanju vaše polje posla. Možete da se nadate da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite stabilno stanje kojim ćete biti zadovoljni. Uspešno ste rešili sve probleme iz prošlosti i generalna situacija na poslovnom polju je sasvim solidna. Sa saradnicima imate dobru komunikaciju. Moguće je da ćete uspeti da rešite sve dileme koje ste imali i da ćete sada pokazati više odlučnosti i spremnosti za praktična rešenja na poslovnom polju. Povoljan period nastupa i za manje poslovne pregovore na kojima bi sada mogli da ostvarite uspeh. Sada vam nije ni malo teško da dođete do svojih ciljeva. Ideje i zamisli vam samo naviru, puni ste entuzijazma i ništa vas ne može pokolebati da idete uspešno ka realizaciji. Sve teče kao što ste i zamislili, bez trzavica i poteškoća.

Ljubav

Otvoren ste za sve razgovore sa voljenom osobom. Osećate da je vreme da budete iskreni i da pričate o svemu onome o čemu vam je do sada možda bilo teško da se izjasnite. Možete da očekujete povoljnu nedelju u kojoj ćete zbog svoje smirenosti, staloženosti, ali i zbog svog šarma uspeti da ostvarite bolju komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Sada vam to neće predstavljati poteškoću, jer ste sigurniji u sebe. Ako ste u dužoj vezi ili u braku, tokom ove nedelje biste mogli da se pozabavite planiranjem kraćeg romantičnog putovanja sa voljenom osobom ili ćete želeti makar za vikend da negde zajedno pobegnete. Slobodni Bikovi tokom ove nedelje mogu da dobiju priliku za susret sa simpatijom. Pokazaćete joj da držite do sebe, ali i da ste spremni za dobru zabavu kao i za ozbiljnu vezu, da pored vas može imati sve- u jednom!

Zdravlje

Pred vama je jako povoljna nedelja. Na polju zdravlja skoro da ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Ovo je povoljan period ako se oporavljate od bilo kakvih tegoba koje ste ranije imali. Možete da očekujete da ćete sada mnogo lakše uspeti da rešite stare zdravstvene probleme. Moguće su manje tegobe vezane za alergijske reakcije ako ste tome pre bili skloni, pa povedite računa i izbegavajte alergene i sve faktore rizika na ovom polju. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati priliku da se oporavite i regenerišete. Vodite računa i o zdravlju svojih leđa i kičme, kako bi mogli da ostvarite sasvim stabilno stanje na polju zdravlja ove nedelje. Povremeno vežbanje vam može prijati, ali nemojte u tome preterivati, jer je poželjno da polako, bez naglosti polako stičete izgubljenu kondiciju.

Savet

Bolje je pročitati jednog čoveka, nego deset knjiga.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Težak period za Raka, Srtelcu ljubavni odnos postaje toksičan, Ribi neće biti lako da izdrže pritisak okoline

Foto: Pixbay

 

BLIZANCI

Posao

Totalni pad koncentracije i motivacije vas očekuje tokom ove nedelje. Moguće je da na poslovnom polju nećete sada donositi baš ispravne odluke, pa je zato bolje da ne pravite bilo kakve veće promene u narednom periodu. Možete da budete skloni razdražljivom i osetljivom ponašanju, pa je zato važno da na ovom planu ipak pokušate koliko god možete da se saberete i da zadržite hladnu glavu. Početkom nedelje je moguć priliv finansija, pa pokušajte da se fokusirate na pozitivne strane. Ne mešajte posao i emocije i nemojte da povlačite bilo kakve rizične poteze, koji bi mogli da vam ugroze stabilnost. Ne dozvolite da neko utiče na vaše odluke, jer postoje sobe iz vašeg okruženja koje nisu spremne da se suoče sa vašim idejama, kao i oštrim kritikama. Ne dolazite u sukob sa nadređenima, jer to sada nije pametan potez, u ovakvim prilikama.

Ljubav

Vama osećanja mogu sasvim da pomute razum u narednom periodu. Moguće je da ćete imati dosta nesigurnosti u odnosu sa voljenom osobom i da ćete često izražavati sumnje po pitanju toga da li vaš odnos ide u dobrom pravcu i da li ste uopšte jedno za drugo. Partner će pokušati da vas ubedi u svoja osećanja i da vam pokaže da može i da želi da vam pruži stabilnost, ali moguće je da ćete vi i uprkos tome izražavati neko nezadovoljstvo i nervozu. Potrudite se da smanjite svoju osetljivost i da nađete ipak pozitivne strane svega. Potrudite se da budete zahvalni za emocije koje imate. Nemojte opterećivati partnera svojom nesigurnošću, jer i pored ljubavi koju oseća prema vama, može da se udalji od vas. Ako ste slobodni ovaj period vam baš teško pada i možete biti skloni čak i nekoj vrsti depresije zbog samoće.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, ova nedelja vam nije baš sjajna. Moguće je da ćete biti podložni tome da vam se vraćaju tegobe iz prošlosti, pa će zato biti veoma važno da idete na redovne lekarske preglede. Maksimalno se potrudite da vodite računa o svojim navikama, pogotovo kada je reč o ishrani. Tokom ove faze vam stomak i probava mogu biti veoma slabe tačke, možete postati malo skloni gojaznosti, ali isto tako možete i da imate probleme sa hormonima, štitnom žlezdom... ako ste ženskog pola, moguće su tegobe vezane za jajnike i matericu, pa i o tome treba da vodite računa. Idite na redovne ginekološke kontrole. Ove nedelje se ne naprežite, spavajte i jedite redovno i vodite o sebi više računa nego inače. Ukoliko osetite bilo kakve jače tegobe i simptome koji vas zabrinjavaju, potražite savet stručnjaka.

Savet

Bolje je crveno lice, nego crn obraz!

RAK

Posao

Ovaj period vam donosi veće dileme kada je u pitanju posao. Moguće je da ćete imati nove komplikacije. Taman kada ste pomislili da ste došli do važnih rešenja, sledi vam preokret i manje razočarenje koje može da vam donese nesigurnost na poslu. To svakako ne sme da vas pokoleba, ali stišajte strasti i ne ulazite u raspravu sa nadređenima, sada nije prilika da dokazujete koliko ste u pravu. Pokušajte da ove nedelje zauzmete pasivniji stav i da se ne gurate u prve redove. Pustite da se dešavanja koja su van vašeg uticaja odigraju i nemojte da budete u svakoj čorbi mirođija. Nije vam povoljan period, pa treba da pazite da ne izvučete deblji kraj samo zato što ste se u nekom trenutku našli na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme. Budite mudri i strpljivi i loša nedelja će proći. Niko neće primetiti vaše povlačenje!

Ljubav

Kada su u pitanju osećanja, imate kočnice takođe i ove nedelje vam ljubav jednostavno pada u drugi plan. Ako postoji osoba prema kojoj gajite jaka osećanja, ne prezate od toga da joj pokažete svoje emocije, ali isto tako uviđate da sada nije momenat da se prave veliki planovi za vašu vezu, pa ne želite o tome da razgovarate. Ako ste slobodni, niste spremni da još dugo ostanete sami. Želite nova dešavanja, poznanstva, spremni ste da budete aktivniji na društvenom planu i da se okrenete upoznavanju novih ljudi. Očekuje vas povoljan period za promene. Spremni ste na sve osim na rutinu koja vas nekako guši. Na jednom od susreta sa prijateljima, upoznajete osobu koja ostavlja snažan utisak. Otvoreno će pokazati svoje interesovanje. Ipak, razmislite, jer bi to mogla biti samo tajna veza, jer je partner zauzet.

Zdravlje

Očekuje vas faza u kojoj će vaše zdravlje najviše zavisiti od vas lično, vaših odluka, vaših navika i vašeg stila života. Može da se kaže da sada na neki način i vaše raspoloženje, kao i vaše emotivno stanje dosta utiče na vaše polje zdravlja, pa je sveukupno potrebno da vodite više računa o sebi i da budete svesni sebe i svojih potreba. Tokom ove nedelje su vam slabe tačke pretežno vezane za oči i glavu, pa povedite računa o tome. Nemojte provoditi previše vremena sedeći za računarom, jer to može loše da utiče na vid, ali i na glavu. Ukoliko imate probleme sa migrenama, oko svega se posavetujte sa vašim lekarom. Potrudite se da sebi priuštite dovoljno odmora. Radite na unutrašnjem miru, jer je i veoma važno da se unutar sebe dobro osećate i da po pitanju okolnosti u kojima se nalazite, izgradite pozitivan stav.

Savet

Vatra u srcu izaziva dim u glavi.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Težak period za Raka, Srtelcu ljubavni odnos postaje toksičan, Ribi neće biti lako da izdrže pritisak okoline

Foto: Youtube/Printscreen

 

LAV

Posao

Očekuje vas nedelja tokom koje na poslovnom polju možete da budete prilično pasivni. Stanje je na ovom planu sada kod vas bez većih promena. Nemojte ni da požurujete bilo kakve nove projekte i u ovom periodu iskoristite priliku da se malo odmorite i da napunite svoje baterije. Sada pokazujete izvesnu smirenost i delujete prilično nezainteresovano za dešavanja iz vašeg okruženja. Naravno, upijate sva dešavanja, ali vam ona sada nisu prioritet. Nastupa faza u kojoj ćete imati manji broj dešavanja na poslu, a to može da bude pozitivno za vas, jer će vam ostati više vremena da se pozabavite svojim privatnim životom, porodicom i nekim unutrašnjim dilemama koje imate. Posao vam sada pada na drugo mesto. Moguće je da vi imate dobre ideje i da ćete imati neki umetnički naboj koji može da se iskoristi.

Ljubav

Tokom ove nedelje ste jako sklono maštarenju i fantaziranju. Kada je ljubav u pitanju osećate da je ona “lepa samo dok se čeka” i spremni ste da duže vreme čekate, kako bi došli do prave emocije i zanosa. Moguće je da platonski iza ćoška posmatrate neku osobu kojoj se divite, ali niste ni blizu spremni da napravite prvi korak. Moguće je da ste na neki način uspavani i uljuljkani i da vam nije ni malo lako da se pokrenete i da napravite prvi korak ka bilo kakvim promenama. Na taj način samo gubite vreme i doći ćete u priliku kada će sav taj zanos proći i preduhitriće vas druga osoba. Ako ste u braku ili dužoj vezi, očekuje vas period u kojem ćete želeti da se prepustite voljenoj osobi. Spremni ste da se potrudite i da sačuvate mir u vašem porodičnom domu i sve više cenite stabilnost na ovom polju.

Zdravlje

Generalno vas tokom ove nedelje ne očekuju veći problemi na polju zdravlja. Možete da očekujete da će vam sudbina sada biti naklonjena i da nećete imati bilo kakve veće razloge za brigu. Ova faza vam donosi lično preispitivanje, rad na sebi, pasivniji ste i zatvoreniji u sebe, pa vam sada može pogotovo prijati bavljenje jogom, meditacijom i sličnim tehnikama. Uz aktivnosti i hobije koji vam hrane dušu, bolje se osećate u svakom smislu. Neki manji problemi sa krvotokom mogu da vam budu naglašeni, ali generalno sada nemate predispozicije za bilo kakve veće brige na polju zdravlja. Došlo je vreme da budete malo opušteniji nego što je to do sada bio slučaj. Prepustite se uživanju i odmorite se uz neku dobru knjigu ili boraveći u prirodi sa dragim osobama. Zdravlje vam može biti sasvim solidno.

Savet

Dobri saveti uvek su gorki.

DEVICA

Posao

Manji problemi sa koncentracijom na poslu mogu da vas prate, generalno može lako da se dešava da tokom ove nedelje gubite fokus. Moguće je da biste se radije posvetili nekim drugim stvarima i da osećate da je došlo do prezasićenja poslom kojim se bavite. Dobra strana situacije u kojoj se nalazite sada je što oko sebe možete da imate kolege koji vas pokrivaju ili koji su spremni da vam pomognu ako dođete do manjih poslovnih problema i nedoumica. Ne forsirajte se, jer lako možete prevideti izbesne važne stvari, koje kasnije mogu da vam se obiju o glavu. Preko prijatelja ili poznanika može da vam se ukaže i neka nova šansa za zaposlenje. Zreli ste za promene, stoga nemojte ni trenutak oklevati, već prihvatite ponuđeno oberučke. Nećete se pokajati. Moguće je da ćete tokom ove nedelje lakše pokazivati svoju kreativnost.

Ljubav

Moguće je da ćete se tokom ove nedelje nalaziti u nekoj vrsti ljubavnog zanosa i da vam neće biti lako da sada odvojite racio od emocija. Na neki način ste zaslepljeni partnerovom pojavom i vodi vas srce maksimalno. Ovo je faza koja može da bude lepa za vas, jer ste konačno posle dužeg vremena spremni da malo otpustite neke svoje kočnice koje inače imate u ljubavnim odnosima. Ovo je period u kojem se prepuštate svojim unutrašnjim potrebama, vaša osećanja postaju reka koja vas nosi i ne plašite se vrtloga u koje biste usput mogli da zapadnete. Sa osobom do koje vam je stalo imate iskren i opušten odnos i zadovoljni ste zbog toga. Nije baš povoljna nedelja za nova poznanstva, ali osoba iz prošlosti je tu negde oko vas, čeka povoljan trenutak da vam pristupi. U stvari, nikada vas i nije ispuštala iz vida!

Zdravlje

Vas očekuje period u kojem možete da budete skloni manjim tegobama na polju zdravlja. Čest umor, pad pritiska, malaksalost, vrtoglavice kao i manji problemi sa nervnim sistemom- grčevi u mišićima bi mogli da vam se vrate. Ovo je faza u kojoj ne biste trebali preterano da se forsirate i da rasipate svoju energiju, jer su vaše rezerve na izmaku. U prethodnom periodu ste se maksimalno forsirali, što je dovelo i do pada imuniteta.  Nije na odmet da uzimate vitamine i minerale, kako biste zaštitili svoj organizam. Potrudite se da smanjite stres i tenziju kako god umete i maksimalno se usmerite na pozitivan stav koji treba da izgradite u sebi. Pred vama je period koji može da vam donese i manje probleme sa očima, vidom pa ako postoji sumnja da vam se dioptrija promenila, idite za svaki slučaj kod oftamologa na pregled. Ove nedelje budite na oprezu.

Savet

Dobro koje se radi iz straha nema ni trajnosti niti vrednosti.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Težak period za Raka, Srtelcu ljubavni odnos postaje toksičan, Ribi neće biti lako da izdrže pritisak okoline

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao

Pred vama je nedelja koja može da bude veoma značajna za dalju budućnost na vašem polju posla. Nastupa faza velikih promena koje na vaše radno mesto mogu i te kako da utiču. Moguće su smene nadređenih, kao i razna previranja po pitanju ljudi sa kojima ste okruženi na poslu. Nemojte davati svoj sud i procene, jer možete da naiđete na sukobljavanje. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite bolje odnose sa novim šefovima ili ćete i sami dobiti priliku da napredujete i da preuzmete neku od vodećih uloga. Sada možete da pokažete svoju kreativnost i ideje, za koje do sada niste dobili posticaj. Očekuje vas period u kojem ćete donositi dugoročne odluke. Vaša pravednost će sada da ispliva na videlo i bićete poštovani u poslovnom okruženju zbog toga. Možete da očekujete važnu nedelju za poslovne promene.

Ljubav

Tokom narednog perioda ćete biti maksimalno usmereni na to da sa voljenom osobom ostvarite stabilnost u odnosu. Pravite velike planove za zajedničku budućnost i osećate da vam je jako važno da imate iste namere i da ste na istoj talasnoj dužini sa vašim partnerom. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati želju da se venčate, verite da na bilo koji način obeležite i ozvaničite vašu ljubav. Povoljan je period da se sa partnerom ponovo zbližite ako ste već u vezi ili braku, vaš odnos dolazi do dodatne stabilizacije zbog koje se vi sada osećate dobro. Ako ste slobodni, prošlost vam i dalje lebdi nad glavom i novog poznanstva nema još. Potrebno je još vremena kako bi našli svoju ljubav. Ali, zbog toga niste žalosni, naprotiv! Vi nalazite zadovoljstvo boraveći u omiljenom društvu, sa dragim ljudima.

Zdravlje

Povoljan vam je period za zdravlje naglašen tokom ove nedelje. Velike su šanse da ćete se osećati generalno dobro i da na polju zdravlja nećete imati neke ozbiljnije tegobe i probleme. Ova faza vam je dobra da se stabilizujete na zdravstvenom planu. Naravno, ako vas bilo šta muči, vi se za svaki slučaj posavetujte sa vašim lekarom, ali generalno nema naznaka za to da ćete na polju zdravlja imati bilo kakve veće tegobe i probleme. Moguće je da ćete povremeno imati manje poteškoće koji su vam vezani za ukočenost, tako da o tome treba maksimalno da povedete računa. Radite vežbe za kičmu i leđa, izbegavajte dugo sedenje i potrudite se da budete svaki dan makar umereno aktivni, jer će vašem telu prijati da bude razgibano i u pokretu. Posavetujte se sa fizijatrom, koji će vam dati prave savete i vežbe koje vas neće opteretiti.

Savet

Dovoljno ima onaj koji je zadovoljan onim što ima.

ŠKORPIJA

Posao

Tokom ove nedelje možete da očekujete poboljšanje poslovnih okolnosti i uslova koje imate oko sebe. Možete da očekujete da ćete imati sreću da ostvarite sve svoje planove. Povoljan vam je period da se usmerite na proširenje posla ili da donesete neke nove odluke koje u budućnosti mogu da vam donesu proširnje posla i veći profit. Moguća je saradnja sa inostranstvom ili početak posla u nekoj inostranoj kompanij. Pred vama je period u kojem ćete imati više energije nego do sada i bićete spremni da na poslovnom polju preuzmete veću inicijativu. Možete da očekujete da će vas sudbina podržati na vašem putu do uspeha. Nećete zazirati od mogućih prepreka i otežanja prilikom ostvarenja cilja. Usmereni ste na poslove, koncentrisani na unapred razrađene planove. Svesni ste da od sadašnjih zalaganja zavisi vaše dalje poslovanje, pa i budućnost.

Ljubav

Vas očekuje period u kojem ćete biti nežni, senzitivni, emotivni i u kojem ćete želeti svom partneru da pokažete kroz strast i provedeno zajedničko vreme, koliko vam je do njega stalo. Svesni ste da se partner nije sasvim otvorio i da je potrebno mnogo zalaganja, ali vas to mnogo ne brine. Ova nedelja vam je generalno povoljna ako imate neku neobaveznu vezu ili ako imate vezu na daljinu. Moglo bi da dođe do spajanja sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete putovanje zbog ljubavi ili zajedno sa osobom koju volite. Ako ste već u vezi ili braku ovo je period u kojem i vi i partner učite da jedno drugome dajete više prostora i fleksibilnosti kako bi vam odnos bolje funkcionisao. Ako ste slobodni, moguće je novo ljubavno poznanstvo koje se dešava spontano ili na neki neobičan način, na neobičnom mestu.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete fazu u kojoj vam se vaša energija polako vraća i osećate se sve bolje i bolje. Vaša moć regeneracije je i inače jaka u odnosu na ostale znakove zodijaka, a u ovom periodu sada baš može da vam bude naglašen dobar i brz oporavak nakon nekih problema. Očekuje vas period tokom kojeg ćete na polju zdravlja imati solidnu situaciju. Pošto se dobro osećate bićete skloni tome i da budete malo opušteniji nego inače, a u tom slučaju treba da povedete računa o unosu alkohola. Postoji sada kod vas manje naglašena sklonost ka opijatima, pa bi bilo dobro da na vreme sebe disciplinujete i da izbegavate mogućnost da se odate porocima. Svesni ste da vas to može odvesti potpunom stranputicom, a za sebe imate druge životne planove. To se svakako kosi i sa vašim životnim principima.

Savet

Kasno daje onaj koji čeka da ga mole.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Težak period za Raka, Srtelcu ljubavni odnos postaje toksičan, Ribi neće biti lako da izdrže pritisak okoline

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao

Pred vama je period u kojem ćete glavni fokus imati usmeren na polje finansija. Ova nedelja generalno može da vam bude povoljna za sve nove odluke koje se tiču kredita, nasledstva, novčanih ulaganja, štednje itd. Mogla bi da vam se aktiviraju važna rešenja vezana za imovinska pitanja ako ste na tako nešto usmereni. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta sreće, ako težite materijalnoj sigurnosti, možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.  Iako ste vi prilično opterećeni već duži vremenski period i stvari gledate iz nekog negativnog ugla, sada dolazi vreme da makar na polju finansija imate predah. Već osetite ukus pobede! I svakako nećete odustati od svojih namera i težnji, a i sreća vas prati. Toga ste duboko svesni, a životne prilike se ne ispuštaju tako lako, jer se dešavaju jednom, dva puta u životu.

Ljubav

Sada ste malo zatvoreniji u sebe. Kada je ljubav u pitanju nije vam lako da otvoreno pokažete svoja osećanja i moguće je da ste u ovom periodu generalno skloni tome da na neki način zauzmete pasivan stav. Pred vama je nedelja koja vam na ovom polju može doneti preispitivanje, ali i probleme sa ljubomorom. Moguće je da ćete osetiti neko unutrašnje nezadovoljstvo koje će krenuti da navire sa svih strana. Već duže vreme potiskujete svoje nezadovoljstvo i vreme je da to pokulja iz vas. Ako ste u nekom toksičnom ljubavnom odnosu, sada možete da dođete do granice trpljenja nekih stvari. Može da dođe i do prekida veze, ali i do toga da se jednostavno isključite i da se potpuno osamite kako bi izbegli kontakt sa partnerom. Za vas je bolji izbor potpunog prekida, jer ćete nastaviti da se mučite. Ako ste slobodni, moguća je neka tajna veza za vas tokom ove nedelje.

Zdravlje

Moguće je da ćete imati manje zdravstvene tegobe tokom ove nedelje. Treba da budete oprezni najviše kada je u pitanju kičma, ali i kada se radi o zdravlju urogenitalnog trakta. Postoji sada kod vas naglašena sklonost ka infekcijama i bakterijama u mokraćnim putevima. Čuvajte i svoje reproduktivne organe. Vodite računa i sprovedite mere preventive kako ne bi došlo do nekih zaraznih bolesti. Bilo bi dobro da u ovom periodu odete na redovan lekarski pregled, pogotovo ako ste već osetili neke probleme sa zdravljem. Izbegavajte sada i unos alkohola i generalno se čuvajte. Nemojte da se lečite na svoju ruku, kako ne bi došlo do konzumiranja pogrešnih lekova. Oko svega što vas muči se na prvom mestu posavetujte sa vašim lekarom. U suprotnom može doći do većih tegoba, koje svakako nisu zanemarljive.

Savet

Ko donosi dobar poklon, snažno lupa na vrata.

JARAC

Posao

Polako se vraćate rešavanju starih poslovnih problema i situacija koje su vam iz prošlosti ostale nedorečene. Vreme je da se pozabavite više svojim poslovnim saradnicima i odnosima sa njima. Ušli ste u period koji može da vam donese promene poslovnih uslova i poslovnih dogovora. Moguć je prekid ugovora i potpisivanje novog. Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati veće promene koje bi na neki način mogle da vas brinu. Vreme je da se pre svega fokusirate na donošenje konkretnih odluka koje su dobre za vas, a zatim i za njihovo sprovođenje u delo. Ove nedelje ne treba da dopustite da tuđi interes ugrozi vaš. A, nailazićete na situacije, kada će vas pojedini saradnici ostaviti bez reči, jer im je na umu samo sopstveni interes. Ukoliko je vaš odnos loš, sada je vreme da se nešto menja!

Ljubav

Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Dolazi vam faza u kojoj ćete biti generalno zadovoljni svojim statusom na ovom planu, jer vam voljena osoba pruža mnogo ljubavi i podrške, zbog koje se vi lično, u svojoj koži sada bolje osećate. Moguće je da imate utisak da je vreme da se priča i o budućnosti vaše veze. Spremni ste da se menjate i da menjate okolnosti u kojima se nalazite kako bi vaša veza sa voljenom osobom napredovala. Sada na neki način možete da potvrdite i dodatno stabilizujete svoju ljubavnu situaciju. Ipak, imajte na umu da voljena osoba mnogo očekuje od vas, nemojte posustati već kod prve prepreke. Ako ste slobodni, u vaše okruženje se vraća neka osoba prema kojoj ste davno gajili osećanja, pa vam se sada otvara mogućnost za ozbiljniju vezu sa njom. Spoznaćete da se vaša osećanja nisu promenila.

Zdravlje

Očekuje vas period koji na polju zdravlja može da vam vrati neke stare, hronične tegobe. Obzirom na to da su vaše večne slabe tačke vezane za leđa, kosti i kičmu, logično je da najviše o tome treba da povedete računa. Takođe, u narednom periodu treba da se potrudite i da pazite na svoje bubrege, jer će vam i oni biti osetljiva tačka. Moguće je da ćete biti skloni pojavi kamena ili peska u bubrezima i mokraćnim putevima. Posavetujte se sa lekarom oko svega što vas muči. Ne odbijajte analize koje se traže od vas! Problem morate rešiti na vreme, jer posledice mogu biti teške. Ove nedelje čuvajte i svoje zube, vodite računa o zdravstvenom stanju celokupno. Moguće je da ćete biti osetljiviji pa je važno i da na vreme preduzmete neke preventivne mere kako ne bi kasnije došlo do većih komplikacija.

Savet

Ko o svome loše govori, teško će o tuđem ćutati.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Težak period za Raka, Srtelcu ljubavni odnos postaje toksičan, Ribi neće biti lako da izdrže pritisak okoline

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao

Povoljan vam je period za sitne izmene i za donošenje nekih manjih odluka na poslovnom polju. Moguće je da ćete na svakodnevnoj bazi imati veliki broj obaveza i da ćete biti veoma posvećeni svom poslu. Pred vama je faza u kojoj treba da pokažete koliko ste racionalni i koliko dobro umete- ili ne umete da se organizujete. Očekuje vas faza koja može da vam donese manje promene radnog mesta ili uslova u kojima radite. Ako imate neku brigu oko posla, ove nedelje vam stižu vesti koje će vas razuveriti i koje će vam doneti neki osećaj olakšanja. Pred vama je period u kojem treba da radite i na boljoj koncentraciji. U zadnje vreme ste slabije skoncentrisani, pa vam se često dešavaju previdi. sada nećete imati taj luksuz, moraćete biti potpuno posvećeni onome što radite. To će vam nekada lako polaziti za rukom, a nekada vrlo teško.

Ljubav

Na polju ljubavi vam sledi period u kojem ćete biti pomalo nesigurni. Moguće je da vam neće biti uvek lako da pokažete svoja osećanja, ali ćete- naučeni prethodnim iskustvima pokušati da radite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom. Ove nedelje možete da menjate neke navike koje imate u paru i da poradite na tome da bolje funkcionišete u vašoj svakodnevnici. Vreme je da se rasprave neke stvari koje su vas mučile od ranije. Ako postoje neke bolne tačke iz prošlosti, sada možete da ih se oslobodite tako što ćete sa partnerom otvoreno popričati o svemu tome. Slobodne Vodolije sada ne nalaze novu ljubav lako. Moguće je da ćete imati manje probleme zbog nedostatka samopouzdanja. Potrebno vam je vreme da ponovo počnete da verujete u sebe i sopstvenu vrednost. Na početku to vam neće ići lako, ali je važno da istrajavate.

Zdravlje

Generalno tokom ove nedelje ne biste trebali da očekujete veće probleme sa zdravljem. Moguće je da se vi u svojoj koži dobro osećate i da ne primećujete da vam bilo šta previše fali. Ipak, postoje naznake za manji pad imuniteta tokom ove nedelje zbog kojeg biste mogli da budete skloni manjim problemima. Prehlada bi mogla da vam se javi ili neki slični problemi, kijavica itd. Povedite računa o tome da li su vam se pojavile neke nove alergije. Ove nedelje vam i varenje može biti malo slabija tačka pa je svakako važno da pazite šta jedete kao i da generalno povedete više računa o svojim navikama u ishrani i u izboru namirnica koje konzumirate. Bilo bi dobro da se sa nekim nutricionistom ili stručnjakom posavetujete na tu temu. Svakako ćete izbaciti brzu hranu, kao i gazirana pića, grickalice.

Savet

Kao što vreme nagriza gvožđe, još više nagriza ljubav.

RIBE

Posao

Moguće je da osećate manju dozu pritiska na poslovnom polju. Postoje neke stvari koje biste trebali da privedete kraju u narednom periodu tako da je neophodno da se fokusirate na izvršavanje poslovnih zadataka i da se potrudite da na ovom polju budete odlučniji, stabilniji. Oslonite se na svoju intuiciju i ne dozvolite strane uticaje da vas pokolebaju. Neki manji rizik može da vam se isplati ove nedelje, potpuno neočekivano. Očekuje vas faza u kojoj sreća može da se preokrene u vašu korist, ako se budete postavili na pravi način tako da je to preporuka, svakako i da se malo poigrate sa svojim poslovnim mogućnostima, kreativnošću. Ako sada povučete prave poteze, kasnije možete da budete veoma zadovoljni poslovnom situacijom. Važno je da osmislite svoje planove, kako biste ih lako realizovali.

Ljubav

Očekuje vas jako povoljna nedelja za ljubavno polje. Razdragani ste, razigrani i spremni da uživate u lepim i romantičnim trenucima sa voljenom osobom! Možete da očekujete da će vaš odnos sa partnerom biti harmoničan, uzbudljiv, romantičan, nežan i strastven. Uživaćete u lepim zajedničkim trenucima koje ćete kasnije dugo pamtiti. Moguće je da unutar sebe osećate da ste sada sa osobom koja je vaša prava ljubav i sa  kojom možete da budete iskreni i otvoreni po svim pitanjima. Pozitivna ljubavna situacija u vaš život vraća mnogo elana i snage. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da imaju velikog uspeha u zavođenju ove nedelje. Šarmiraćete, a vaša pozitivna energija će privlačiti mnoge. Velike su šanse za početak neke nove veze, ako ste još uvek sami. naravno, ako ne budte previše zahtevni, a to umete!

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi povoljan period u kojem ćete se generalno osećati dobro. Moguće je da ćete osećati da u sebi imate i previše energije, pa će vam iz tog razloga prijati i da stalno budete aktivni, u pokretu. Pred vama je period koji može da vam donese poboljšanje zdravstvene situacije, ako ste ranije imali bilo kakve veće smetnje. Sreća je na vašoj strani sada i moguć je brz oporavak. Povedite računa o glavoboljama, jer bi u toku ove nedelje mogli da vas muče bolovi u glavi kao i manji problemi sa očima. Pored toga sada nemate naglašene bilo kakve slabe tačke. Prijaće vam treninzi, fizička aktivnost kao i  to da budete često napolju, u pokretu. Bolje se osećate kada vežbate i kada se bavite sportom nego kada ste pasivni. Budite u društvu pozitivnih, dragih osoba, koje vam prijaju.

Savet

Onaj ko ne ceni život, nije ga ni zaslužio.                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading