HOROSKOP ZA SREDU, 26. JANUAR Poslovni uspeh očekuje Vodoliju i Ribe, Ovna finasijska kriza, a Blizance nova ljubav
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Očekuje vas manja finansijska kriza ali ćete na kraju uspeti sve da prevaziđete. Pred vama je period u kojem biste mogli da zatražite pomoć od osobe koja vam je bliska.

Ljubav: Ukoliko imate partnera, moguće je da će vaša veza danas biti na nekom ispitu zrelosti i povezanosti. Možete da očekujete da ćete imati manje izazove ali i da ćete ih prevazići!

Zdravlje: Čuvajte svoje bubrege. U narednom periodu biste mogli da budete skloni manjim problemima sa urogenitalnim traktom. Slušajte savete vašeg lekara, uzimajte dovoljno tečnosti.

BIK

Posao: Veoma drastično i naglo dolazi do promena na vašem polju posla. Ne mora sve da bude negativno. Glavu gore! Potrudite se da prihvatite šansu za nešto neobično i za dobre promene.

Ljubav: Ljubomorni ste i pokazujete otvoreno partneru koje su vaše granice u toj vezi. Moguće je da jednostavno imate potrebu da o nekim stvarima detaljnije pričate.

Zdravlje: Izbegavajte unos alkohola. U narednom periodu možete da budete skloni problemima sa zdravljem zbog loših navika kojima ste skloni. Izbegavajte poroke.

BLIZANCI

Posao: Očekuje vas opuštena faza na polju posla. Sve ide svojim tokom u sasvim pozitivnom pravcu. Moguće je da ćete imati šansu da ostvarite neku dodatnu zaradu ili prihod.

Ljubav: Nova ljubav vas uskoro očekuje iako se sada tom ne nadate. Biće pozitivnih preokreta kod vas u narednom periodu! Ako ste u braku, sa voljenom osobom imate mirno i stabilno stanje.

Zdravlje: Prija vam bilo kakav oblik fizičke aktivnosti. Možete da očekujete da će vam i vežbanje kod kuće dati odgovarajuće rezultate. Važno je da održavate svoju kondiciju.

 

HOROSKOP ZA SREDU, 26. JANUAR Poslovni uspeh očekuje Vodoliju i Ribe, Ovna finasijska kriza, a Blizance nova ljubav

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Možete da očekujete da će vam se uskoro pokrenuti promene koje ste želeli na ovom polju. Pred vama je povoljan period da se organizujete i usmerite ka svojim ciljevima.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje pozitivna promena u odnosu sa voljenom osobom. Komunikacija vam ide na bolje. Zadovoljni ste jer vaš odnos konačno napreduje.

Zdravlje: Mogući su problemi sa krvnom slikom kod vas u narednom periodu. Potrudite se da stvarate zdravije navike kako biste na ovom polju uspeli da ostvarite bolje stanje.

LAV

Posao: Očekuje vas prilika da dođete do sklapanja novih poslovnih dogovora koji će vam biti veoma značajni. Moguće je da vam nije ni malo lako da ostvarite poslovnu stabilnost.

Ljubav: Odnosi sa voljenom osobom su veoma napeti, pogotovo ako ste u braku situacija u kojoj se nalazite nije dobra. Moguće je da ćete biti skloni čestim svađama i raspravama.

Zdravlje:  Osećate se generalno dobro. Ne biste trebali da očekujete veće probleme ili veće tegobe na polju zdravlja. Povoljan vam je dan i generalno ćete biti zadovoljni sobom.

DEVICA

Posao: Možete da očekujete da će vam se uskoro pokrenuti promene koje ste želeli na ovom polju. Pred vama je povoljan period da se organizujete i usmerite ka svojim ciljevima.

Ljubav: Moguće je da pokazujete nesigurnost i da osoba koja vam se udvara smatra da je to veoma simpatično u vašem slučaju. Na neki način vaša stidljivost postaje deo vašeg šarma.

Zdravlje: Mogući su problemi sa probavom kod vas u narednom periodu. Creva i stomak su vam veoma osetljivi. Potrudite se da više pazite na svoje navike na polju ishrane.

HOROSKOP ZA SREDU, 26. JANUAR Poslovni uspeh očekuje Vodoliju i Ribe, Ovna finasijska kriza, a Blizance nova ljubav

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao: Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije, pa je važno da se potrudite da vam koncentracija ne pada kada je u pitanju posao. Važno je da budete usmereni na svoje ciljeve.

Ljubav: Moguće je da niste sigurni u kom smeru će ići veza koju ste započeli ali ne želite sada da se time opterećujete. Pred vama je period koji donosi manje ljubavne rizike i neizvesnosti.

Zdravlje: Prijalo bi vam da se malo više opustite kao i da se sebi posvetite. Možete da očekujete period u kojem će vam odgovarati tople aromatične kupke i slušanje muzike.

ŠKORPIJA

Posao: Uspećete da ostvarite svoje planove na poslovnom polju danas. Sve će biti sasvim dobro po vas. Možete da očekujete da nećete imati veće promene i nestabilnosti.

Ljubav: Spremni ste da pokažete voljenoj osobi koliko vam je do nje stalo kao i da ste spremni sve za nju da uradite. Povedite računa da ipak po pitanju žrtvovanja za ljubav ne odete u krajnosti.

Zdravlje: Dobro se osećate. Povoljan je dan pred vama. Imate mnogo energije u sebi. Pozitivan je period i za oporavak kao i za rešavanje zdravstvenih problema iz prošlosti.

STRELAC

Posao: Nećete imati previše posla, pa možete da očekujete sasvim bezbrižan dan. Slobodno vreme iskoristite kako god želite. Iskoristite dan za odmor, pa provedite vreme sa voljenima.

Ljubav: Dopada vam se osoba koja deluje veoma misteriozno. Njena harizma vas jednostavno osvaja. Lako ćete se opustiti u njenom prisustvu i bez problema pokazati svoja iskrena osećanja.

Zdravlje: Mogući su problemi sa nesanicom. Imate višak energije i potrebno je da nađete neki način da se oslobodite stresa. Fizička aktivnost je uvek dobro rešenje, kao i meditacija.

HOROSKOP ZA SREDU, 26. JANUAR Poslovni uspeh očekuje Vodoliju i Ribe, Ovna finasijska kriza, a Blizance nova ljubav

Shuterstoock

 

JARAC

Posao: Imate velike planove i smatrate da ćete uspeti da ih realizujete uz pomoć svojih sposobnih saradnika. Pred vama je dan u kojem ćete biti posvećeni poslu.

Ljubav: Zaljubljeni ste i uživate u svakom trenutku sa svojim novim partnerom! U vama se budi jak osećaj privrženosti. Moguće je da se plašite da priznate koliko ste se vezali za njega.

Zdravlje: Povedite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da oscilira tokom današnjeg dana su vam slabe tačke vezane i za glavu, kao i za krvne sudove. Pazite na sebe i idite na redovne kontrole.

VODOLIJA

Posao: Možete da očekujete da ćete danas biti veoma uspešni. Pred vama je veoma dobar dan za posao. Iako je nedelja radite punom snagom i nije vam teško da se bavite svojim poslom.

Ljubav: Vaša veza sa voljenom osobom prelazi na neki ozbiljniji nivo. Moguće je da razmišljate i o proširenju porodice. Ukoliko ste već u braku, stanje je mirno i sasvim dobro.

Zdravlje: Nemate nikakvih problema na polju zdravlja. U svojoj koži se osećate odlično, zadovoljni ste svojim životom i nosite puno pozitivne energije u sebi. Pred vama je dobar dan.

RIBE

Posao: Uspećete da ostvarite poslovni uspeh o kojem ste maštali neko duže vreme. Veoma ste ponosni na sebe. Spremni ste da se posvetite i nekim manjim rizicima kako bi došli do rezultata.

Ljubav: Očekuje vas prilika da osvojite osobu koju ste upoznali sasvim spontano u prethodnom periodu. Između vas dvoje postoji jaka hemija. Uskoro će doći do značajnijih promena.

Zdravlje: Hronični problemi vas muče pa bi bilo dobro da se u narednom periodu obratite svom lekaru radi kontrole. Pogotovo biste trebali da vodite računa o tegobama vezanim za želudac.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading