DOBILI STE POZIV ZA ROMANTIČNI SASTANAK? Obratite pažnju! Ovi dani su najgori za ljubav u 2022. godini
Foto: Shutterstock

Astrološkinja Inbal Honigman otkrila je koji su najbolji datumi, kao i dani u nedelji za velike korake u ljubavi. Ako ste dobili poziv na prvi sastanak ili planirate da nekome kažete da ga volite, predložite zajednički život ili čak brak, prvo pogledajte u kalendar, subota je najgori dan!

"Izbegavajte subotu za velike ljubavne događaje. Subota je dan posvećen zabavi i opuštanju i ne bi trebalo da ima veze sa emocijama, osim u jednom izuzetku. Subota je odličan dan za venčanja jer je dobila ime po Saturnu, planeti koja vlada odgovornošću, zrelošću i karmom. Ali za prvi sastanak uopšte nije dobar izbor", rekla je ona.

Petak, koji je dobio ime po nordijskoj boginji ljubavi Freji, mnogo je bolji za prvi sastanak.

Važne ljubavne događaje, "izlive" emocija ili planove nemojte sprovoditi ni kada je retrogradni Merkur. Ova nebeska pojava utiče prevashodno na komunikaciju i velike su šanse da nešto što kažete ne bude dobro shvaćeno. Razgovori će biti čudni i izveštačeni, a razumevanje poruka usporeno.

"Da kažemo da ste upoznali nekoga pre retrogradnog Merkura, izašli ste na jedan 'dejt' i bilo vam je super. Ali sledeći zakazujete kada je Merkur na retrogradnoj putanji. Odjednom, sedite sa istom osobom ali nemate šta da kažete, reči vam teško dolaze i nikako se ne razumete. Trećeg sastanka onda neće biti", upozorila je ona.

Evo kada će Merkur biti retrogradan, znajte da, naravno, nije zabranjeno da tada s nekim imate sastanak, naročito jer su duži periodi u pitanju. Samo nemojte da imate previsoka očekivanje jer će Merkur da se "umeša" i pokvari sve, pa je važno da budete pripremljeni na to.

14. januar - 3. februar

1. maj - 2. jun
9. septembar - 2. oktobar
29. decembar 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading