HOROSKOP ZA NEDELJU, 16. JANUAR Ovan će osetiti leptirići u stomaku, Blizanci i Vodolija pred drastičnom promenom, Bik i Ribe upadaju u depresivno raspoloženje
Foto: pexels.com

OVAN

Posao: Saradnici počinju da se nerviraju zbog stanja u firmi. Uskoro će zahtevati i razgovor sa nadređenima. Vi potpuno delite njihov stav i mišljenje.

Ljubav: Posle dužeg vremena su vam proradili leptirići u stomaku. Jedna osoba je uspela da pokrene emocije u vama. Negujte ovo jedinstveno osećanje.

Zdravlje: Umorni ste, potreban vam je duži godišnji odmor. Priuštite ga!

BIK

Posao: Volite da se sve svede na razumnu meru, ali okolina ne deli vaše mišljenje. Na kraju ćete uspeti da nametnete svoj stav, jer će shvatiti da su se zaleteli.

Ljubav: Jedna osoba se konstantno meša u vaš odnos sa partnerom. Očigledno da joj smeta vaša ljubav, jedinstvenost. Skrenite pažnju partneru, jer je ona sa njegove strane.

Zdravlje: Nervirate se, što se odražava na vašu kilažu. Gubitak kilograma vodi alarmantnoj mršavosti.

BLIZANCI

Posao: Razmišljate o odlasku u inostranstvo, kako bi ste uspeli da zaradite veću sumu novca. Već imate planove čemu biste ga namenili.

Ljubav: Nikako ne pristajete da vašu zajednicu poremeti druga osoba. Umete da se izborite sa problemom te vrste. A i partner ne pokazuje interesovanje prema nekom drugom, osim prema vama.

Zdravlje: Razmišljate o trudnoći, neophodan je odlazak kod lekara.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 16. JANUAR Ovan će osetiti leptirići u stomaku, Blizanci i Vodolija pred drastičnom promenom, Bik i Ribe upadaju u depresivno raspoloženje

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Često vas kritikuju da ste spori, ali ujedno i temeljni. Poslovi koji su vam dati će sigurno biti završeni na vreme, uz uspeh. Umete da poslujete sa poslovnim partnerima, jer uvek nađete kompromis.

Ljubav: Vaša osetljivost često nervira partnera, koji je sušta suprotnost. Ume da vam prebaci vaš postupak u određenoj situaciji. Ali, vi za to ne hajete.

Zdravlje: Smanjite unos alkohola, kao i energetskih pića.

LAV

Posao: Imate ideja, ali ste vi više za rukovođenje, a manje za izvršavanje zadataka. Toga ste svesni, pa je uz vas uvek veran saradnik, koji sve konce drži u rukama.

Ljubav: Volite da ste u centru pažnje, da dominirate svojim stavom, da vam se udvaraju. Pri tom, umete da budete cinični, da povredite druge.

Zdravlje: Kijavica, suzne oči, kao i curenje nosa slute na grip. Pijte tople čajeve, kao i vitamine, da se što pre oporavite. Obavezan je odlazak kod lekara.

DEVICA

Posao: Veoma ste kritični, ne možete da tolerišete pojedine postupke saradnika. Umete da budete vrlo neprijatni, jer ne shvatate tuđe greške.

Ljubav: Niste zainteresovani za novu vezu, trenutno vam odgovara ova praznina, koja dominira. Razočarani ste pojedincima, ali ne želite to da otkrijete.

Zdravlje: Volite da ste aktivni, u kondiciji, zategnutih mišića i stomaka. Prijaju vam svakodnevne vežbe i stalno ih upražnjavate.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 16. JANUAR Ovan će osetiti leptirići u stomaku, Blizanci i Vodolija pred drastičnom promenom, Bik i Ribe upadaju u depresivno raspoloženje

Shutterstock

 

VAGA

Posao: Uspešni ste u poslovima koje obavljate, racionalni u svom pristupu, a komunikativni, ujedno i uvek spremni na kompromis, dogovor. Ipak, nekada umete da budete naporni u nastojanju da dokažete da ste u pravu.

Ljubav: Prija vam partner koji vas prati u stopu, koji vam je stalna podrška. Svuda idete zajedno, što nervira vaše prijatelje, koji nekada žele da budu sa vama sami.

Zdravlje: Skloni ste čestim padovima, lomovima, a sve iz razloga što želite u svemu da se isprobate, bez obzira na godine.

ŠKORPIJA

Posao: Želite da imate nad svima dominaciju, a ujedno i da postanete šef, rukovodilac, jer se tako osećate snažno i moćno. Zahtevni ste i u pogledu finansija.

Ljubav: Jedna osoba vam je privržena, ali se vama baš ne dopada, pa ne volite ni njegova stalna potreba da vas prati u stopu.

Zdravlje: Problem sa kolenima. Slabo podnosite bol.

STRELAC

Posao: Ne zadržavate se na jednom poslom, potrebna vam je stalna promena. Ukoliko vam se ukaže odlazak na neku udaljenu destinaciju, bez sumnje, ćete je prihvatiti.

Ljubav: Vaša nestalnost je postala poslovična. Ne volite obaveze, želite stalno kretanje, a partner baš nije mobilan. Više voli da veče provede u domu, uz TV!

Zdravlje: Povedite računa u saobraćaju!

HOROSKOP ZA NEDELJU, 16. JANUAR Ovan će osetiti leptirići u stomaku, Blizanci i Vodolija pred drastičnom promenom, Bik i Ribe upadaju u depresivno raspoloženje

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Uvek svoje obaveze završavate do kraja, ma koliko poteškoća imali i kroz koje prolazili. Činjenica da vam ništa lako ne polazi za rukom, za sve morate da se pomučite. Ali na kraju dolazi uspeh!

Ljubav: Od partnera očekujete odgovornost i vernost. Želite da je predan porodici, a nekada ne umete da izaberete pravog.

Zdravlje:Problem sa zubima, posetite stomatologa.

VODOLIJA

Posao: Lako se snalazite u različitim poslovnim situacijama. Vama ništa nije strano i ništa vas ne može iznenaditi. Planirate odlazak u inostranstvo.

Ljubav. Potrebna su vam jaka osećanja, kao i odan partner. Lako šarmirate osobu koja vam se dopada, umete da ga zadržite pored sebe, uz uslov da niste previše posesivni.

Zdravlje: Muče vas alergije!

RIBE

Posao: Sebe doživljavate kao nezamenjivu osobu, ali vas tako ne doživljavaju poslodavci. Umete da preterate i na kraju na loš način odlazite iz firme.

Ljubav: Partneru su se smučile vaše neistine, nema više strpljenja za vas. Neće pomoći ni vaše suze, vaša osetljivost, drama, jer zna da je to samo jedna predstava.

Zdravlje: Melanholični ste, depresivni.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

16.01.2022 08:29

Ma sta me onda gledas,ako se ti ne dopadam??? 🤦‍♂️🤦‍♂️ Onda okreni glavo i gledaj u nebu 🤣🤣🙋‍♂️