ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA 2022. GODINU Dijabetes preti Blizancima, Škorpija treba da obrati pažnju na mentalno zdravlje
Shutterstock

Na početku svake godine smo radoznali u vezi sa tim kakvi su dani pred nama, da li ćemo biti srećniji, imati više uspeha, ljubavi, nego prošle godine. Ono što nas definitivno sve zanima je zdravlje, a evo kakvu godinu u tom smislu može da očekuje svaki horoskopski znak.

Ovan

Kada je reč o zdravlju, pred vama je dobra godina, ali trebalo bi da obratite pažnju na ishranu. Neki zdravstveni problemi koji su vas mučili prošle godine biću tu i ove, ali dobra stvar je da ćete se u 2022. mentalno mnogo bolje osećati.

Bik

Mogući su neki zdravstveni problemi već na početku godine, mentalno ćete biti pod velikim stresom. Pazite jer bi stresna okolina mogla da naruši vaše mentalno zdravlje. Bolje ćete se osećati već od polovine godine, a ukoliko pušite ili pijete alkohol, ova godina je sjajna prilika da ostavite ružne navike iza sebe.

Blizanci

Ova godina neće biti baš sjajna za vaše zdravlje. Mogući su problemi sa dijabetesom, nesanicom i krvnim pritiskom, ali srećom, za sve to postoje lekovi. Obratite pažnju na ishranu jer ona umnogome utiču na probleme koje biste mogli da imate.

Rak

U prvom kvartalu 2022. godine bićete letargični, nedostajaće vam energije i entuzijazma. Takođe, moguće je da ćete imati zdravstvene probleme koji se povezuju sa promenama vremena.

Izbegavajte stres i pronađite način da se opustite, to će vam barem malo pomoći.

Lav

Ove godine biste mogli da se suočite sa brojnim zdravstvenim problemima. Budite veoma oprezni i vodite računa o zdravlju, problemi bi mogli da budu povezani sa debelim crevom ili bubrezima. Izbacite neke loše navike koje bi mogle da doprinesu ovim problemima, kao što su nezdrava ishrana, alkohol, manjak fizičke aktivnosti...

Devica

Vas očekuje dobra godina u kontekstu zdravlja, mogući su tek neki "sitniji" zdravstveni problemi. Ipak, povedite računa između aprila i septembra jer je tada povećan rizik od dijabetesa i nekih urinarnih problema. Neka fizička aktivnost postane deo vaše svakodnevice.

Vaga

Mogli biste ove godine povremeno da imate zdravstvene probleme, a većina ih je povezana sa stresom. Najbolje je da budete fizički aktivniji, kako biste se oslobodili stresa, ali i kako se ne biste značajnije ugojili jer to svakako predstavlja rizik za zdravlje.

Škorpija

Vaše mentalno i fizičko zdravlje će u toku godine proći kroz različite faze. Biće mnogo uspona i padova, kako kada je u pitanju raspoloženje, tako i uopšte zdravlje. Prvi kvartal godine će biti najstabilniji po pitanju zdravlja. Pazite na ishranu, budite fizički aktivni i pronađite način da se opustite, kako mentalno zdravlje ne bi trpelo.

Strelac

Ova 2022. godina će za vas, kada je u pitanju zdravlje, biti mnogo bolja nego prethodna. Nećete imati većih zdravstvenih problema, samo se potrudite da unosite dovoljno vode i da provodite vreme na svežem vazduhu.

Jarac

Dobra je godina pred vama, moguće je da ćete se u toku ovih 12 meseci rešiti nekih hroničnih zdravstvenih problema. Na početku godine biste mogli da imate neke probleme koji neće biti naročito ozbiljni i brzo će proći.

Vodolija

Vodite računa o svom zdravlju jer biste ove godine mogli da imate problema sa bolovima u zglobovima, kao i prehladom, i to tokom cele godine. Obratite pažnju na ishranu i fizičku aktivnost jer sve to može da vam pomogne da ojačate imunitet.

Ribe

Vaše zdravlje će biti stabilno tokom cele godine, jedino budite malo oprezniji od aprila do septembra jer su tada mogući neki manji problemi. Držite se zdravih životnih navika kako biste sprečili razvoj bolesti i pronađite način da se opustite jer je to jako važno za mentalno zdravlje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading