TEŠKA NEDELJA ZA OVA 4 ZNAKA Veoma loš period, pun podmetanja, spletki, svađa, nemoći da bilo šta promenite
Foto: printscreen/facebook

Kakva će vam biti ova nedelja kada su u pitanju prilike koje vas očekuju, ali i opasnosti koje vas vrebaju na putu do 21. novembra? Ovo su četiri znaka koja moraju posebno da se paze!

Ovan

Ova nedelja biće vam konfuzna, prepuna pogrešnih odluka i nesporazuma u komunikaciji. Naročito je kritično na poslu, budite pažljiviji nego ikada jer uopšte nije dobar period za važne odluke i nove projekte. Izbegavajte i putovanja ako ikako možete, a dugoročno planiranje ostavite za posle 21. novembra.

Blizanci

Komunikacija će i vama biti problem, bilo da je u pitanju posao, ljubav ili osoba koja stoji iza vas u redu dok čekate na kasi! Nikako vas ne shvataju ove nedelje, i moguće su velike nesuglasice, čak i svađe. Izazovi su na vašem putu, a pazite kome ćete se poveriti i s kim ćete uopšte razgovarati, moguće je da je među izazovima i osoba koja je vrlo agresivna u komunikaciji.

Rak

Najmanje sreće imate ove nedelje od svih znaka zodijaka! Morate da budete vrlo oprezni jer vam neko želi zlo. To je osoba koja je ljubomorna na vaša dostignuća, vašu sreću, izgled... U pitanju je neko ko se inače pravi da vas "obožava", a planira kako da vam zabije nož u leđa. Ne dozvolite to, već budite vredni i iskreni i svi će znati ko govori istinu, a ko nešto "muti".

Devica

Vaša nedelja biće ispunjena gubicima, najviše u polju posla i novca. Ako niste štedeli prethodnih nedelja, to je ove nedelje bukvalno obavezno jer su veliki troškovi na vašem putu. Probajte da budete razumni i da nikako ne trošite novac, ali ni vreme i energiju, na nešto što vam ne treba. Veće kupovine odložite, a dva puta razmislite i ako vas neka osoba koju poznajete, ali vam je puna negativne energije, zove na kafu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading