Specifične karakteristike: Ovih osam stvari treba da znate o zemljanim znacima
Foto: Freepik

Oni imaju neverovatnu sposobnost da iskoriste materijalne predmete i time poboljšaju svet. U nastavku ćemo navesti specifične karakteristike vezane za zemljane znakove.

1. Oni su strpljiva bića

Uprkos njihovoj hladnoj i strogoj pojavi, zemljani znaci su zapravo strpljivi ljudi. Poseduju beskrajno strpljenje i vole da čekaju prave ljude u svom životu. Ono što je sigurno je da nikad ne odustaju- čak i onda kada bi trebalo.

2. Oni su veliki hedonsiti

Zemljani znaci vole da užvaju u dobroj hrani, lepom spa centru i lepom poklonu. Takođe vole da se razbacuju. Oni definitivno obožavaju luksuz.

3. Oni su praktični i ravnopravni

Zemljani znakovi se povezuju sa svetom na osnovu njihovih pet čula. Ako ne čuju, ne vide, ne osaćaju, ne mogu da okuse i dodirnu, velike su šanse da neće moći dobro da razumeju svet oko njih. Zato oni veruju da ne žive sa glavom u oblacima već sa nogama na zemlji.

4. Vole da imaju raspored i da se drže istog

Liste, spiskovi i još spiskova. Zemljani znaci vole da organizuju sebi vreme i da znaju šta treba da urade do kraja dana. Kada iščekiraju sve sa liste mogu opušteno da sednu da uživaju u plodovima svog rada.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading