GAĐAJU PRAVO U SRCE Ova 3 znaka su najveće svađalice u horoskopu, uvek govore šta misle
Foto: Freepik

Poznavanje vašeg sunčevog znaka može da otkrije zašto imate reputaciju odvažne i agresivne osobe. Ako ste tip koji uvek govori šta misli bez obzira na posledice, pripadate jednom od ovih znakova

Osobe rođene sa vatrenim elementom su poznate po strastvenosti, odvažnosti ,kreativnosti i direktnosti. Oni često osećaju da nema potrebe da filtriraju svoja istinska osećanja i reakcije, što proizvodi često zbunjenost kod sagovornika.  Ovo posebno važi kada je položaj Merkura u znaku vatre).

Da li volite da izazivate konflikte gde god da se nađete i da li lako ulazite u rasprave?

U tom slučaju,verovatno ste jedan od žestokih znakova zodijaka. 

 Ovan 

Ovnovima nije nije nikakav problem da stvore buru. Vatrenost potiče ne samo od uticaja Marsa, nego je i sam Ovan vatreni znak. Energija vatre je odvazna , bez pardona i direktna u svojim mislima i osecajima. Ne odustaje u borbi za svoja prava.

Da ne spominjemo da je Lav i vatreni znak. Energija vatre je strast, toplina i direktnost. Takođe spada u grupu fiksnih znakova, tako da se tvrdoglavo drži svojih zamisli ,stavova..

Škorpija 

Verovatno nije pametno potcenjivati žestoku  prirodu  Škorpije. Škorpija je sušta  suprotnost vatrenim znacima,ali kao dostojansveni predstavnik vodenih znakova ima svojih osobenosti. Zapravo, Škorpiom vlada odvažan i borbeni Mars. Škorpija više voli da svoju strast iskazuje subtilnije. Ona mora da zadrži svoju misterioznu ličnost, dok istovremeno podleže agresivnom uticaju Marsa, što čini da se u konfrontacijama žestoko služi rečima koje gađaju pravo u srce.

Strelac

Strelac je biće slobodnog duha i  plovi srećno kroz život. Pošto njima upravlja Jupiter, Strelčevi prirodno imaju odvažnost da budu ono što jesu glasno i ponosito.

Jupiter, planeta izobilja, širenja i sreće osigurava da imaju dovoljno samopouzdanja i strasti da budu otvoreni.. Ako se osete ograničenim ili ako im je sloboda oduzeta ,shvatiće to lično i baš kao Strelac uzvratiće veoma precizno.

Komentari (0)

Loading