HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. OKTOBAR: Ovnovima preti pad imuniteta, Bikovi opušteno flertuju, Jarčevima je sudbina naklonjena
Foto: Pexels

OVAN

POSAO: Ukoliko budete nastavili da se trudite oko posla. Uspećete da ostvarite jako dobre rezultate u narednom periodu. Možete da očekujete neke dobre vesti veoma uskoro.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni situacijom u kojoj ste se našli sa voljenom osobom i da su svađe postale jako česte. U narednom periodu vas očekuje još veća kriza sa partnerom.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam bude naglašen u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni brojnim zdravstvenim tegobama. Pazite na sebe.

BIK

POSAO: Iskoristite svoju šansu da dokažete sposobnosti i ambicije na poslovnom planu. Uskoro ćete imati neke nove promene koje će vas dovesti do drugačijih planova.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv flert sa novim poznanikom koji će vam pokazati svoje interesovanje. Ako ste zauzeti, sa voljenom osobom se lepo slažete danas.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama su mogući kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni tegobama na polju zdravlja. Čuvajte se i mogućih povreda.

BLIZANCI

POSAO: Zauzmite se za svoje ciljeve kako biste mogli da ostvarite napredovanje na ovom polju. Važno je da pokažete više spremnosti i inicijative kada je vaš posao u pitanju.

LJUBAV: Ako želite promene potrebno je da menjate i stav koji pokazujete u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Važno je da radite i na sticanju većeg samopouzdanja.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas danas. Moguće je da ćete imati neke probleme sa plućima ili sa srčanim sistemom. Posavetujte se sa lekarom.

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Moguće je da se pitate koji bi vaš sledeći potez na poslovnom polju trebao da bude. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim komplikacijama na poslu.

LJUBAV: Uspećete da osvojite osobu koju želite za sebe već duže vreme. Pred vama je jako povoljna faza za početak nove ljubavne veze u kojoj biste mogli da uživate.

ZDRAVLJE: Mogući problemi vezani za kašalj su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme sa plućima i disajnim putevima. Bilo bi dobro da izbegavate cigarete.

LAV

POSAO: Ukoliko su pred vama nove odluke na polju posla biće jako važno da dobro razmotrite sve činjenice koje vas okružuju. Nemojte da donosite nagle odluke na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas mogućnost za novu ljubavnu vezu koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Pred vama su dobre ljubavne promene koje će vam doneti osećaj sreće.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom u narednom periodu pa povedite računa o tome. Bilo bi dobro da izbegavate stresne situacije i da pazite na svoje zdravlje danas.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete potpunu stabilnost kada je u pitanju posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme danas. Generalno je pred vama povoljan dan.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas jako povoljna prilika za novo poznanstvo i početak nove veze. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu imati nestabilan odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da vam bude uzročnik mnogih bolesti. Dolazi vreme da malo bolje razmotrite svoje navike na ovom polju.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Moguće je potpisivanje ugovora koji bi za posao mogao da vam bude od velikog značaja. Pred vama je period u kojem ćete doći do poslovnog zadovoljstva.

LJUBAV: Želite da napravite promene na polju ljubavi. Sa voljenom osobom postoje neke važne stvari koje biste trebali da razgraničite. Posvetite se iskrenijoj komunikaciji.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da izbegavate cigarete. U narednom periodu ćete imati sklonost ka problemima vezanim za disajne puteve i pluća. Posavetujte se sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansijska situacija može da bude dosta bolja ako se budete potrudili i dali sve od sebe na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ishodom događaja.

LJUBAV: Želite da pokažete osobi do koje vam je stalo kakve su emocije ka njoj. Spremni ste za početak nove ljubavne veze. Otvorili ste svoje srce prema novim ljubavnim mogućnostima.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete kod vas. Možete da očekujete da će se veoma brzo na vama videti pozitivni rezultati. Očekuje vas prilika da zasijate.

STRELAC

POSAO: Pokušajte da se držite rutinskih poslova kako ne biste mogli da uđete u preterano velike rizike danas. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekim manjim gubicima.

LJUBAV: Imate utisak da se partner drugačije ponaša prema vama i da je na neki način neiskren. Očekuje vas manja kriza u vezi sa voljenom osobom. Moguće je da ste nezadovoljni.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji i teškim emotivnim stanjima. Potrebno vam je neko vreme da se vratite seebi i pozitivnijem načinu razmišljanja. Porazgovarajte sa nekim o tome.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Slušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti. Važno je da budete posvećeni svom poslu na pravi način. Možete da očekujete da će vam sudbina danas biti naklonjena.

LJUBAV: Nije povoljan dan za početak nove veze. Moguće je da ćete neku osobu pogrešno proceniti. Očekuje vas period u kojem je moguće neko manje razočarenje na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervnim sistemom kod vas u narednom periodu. Povedite više računa o svom zdravlju. Posetite vašeg lekara ako vas bilo šta muči.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da se trudite da ostvarite poslovno napredovanje ali vam to jednostavno ne polazi za rukom u ovom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati veće kočnice.

LJUBAV: Pojavljuje se sve veća distanca između vas i voljene osobe i spremni ste da razmislite o mogućem prekidu te ljubavne veze. Dosta toga sada ograničava vaš odnos.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža u narednom periodu. Osećate da vam je opuštanje neophodno kako biste na ovom polju imali stabilniju i bolju situaciju.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za pokretanje novih poslova. Moguće je da ćete imati neke nove komplikacije na ovom polju pa je važno da budete spremni da im se posvetite.

LJUBAV: Moguće je da vam se otvara prilika za ljubavnu vezu iako sa starim partnerom niste do kraja raščistili. Na kraju ćete imati prilično konfuzno stanje i igru između dve vatre.

ZDRAVLJE: Izbegavajte konzumiranje alkohola u velikim količinama. Moguće je da ćete zbog preteranog unosa toksičnih materija biti na neki način u problemima sa zdravljem.

 

Komentari (0)

Loading