KINESKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR Ako ste rođeni u ova 3 znaka, sreća je na vašoj strani, a evo kome mnogi rade o glavi
Foto: Pixabay

 Tri znaka imaće najviše sreće, a to su Zec, Zmaj i Ovca!

Pacov

Vama će ovaj mesec biti u znaku poslovnog uspeha, brige o zdravlju i manjih finansijskih problema. Pazite se stresa, jer on može biti okidač za probleme ili tegobe koje imate! Važno je da se ne preforsirate, jer u suprotnom možete biti premoreni i nervozni što dovodi do nesuglasica, kako sa kolegama, tako i sa bliskim ljudima. Kraj meseca će biti najbolji period za vas, isplivaćete iz svih problema i uživaćete barem desetak dana!

Bivo

Imaćete sreće u septembru u svemu, osim u ljubavi! Uspeh je izvestan, posebno ako se bavite poslom koji podrazumeva da imate veliki tim. Povedite malo računa o ishrani i kretanju jer je moguće da ćete se malo ulenjiti i dobiti koji kilogram viška. Posebno pazite na odnose s partnerom, bilo da ste dugo zajedno ili tek započinjete vezu. Moguće je da će zbog jednog nesporazuma doći do eksplozivne svađe.

Tigar

Za Tigrove je posao kritičan u septembru, mnogi im rade o glavi ili im zameraju nešto što se davno dogodilo. Verujte u sebe jer znate za šta ste sposobni, ne dozvolite da vas drugi ljudi povuku svojom negativnošću. Ako uspete da se izdignete iznad tih situacija u prve dve nedelje septembra, sve će biti OK!

Zec

Sreća je na vašoj strani ako ste rođeni u znaku Zeca, ovo je mesec u kojem ostvarujete sve što ste zamislili! Ako ste tek započeli neki posao, ili studirate, imaćete sreće u svemu za šta se "uhvatite". Zrelije osobe rođene u ovom znaku uživaće u vrlo romantičnom mesecu, punom varnica. Jedino se pripazite većih druženja gde možete da sretnete neku osobu koju ne želite da vidite, jer vas podseća na prošlost.

Zmaj

Odličan mesec za Zmajeve ako planiraju napredak u karijeri. Postarajte se u prve dve nedelje da izgladite odnose sa kolegama ili nadređenima, a onda krajem meseca krenite u "napad" - recite da mislite da zaslužujete više, i to ćete i dobiti. Kraj meseca je dobar za posao, ali ne i za ljubav, možda ste preopterećeni zbog čega zapostavljate dragu osobu. Posvetite joj dovoljno pažnje i nežnosti, u suprotnom, možda ćete zauvek oštetiti vezu.

Zmija

Novčana situacija će biti odlična u septembru, stiže vam garantovani dobitak! Možda je to povišica, možda neka odlična prilika koju ne smete da "preskočite". Sredinom meseca bi trebalo da budete pažljivi šta kome pričate, da ne biste sebi navukli probleme. Iskoristite kraj meseca da planirate nešto uzbudljivo sa voljenom osobom ili članovima porodice.

Konj

Dobar mesec za ljude rođene u ovom znaku, ako žele da promene posao ili da napreduju na postojećem. Neka starija osoba iz vašeg okruženja će vam tu mnogo pomoći. U ljubavi bi moglo da zapne, posebno ako ste u dugoj vezi. Činiće vam se da se "zakačite" oko svake sitnice. Možda će vam zvučati čudno, ali probajte da krajem meseca provodite manje vremena jedno s drugim, zvezde kažu da će to vreme ojačati vašu vezu i naterati vas da se prisetite onoga što je u njoj zaista važno.

Ovca

Sjajan mesec za vas! Odlična finansijska situacija, nijedan gubitak, a na poslu će sve blistati. Imaćete vremena i za druženje koje vam je nedostajalo, za uživanje s partnerom, samo pazite da u svemu tome ne zaboravite - vreme za sebe. U drugoj polovini ne zaboravite da vodite računa o sebi i dovoljno odmarate, inače ćete narušiti imunitet i samo će vas "oboriti" sve obaveze. Ne dozvolite da se to desi već pametno planirajte vreme i obaveze!

Majmun

Septembar vam neće biti naročito uzbudljiv, ali će biti isplativ. Već neko vreme imate odličnu ideju vezanu za posao, i prva polovina meseca je prilika da nađete osobe s kojima možete da je realizujete. Moguće je da ćete ih upoznati sasvim slučajno. Ako niste u vezi, jedan susret u večernjim časovima mogao bi da se odrazi na ostatak vaše godine, na najbolji mogući način!

Petao

Dobar mesec za vas, ljubav će jednostavno cvetati! Tokom celog septembra očekujte leptiriće u stomaku, kao prvi put kada ste se zaljubili. Iskoristite to maksimalno, podignite vezu na viši nivo ili jednostavno otputujte negde zajedno, makar na vikend. Na poslu će sve biti stabilno, a u novcu vas očekuje manji dobitak. Ako ste razmišljali da počnete dijetu, septembar nije dobar mesec za to, biće vam potrebno mnogo energije i nije trenutak za bitne izmene u načinu života.

Pas

Sreća vas prati kada je u pitanju novac, i mali rizik može mnogo da vam se isplati. Možda vagate opciju neke investicije, zvezde kažu da je prva polovina septembra savršena za to. "Singl" osobe rođene u ovom znaku preko prijatelja će upoznati nekog vrlo zanimljivog. Mlađi će imati malo problema na poslu ili studijama, dok zrelije osobe u znaku Psa moraju ozbiljno da zapnu u septembru da bi napredovale. Moguće je da će vas mučiti meteoropatija i glavobolja.

Divlja svinja

Najsrećniji mesec za osobe koje trenutno nisu u vezi! Nova ljubav vam kuca na vrata, i dolazi iz vrlo neočekivanog "smera". Upoznaćete je negde gde to najmanje očekujete. Ako ste bliski s porodicom, nemojte dozvoliti da vas izbace iz takta, a pokušavaće tokom septembra, mešaće se u vaš život. Postavite jasne granice, i biće sve u redu. Kada je novac u pitanju, nema većih promena, nećete ga imati više, ali ni manje ako prikočite s većim šopingom o kojem maštate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading