HOROSKOP ZA 24. AVGUST: Lav će danas uživati na poslu, Rak ima problema sa stomakom, a Devicu očekuju velike emotivne promene!
Shuterstoock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana sklopiti neke nove važne poslovne kontakte. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da ostavite dobar utisak.

LJUBAV: Rešili ste da uđete u ozbiljnu vezu sa jednom osobom. Nadate se da ćete na taj način pronaći svoju emotivnu sreću. Spremni ste da se tom odnosu maksimalno posvetite.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom su mogući. Ispred vas je period u kojem biste mogli da imate brojne poteškoće na polju zdravlja, pa bi bilo dobro da idete redovno kod lekara.

BIK

POSAO: Niste uspeli da ispunite sva očekivanja koja ste imali i ne osećate se dobro zbog toga. Razočarani ste. Pred vama je prilično težak dana kada je u pitanju poslovno polje.

LJUBAV: Bez većih promena na polju ljubavi kod vas u trenutnoj fazi. Povoljan je period ako imate neke unutrašnje dileme. Možete da očekujete da će biti novih dešavanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni problemima sa krvotokom, jetrom itd. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas prilično opušten dan koji možete da iskoristite kako god želite. Nemate mnogo poslovnih obaveza. Posvetićete se nekim hobijima ili ljudima koji su vam bliski.

LJUBAV: Dopadaju vam se dve različite osobe i niste sasvim sigurni kome biste mogli da poklonite svoju pažnju. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete veoma neodlučni.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije. Osetljivi ste i podložni brojnim tegobama na ovom polju. Izbegavajte dodir sa alergenima koji vam inače smetaju.

RAK

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu radnu atmosferu. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme ili trzavice. Pred vama je dobar dan u kojem ćete biti produktivni.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će dati sve od sebe kako bi vas emotivno zainteresovala. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni. Izbegavajte masnu hranu i namirnice koje nadimaju ili koje se teško vare. Potrudite se da više pazite na zdrave navike.

LAV

POSAO: Pred vama je povoljan dan. Ako budete zatražili savet ili pomoć, dobićete to što vam je potrebno. Može da se kaže da je sreća na vašoj strani tokom ovog dana.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos. Osećate se neobično zbog novih emocija koje su se probudile u vama danas. Spremni ste na svašta zbog ljubavi.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vas zadesi, a usled toga ćete biti skloni raznim infekcijama i tegobama na polju zdravlja. Povećajte unos vitamina C i odmarajte.

DEVICA

POSAO: Potrudite se da na pravi način iskoristite informacije koje ste dobili tokom današnjeg dana. Slede vam važna dešavanja koja će za vas biti nova ali i korisna.

LJUBAV: Možete da očekujete interesantnu atmosferu na polju flerta, pogotovo ako vam se dopada neki Blizanac. Pred vama je dobar period za emotivne promene.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Potrudite se da živite zdravo i da sve loše navike koje imate, korigujete na pravi način. Pred vama je period u kojem ćete imati neke nestabilnosti na polju zdravlja.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete veoma povoljan dan za poslovno polje. Predstavićete sebe i svoje sposobnosti u najboljem svetlu. Uradite ono što je do vas kako bi posao bio obavljen.

LJUBAV: Jedna veoma komunikativna i šarmantna osoba želi da dođe do mogućnosti da vas upozna malo bolje. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Pred vama je period u kojem će vam prijati bavljenje sportom i intezivnija fizička aktivnost. Potrudite se da budete posvećeni svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebno vam je neko vreme i malo distance, da biste na pravi način mogli da izanalizirate svoju poslovnu situaciju. Važno je da ne odustajete od svojih ciljeva.

LJUBAV: Niste zadovoljni i niste emotivno ispunjeni, koliko god pokušavali da ubedite sebe u suprotno. Biće vam potrebno vreme kako biste mogli da pronađete pravu osobu za sebe.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom. Izbegavajte stresne okolnosti i potrudite se da budete dobri prema sebi i svom zdravlju. Nađite način da se opustite.

STRELAC

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim promenama kada je u pitanju vaše materijalno polje. Pred vama je faza u kojoj ćete imati nova dešavanja i nove prilike za zaradu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa jednom osobom koja ne živi u istom mestu ili državi kao vi. Potrudite se da joj pokažete da ste spremni za vezu na daljinu.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući. Današnji dan vam generalno nije mnogo povoljan za ovo polje, p abiste mogli da imate razne tegobe sa zdravljem.

JARAC

POSAO: Važno je da budete otvoreni i spremni za kompromis. Nije moguće uvek sve udesiti onako kako samo vama odgovara. Saradnici sa kojima radite takođe imaju pravo glasa.

LJUBAV: Ne očekuju vas neke drastične promene kada je u pitanju vaše emotivno polje. Opustite se i uživajte sa voljenom osobom. Pred vama je jako dobar period za ljubav.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa sinusima. U narednom periodu bi lako mogao da vam se desi pad imuniteta.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da razmišljate o nekim dugovanjima koje imate na polju finansija i da vam to predstavlja malo veći stres. Potrudite se da sve svoje troškove dobro organizujete.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni u svoje emocije i potrebno vam je neko vreme kako biste shvatili šta zaista želite. Dajte sebi vremena da se više posvetite novim ljubavnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti osetljivi. Idite na redovne lekarske kontrole i maksimalno vodite računa o svojoj ishrani.

RIBE

POSAO: Niste dovoljno skoncetrisani, misli vam lutaju negde daleko. Moguće je da vam posao jednostavno sada nije prioritet. Više ste posvećeni nekim privatnim problemima.

LJUBAV: Ako vas je partner povredio nemojte to da držite u sebi. Rešite stvari na licu mesta, nemojte ništa da gurate pod tepih. Ako ste slobodni, nije povoljan dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i problemi sa zdravljem. Nizak pritisak bi takođe mogao da vam stvara određene poteškoće na ovom planu. Potrudite se da unosite dovoljno tečnosti.

Komentari (0)

Loading