HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 16. AVGUST: Ovna čeka put u inostranstvo, Lava odlaganje poslova, Škorpija i Strelac imaju ozbiljniji zdravstveni problemi
Foto: Depositphotos

OVAN

POSAO: Imate manje probleme na radnom mestu i niste sigurni na koji način treba da se postavite da biste ih rešili. Moguće je da ćete imati potrebu za nekim manjim konfliktima.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je povezana sa inostranstvom uskoro vas očekuje putovanje. Pred vama je povoljan period za početak veze na daljinu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu. Moguće je da ćete imati neke manje poteškoće kao i sklonost ka upalama. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni problemima.

BIK

POSAO: Na poslu nema većih promena kod vas tokom današnjeg dana. Moguće je da će sve ići uobičajenim tokom. Potrudite se da budete posvećeni svojim ciljevima.

LJUBAV: Pred vama je dobar dan za nova poznanstva, ako ste slobodni. Ukoliko već imate partnera, očekuje vas poboljšanje odnosa sa njim. Možete da se nadate pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Moguće je da ćete u narednom periodu biti u većoj meri skloni problemima sa gojenjem, tako da je važno da na vreme povedete računa o tome.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ste danas pod velikim pritiskom. Ne bi bilo dobro da sada pokrećete inicijativu ka većim promenama. Potrudite se da najpre smirite strasti koje su na poslu pokrenute.

LJUBAV: Očekuju vas nesporazumi u komunikaciji sa voljenom osobom. Tokom celog dana ste napeti. Nije vam lako da ostvarite ono što želite na ljubavnom polju danas.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Pred vama je nepovoljan period u kojem ćete biti opterećeni raznim brigama i problemima i u kojem vam neće biti ni malo lako da se zdravlje stabilizuje.

Foto: Depositphotos

 

RAK

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti za svoju budućnost kada je u pitanju polje karijere. Ne znate u kom pravcu treba da krenete. Potrudite se da date sve od sebe da se posvetite promenama.

LJUBAV: Očekuje vas period u kom ćete imati više vremena za voljenu osobu. Spremni ste da joj date maksimum vaše pažnje. Važno je da ostanete jedno drugome posvećeni.

ZDRAVLJE: Moguće je da vas muči nesanica. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje probleme na polju zdravlja. Uglavnom bi mogla da vas muči nervoza.

LAV

POSAO: Moguće je da će doći do odlaganja planova vezanih za vaš posao. Potrebno je da pokažete dovoljno strpljenja kako biste mogli da ostvarite svoje ciljeve na ovom polju.

LJUBAV: Na neki način ste se zatvorili u sebe i ne pokazujete emocije, što partneru počinje da smeta. Moguće je da se sve više nesvesno udaljavate jedno od drugoga...

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati stabilnost na ovom planu. Imate dovoljno energije za sve i dobro ste raspoloženi.

DEVICA

POSAO: Moguće je da nećete dobiti novac koji očekujete ili da će se generalno pokvariti nešto u vašoj organizaciji posla. Nije vam preterano povoljan dan pa je bolje da ne očekujete previše.

LJUBAV: Sa partnerom ste došli do raskršća koje je jako važno za vaš odnos. Možda vi želite da krenete drugačijim putem ali sada nemate snage i hrabrosti da mu to otvoreno kažete.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva i možete da budete skloni nekim problemima sa leđima u narednom periodu. Pazite da ne podižete težak teret i čuvajte se mogućih povreda.

VAGA

POSAO: Prilično ste zabrinuti za svoje poslovno polje. Imate neki loš osećaj koji vas prati tokom čitavog dana. Moguće je da vam neće biti lako da na ovom planu ostvarite stabilnost.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv dan za flert. Lako ćete sklapati nova poznanstva. Možete da se nadate pozitivnim i zanimljivim promenama na ovom polju u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Potrudite se da živite zdravo i da ne podležete lošem i poročnom načinu života. Vreme je da se više okrenete sebi i svojim potrebama.

Foto: Depositphotos

 

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan za pokretanje novog posla. Potrudite se da se usmerite na tekuće događaje i probleme. Važno je da budete spremni za kompromise na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba ne pokazuje dovoljno nežnosti prema vama i imate osećaj da stvari između vas ne idu baš najboljim tokom. Očekuje vas veća kriza u vašem emotivnom odnosu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

STRELAC

POSAO: Primećujete promene u poslovnom okruženju i postajete sumnjičavi, pitate se da li vam se nešto novo sprema. Moguće je da nemate dobre odnose baš sa svima u kolektivu.

LJUBAV: Ušli ste u fazu monotonije koja vam nikako ne odgovara. Maštate o promenama na ljubavnom polju ali one nikako da vam se dese. Potrebno je da prođe još malo vremena...

ZDRAVLJE: Podložni ste problemima. Očekuje vas faza u kojoj će vam situacija na polju zdravlja biti prilično promenljiva. Povedite malo više računa o sebi.

JARAC

POSAO: Pred vama je dan tokom kojeg ćete se baviti novim poslovima. Spremni ste da uđete u projekte koji će vam doneti promene na ovom polju. Posvetite se svojim obavezama.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, moguć je povratak komunikacije sa osobom iz prošlosti. Moguće je da ćete vi negde duboko u sebi želeti da se desi obnova te ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa tahikardijom. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa srčanim sistemom u većoj meri. Povedite više računa o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas poboljšanje- veći obim posla kao i bolja zarada. Neće vam baš biti lako da sve postignete ali ćete na kraju ipak uspeti.

LJUBAV: Potrebno vam je vreme da odlučite šta ćete da radite po pitanju veze u kojoj ste. Moguće je da maštate o slobodi. Potrebno vam je neko vreme samo za sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu. Moguće je da ćete imati i neke probleme sa plućima pošto vam je sada taj deo tela naglašen kao osetljiv. Povedite računa o sebi.

RIBE

POSAO: Moguće je da nećete moći da ostvarite planove koje imate i da je potrebno da menjate nešto u svojim poslovnim navikama. Posvetite se boljoj organizaciji poslovnih okolnosti.

LJUBAV: Promenite svoj pristup u komunikaciji sa partnerom ako želite da se stanje u vašoj vezi popravi. Ukoliko ste slobodni, lako biste mogli da ostvarite neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas u narednom periodu. Sve ukazuje na to da ćete biti skloni tegobama koje su vezane za pluća i sinuse.

Komentari (0)

Loading