ČUVENI ASTROLOG PAVEL GLOBA OTKRIO KO ĆE OBOGATITI DO KRAJA LETA: Ova tri znaka imaju šansu da zgrnu brdo para
Foto: Shutterstock

Čuveni astrolog Pavel Globa objavio je svoju astrološku prognozu do kraja leta, vesti su izuzetno pobvoljne za tri horoskopska znaka... Njih očekuje finansijski uspeh ovog meseca, a zvezde kažu da su šanse da se obogate izuzetno velike!

Proverite da li ste među ovim znakovima Zodijaka...

Ovan

Avgust će za Ovna predstavljati prekretnicu u finansijskom smislu. Imaće pojačanu potrebu ta trošenjem, ali ako se odupre ovom porivu, zvezde će ga nagraditi. Očekuju ga nove pobede na polju posla, napredovanje i značajno povećanje plate!

Lav

Lavovi će biti u prilici da u potpunosti promene život i preokrenu sreću u budućnosti, ali pod jednim uslovom. Neophodno je da pažljivo biraju reči, ali i misli. Astrolozi kažu da ako budete razmišljali i govorili kao uspešna osoba, zvezde će vam priteći u pomoć da dostignete novi nivo sreće i pobedite siromaštvo.

Devica

Device očekuje pregršt novih prilika na poslu, ali i na polju finansija. Ovaj mesec je odličan za kupovinu, započinjanje novih projekata i hobija. Međutim, napominje Globa, važno je da pravilno odredite prioritete - pre svega se posvetite poslu i "stvaranju" novca, pa tek onda odvojite vreme za ljubav i romantiku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading