Otkrijte sudbinu vaše ljubavi: Evo šta znači ako ste isti znak kao i partner
Foto: Youtube/Printscreen

Veza Ovnova

Već pri prvom susretu Ovnova osetiće se velika hemija. Ali ta velika strast brzo će im se „obiti o glavu“. Najveći će im problem stvarati previše sličan temperament pa su svađe i sukobi neizbežni. Ipak, na početku veze oboje će se truditi, ali kraj neće biti ni izbliza tako lep kao početak

Veza Bikova

Pripadnici ovog praktičnog i racionalnog znaka dobar su spoj koji odiše stabilnošću. Slični stavovi i ciljevi dobar su temelj za dugotrajnu vezu, a eventualne svađe izbiće zbog finansija. Problemi bi mogli da nastanu usled obostrane pasivnosti da vezu „podignu na viši nivo“.

Veza Blizanaca

Flert dva Blizanca svakako ima svojih čari. Njima definitivno neće biti dosadno, a kreativnost će se odražavati u krevetu i van njega. Ipak, dugoročno su vrlo nestabilni te im je potreban partner koji će ih „prizemljiti“.

Veza Rakova

Veza dva Raka može biti perspektivna, ali uz važan uslov da su oboje prošli ljubavni brodolom i iz njega izvukli pouke. Oboje moraju da znaju da cene partnerovu emotivnost i ne zameraju mu slabosti da bi uspeli, a trebalo bi da suzdržavaju i od konstantnog analiziranja odnosa.

Veza Lavova

Odnos između dva vatrena pripadnika ovog znaka najčešće je nestabilan, jer ih njihova slična priroda neizbežno vodi u sukob. Kako oboje teže za dominacijom, u njihovoj će vezi borba za prevlast biti konstanta, a neće nedostajati ni ružnih reči. Ipak, strastvena pomirenja uvek će ih vraćati jedno drugome. Ali, koliko se god trudili, ravnopravnost će izuzetno teško postići.

Veza Devica

Za pripadnike ovog znaka se slobodno može reći da su kao stvoreni jedan za drugo. Oboje imaju velika očekivanja od partnera, a u međusobnoj vezi su toga i te kako svesni. Pružaće si podršku i izvlačiti ono najbolje jedan iz drugog, a još je bolje ako su pre ljubavi bili prijatelji.

Veza Vaga

Pripadnici ovog znaka kao par mogu da funkcionišu, ali će u to morati da ulože i puno energije. Oboje teže harmoniji u odnosima i zbog toga će izbegavati sukobe, ali u sebi će nakupljati frustracije. Čim se pojave prvi problemi, nakupljene frustracije će eruptirati.

Veza Škorpija

Strastveni pripadnici ovog znaka već u početku ljubavne veze imaće problema i neslaganja. Njihov odnos u početku će biti nabijen zameranjem i mirenjem kao i stalnim emotivnim oscilacijama. Uspeju li da prevladaju tu krizu i nađu zajednički jezik, mogu zajedno da funkcionišu.

Veza Strelaca

Dvoje pripadnika ovog znaka teško će uopšte i doći u situaciju iz koje bi mogla da se izrodi ljubavna veza. U samom početku će im njihov takmičarski duh onemogućiti povezivanje, ali ako do njega ipak dođe, oboje će osetiti strah od gubitka slobode. Na sreću, biće iskreni jedno prema drugom i to bez zameranja priznati.

Veza Jaraca

Pripadnici ovog znaka u međusobnoj su kombinaciji kao stvoreni za stabilne i dugotrajne ljubavne veze. Dobro znaju šta žele u životu i u odnosu, a ako postoji ljubavi to će obe strane poštovati. Osim toga, pružaće jedno drugom dobru podršku u karijeri, a svoj će odnos graditi polako i sigurno.

Veza Vodolija

Iako pripadnici ovog znaka mogu biti odlični prijatelji, potpora i društvo u teškim trenucima, u vezi će biti previše egoistični. U početnim fazama odnosa će im biti zabavno, ali vrlo brzo će vezi nedostajati dublji emocionalni angažman i ona će ostati površna.

Veza Riba

Spolja će se činiti da su dve Ribe idealan spoj, ali problem će biti ako su oba partnera po karakteru inertni pa uprkos velikim planovima malo toga ostvaruju. Tada se mogu javiti zameranja i mučne situacije. Ipak, ako je u vezi jedna strana „pokretač“, ona može uspeti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading