OZBILJNI KONFLIKTI, SVAĐE, ODLAGANJE PLANOVA: Ovaj aspekt u avgustu pogodiće sve znakove, jedan će najgore proći
Foto: Shutterstock

Merkur i Mars prave konjunkciju u Lavu, i astrolozi kažu da bi svaki znak trebalo da se pripazi jer ovo nije baš najsrećniji astrološki događaj!

Mars i Merkur su, kroz legende, neprijatelji jer su u suštini različiti. Merkur hoće da ide svuda, sve sazna i uradi, dok je Mars aktivan, precizan i žudi za time da završi ono što je započeo. Što Merkur voli, Marsa zbunjuje!

Merkur vlada komunikacijom, jezikom, ali Mars vlada besom i tehnologijom, i kada se sretnu, sve ove stvari sudariće se u nama i mogu dovesti do ozbiljnih konflikata.

Kada su u pitanju pojedinačni znaci, Ovan, Škorpija, Lav, Strelac i Ribe jače će osetiti probleme vezane za komunikaciju. Možda će se više svađati, možda i namerno započinjati prepirke, jer neće moći tome da odole.

Bik, Blizanci, Devica, Vaga, Jarac i Vodolija biće agresivniji, neće započinjati ništa ali će itekako uskakati u rasprave i konflikte.

Rak je jedini znak koji će osetiti ovaj tranzit na najgori način, ceo naredni period mora da se pazi inače će ići iz svađe u svađu, bilo na poslu, na ulici ili čak u ljubavi i porodici.

Ovaj nezgodni period potrajaće do 14. septembra, ali Mars na kraju pobeđuje, što je dobro za sve nas. Merkur je neutralan i na kraju će se povinovati zakonitostima jače planete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading