SVE IDE NA BOLJE! Kineski horoskop otkriva šta nas čeka 2022. godine
Foto: Shutterstock

Istočni kineski kalendar podrazumeva da svakom godinom vlada jedna životinja, odnosno jedan znak iz kineskog horoskopa. Podsetimo se da je 2021. godina prema kineskom kalendaru počela 12. februara i nazvana je godina Metalnog Bika.

Prema istočnjačkoj tradiciji Bik je mirna, samouverena i plemenita životinja, a govorilo se da ova godina posebnu sreću donosi odgovornim, vrednim i bistrim ljudima. Ali šta as očekuje u narednoj, 2021. godini?

Kineska Nova godina počinje 1. februara i biće u znaku Vodenog Tigra. Tradicionalno, godina Tigra dolazi na svakih 12 godina. Pod ovim znakom bile su 2010, 1998, 1986, 1974, 1962 godine. Ljudi koji su rođeni tokom ovih godina žive pod okriljem ovog horoskopskog znaka. Sledeća godina Tigra, nakon 2022. očekuje nas 2034.

Tigar se smatra za jednu vrlo agresivnu i nepredvidivu životinju, ali ublažiće ga element Vode koji donosi nežnost i sklad. To znači da će 2022. godina biti dinamična i aktivna, ali ne previše nestabilna. Prema godišnjem kineskom horoskopu za 2022. godinu, možemo očekivati period dramatičnih promena.

Tigar je simbol velike energije i brzine, pa mnoge od nas može motivisati da krenemo u velike životne avanture. Moguće je da će neki napraviti radikalnu promenu na profesionalnom planu, započeće svoj biznis, daće otkaz ili će promeniti zanimanje, a moguća su i preseljenja u inostranstvo.Vodeni Tigar vam donosti mnoge mogućnosti koje mogu učiniti da vaš život postane svetliji i zanimljiviji. Ne plašite se promena!

Budite spremni da prihvatite nove predloge ako u njima vidite bilo kakvu perspektivu. Za razliku od konzervativnog Bika, Tigar će pomoći u sprovođenju naizgled ludih planova i dovesti vas do uspešnog kraja. Na kraju, onima koji su aktivni, odlikuju se inicijativom i nekonvencionalnim pristupom rešavanju problema. U ovome će naročito biti uspešni oni koji su rođeni u znaku Tigra.

Tokom sledeće godine važno je da budete hrabri, odgovorni, odlučni. Preuzmite odgovornost zasvoje postupke, a samo oni koji probude unutrašnju snagu mogu dosegnuti najveću sreću. Vodeni element simbolizuje kreativnost, pa ćete imati ideje i rešenja da ostavrite svoje snove.

U narednoj godini poboljšaće se i očvrsnuće porodični odnosi, a ovo je sjajna godina za venčanja i proširenje porodice. Oni koji su u vezi doživeće nove faze razvoja odnosa - sve ide na bolje.

Prema kineskom verovanju 2022. godina doneće najviše sreće rođenima u znaku Tigra!

Komentari (0)

Loading