DANAS JE PUN MESEC U VODOLIJI - ČUVAJTE SE  LICEMERA: Brutalna energija, hirovitost, prevare pratiće nas sve do 24. avgusta
Foto: Shutterstock

Pun Mesec na 1 26′ stepenu Vodolije odvija se danas, u subotu 24. jula u 3 sata i 37 minuta. Njegov ćemo uticaj i ono što on donosi proživljavati sve do narednog punog Meseca u avgustu ikoji će se opet odviti u Vodoliji, ali ovaj put na njegovom zadnjem stepenu.

Simbolika Vodolijinog punog Meseca pomaže nam na putu prema oslobođenju od svega što nas ograničava, od svega onoga zbog čega sami sebe vezujemo lancima i uskraćujemo sebi slobodu činiti iz sebe i zbog sebe. Često potiskujemo svoje potrebe jer smatramo da bismo njihovim ispunjenjem i iskazivanjem mogli nešto ili nekoga izgubiti. Pa trgujemo i kalkulišemo. Nekad i ne prepoznajemo ono što je bitno za nas.

Sada sebi dajte dopuštenje da budete ono za čim vaša Duša žudi. Budite svoji, iskreni prema sebi, otvoreni prema promenama koje vas vode na put slobode i oslobođenja. Probudite u sebi buntovnika i revolucionara koji će se spremno izboriti za ono što je od velike važnosti za vas. Izađite izvan poznatih okvira, život čeka na vas.

Uticaj Plutona kao da traži da nešto otpustimo, transformišemo, usmrtimo jer to je jedini način da opet osetimo lakoću življenja, da opet čujemo sebe i svoje potrebe. Rigidni stavovi, štetna uverenja i svi oni modeli ponašanja zbog kojih odustajemo od sebe dolaze na suočavanje i reviziju.

Ovaj pun Mesec je ekscentričan, hirovit, jake individualne energije, ali isto tako svojim aktivizmom želi doprineti boljitku zajednice.

Sada smo u prilici povezati se sa drugim ljudima koji imaju iste ili slične ciljeve kao i mi, što će nas motivisati i olakšati nam ostvarenje ambicija. Pogledajte i u svoja prijateljstva, to je takođe aktivno područje. Koji vas ljudi podržavaju, a koji vam otežavaju?

Venera u Devici nalazi se nasuprot Jupitera u Ribama pa je moguća sklonost preterivanju u ovozemaljskim užicima. Lakomislenost u ljubavi može nas odvesti na pogrešan put, ali bez štetnijih posledica. Budite oprezniji s troškovima.

Merkur u Raku nasuprot Plutona može doneti neke promene vezane uz dom, porodicu, stambene uslove, ali isto tako upozorava nas da ne ulazimo u svađe i rasprave destruktivnog predznaka. Čuvajte se manipulatora i koristoljubivih osoba.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading