OPREZ! RETROGRADNI PALAS POMRSIĆE SVIMA RAČUNE! Život će nam se promeniti iz korena, a naročito u ovoj sferi
Foto: Depositphotos

Asteroid Palas započeo je svoju retrogradnu putanju 14. jula, a trajaće sve do 8. novembra, i nalaziće se u znaku Ribe. Palas se nalazi između Marsa i Jupitera, i astrolozi kažu da možda mnogi za njega nisu ni čuli, pa ne znaju koliko dejstvo ima na naš život.

"Palas utiče na našu intuiciju, moć odbrane, osećaj pravde, ali i uspeh i talenat u sferama mudrosti i umetnosti", rekla je astrološkinja Medi Marfi.

Ovaj tranzit imaće uticaj na sve znake, i to u sferama komunikacije. Ako je uticaj ispravan, pokazaće vam gde možete biti pravi majstor pregovaranja i dokazivanja lične moći, ali ako "odete" na pogrešnu stranu, Palas vas odvodi u mračne vode manipulacije.

Veze i odnosi

Retrogradni Palas u Ribama donosi nam zbunjenost kada su u pitanju komunikacija, pa i konflikti. Granice u odnosima se brišu i potrebno je da zapnemo kako bismo rešavali probleme.

"Intuicija i srce će nas voditi, što nije loše u životu, ali u trenucima retrogradnog Palasa može biti opasno. Dobro pazite kome se poveravate i ko vas savetuje jer vam možda ne žele baš svi dobro", kaže astrološkinja Lisa Stardast.

Uspeh i ciljevi

Način na koji biramo čemu ćemo se posvetiti i kako ćemo to ostvariti biće pod velikim znakom pitanja. Da li je naša strategija proizvod naše želje, ili pritiska okoline i njihovih očekivanja? Ovo su dani kada ćemo to otkriti.

Buđenje iz sna

Ovaj tranzit će bukvalno dozvoliti da laži i manipulacije konačno isplivaju na površinu. Neće više ostati skrivene, već ćemo konačno znati ko je s nama iskren, a ko nije.

"Ovaj period je kao kolektivno buđenje iz sna, otkrićemo stvari koje nismo ni sanjali. Ali samo je na nama da odlučimo šta ćemo dalje raditi sa tim saznanjima", navodi Marfijeva.

Iskrenost je najvažnija

Tokom celog perioda do 8. novembra, emocionalna inteligencija moraće da "radi" punom parom. Budite iskreni i otvoreni jer zapamtite, kao što ćete vi otkrivati tuđe neistine i manipulacije, tako će i vaše biti iznete na čistac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading