HOROSKOP ZA 12. JUL: Ovnovi i Vodolije imate priliku za uspeh, iskoristite je! Evo šta čeka ostale znake
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite značajan napredak na polju posla. Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima. Pred vama je dan koji treba maksimalno da iskoristite.

LJUBAV: Upustićete se u strastvenu vezu sa osobom koju poznajete od skoro. Pred vama je lep dan za ljubav. Pogotovo vam odgovaraju pripadnici vazdušnih znakova, Vaga, Blizanac i Vodolija.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim jer vam mogu i te kako narušiti zdravlje. Sve ukazuje na probleme sa disajnim putevima. Za detaljnije savetovanje se obratite lekaru.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati manje troškove tokom današnjeg dana ali neće biti značajnih gubitaka. Potrudite se da se dobro organizujete na poslovnom planu.

LJUBAV: Imate neke manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom ali uz dovoljno strpljenja i razumevanja sve možete da rešite. Potrudite se da pokažete spremnost na kompromis.

ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju. Povedite računa o svojim navikama pogotovo kada se radi o načinu ishrane. Nije vreme da rizikujete sa prevelikim unosom šećera ili masne hrane.

 

HOROSKOP ZA 12. JUL: Ovnovi i Vodolije imate priliku za uspeh, iskoristite je! Evo šta čeka ostale znake

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

POSAO: Pokušajte da popravite odnos sa nekim od saradnika, kako bi poslovna atmosfera generalno bila bolja. Važno je da sa svoje strane pokažete da ćete dati maksimum.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba očekuje vaše izvinjenje. Ako je zaista volite, zaboravićete na ponos. Pokažite joj koji su vam prioriteti. Slobodni Blizanci danas nemaju veće promene.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i snage! Prijala bi vam veća fizička aktivnost i trening. Potrudite se da organizujete svoje vreme tako da vam ostane dovoljno vremena za vežbanje.

RAK

POSAO: Ponekad se lako distancirate od poslovnih obaveza i jednostavno odlutate u svojim mislima. Niko to ne zna osim vas. Današnji dan vam je povoljniji za odmor nego za posao.

LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od osobe sa kojom ste započeli ljubavnu avanturu. Prepustili ste se lepim osećajima i ne želite da razmišljate o bilo čemu drugom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa šećerom. Ukoliko ste do sada već imali tegobe na tom planu, vreme je da se obratite vašem lekaru radi redovnog pregleda i kontrole.

LAV

POSAO: Možete da očekujete da će vam se na poslovnom planu desiti neke manje promene. Potrudite se da sve prihvatite mirno, bez previše drame i panike oko toga.

LJUBAV: Ukoliko budete prećutkivali ono što vam smeta, voljena osoba neće biti svesna problema koji postoji u vašoj vezi. Važno je da se potrudiite da budete dovoljno otvoreni.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Moguć je manji pad koncentracije pa i neki manji problemi. Takođe ako ste fizički aktivni potrudite se da ne dođe do nekih povreda.

HOROSKOP ZA 12. JUL: Ovnovi i Vodolije imate priliku za uspeh, iskoristite je! Evo šta čeka ostale znake

FOTO Shutterstock

 

DEVICA

POSAO: Niste spremni za nove poduhvate jer još imate dosta starih, nedovršenih obaveza nad glavom. Jako je važno da se potrudite da poboljšate svoju poslovnu organizaciju.

LJUBAV: Moguće je da ste pomalo razočarani u voljenu osobu i da ste od nje očekivali više. Pred vama je emotivna dilema. U narednim danima ćete odlučiti da li dolazi do prekida.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana. Potrudite se da povedete računa o tome da ojačate svoj imuni sistem. Neophodno je da unosite više vitamina.

VAGA

POSAO: Susrećete se sa manjim komplikacijama na ovom polju, ali uz adekvatnu pomoć od kolega- sve ćete prevazići. Važno je da se obratite za savet pravoj osobi.

LJUBAV: Polako nastupa period u kom se veoma lako možete odaljiti od svog partnera. Kao da ljubav polako nestaje. Imate utisak da vas dvoje niste više na istim talasnim dužinama.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor. Potrebno vam je opuštanje i što više sna kako bi se zdravstvena situacija popravila. Nemojte danas da se forsirate u bilo kom smislu.

ŠKORPIJA

POSAO: Shvatili ste da većinu posla morate da odradite sami iako ste se nadali da će neko moći da vam pritekne u pomoć. Potrudite se da date sve od sebe da ne stvarate preveliku tenziju.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom imati veoma dobar odnos i da ćete uživati zajedno. Pred vama je dan tokom kojeg se nećete libiti da pokažete svoju nežnost.

ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate. Izbegavajte podizanje teškog tereta ili bilo kakvu napornu fizičku aktivnost. Nađite dovoljno vremena za san i povećajte unos vitamina i tečnosti.

STRELAC

POSAO: Nadređeni neće baš lako odobriti neki projekat koji ste im predložili. Moguće je da je tu potrebno još ubeđivanja. Sa svoje strane ćete uložiti maksimalan napor oko svega.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da razmislite o tome kakve su vaše emocije prema novoj osobi koja je ušla u vaš život. Moguće je da niste odmah spremni za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom bi mogli da vas prate danas ali i u narednom periodu. Potrudite se da povedete računa o tome, posvetite se vežbanju i fizikalnoj terapiji.

JARAC

POSAO: Nepovoljan dan za promene, putovanja, saobraćaj i trgovinu. Najbolje bi bilo da budete na jednom mestu danas. Nemojte sada da planirate bilo kakve važne promene i poduhvate.

LJUBAV: Moguće je da se bližite prekidu odnosa koji vas nije emotivno ispunjavao. U potrazi ste za novom ljubavnom pričom. Želite da iskusite novu ljubav ali ne i da budete ponovo povređeni.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta ili manje promene po pitanju načina ishrane. Posavetujte se sa nutricionistom koji vam može dati najbolji savet po pitanju tegoba koje vas muče.

HOROSKOP ZA 12. JUL: Ovnovi i Vodolije imate priliku za uspeh, iskoristite je! Evo šta čeka ostale znake

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

POSAO: Ako ste planirali da pokrenete neke promene na vašem poslovnom planu, današnji dan bi mogao da bude povoljan za to. Potrudite se da obratite pažnju na neke sitnice.

LJUBAV: Ukoliko ste u emotivnoj vezi sa osobom koja je rođena u zemljanom znaku, pred vama je dobar dan. Možete da očekujete da ćete se lepo slagati i imati dobru komunikaciju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi mogli da budu osetljivi.  Ukoliko se bilo kakav problem pojavi obavezno se javite vašem zubaru. Nije vreme da zanemarujete probleme.

RIBE

POSAO: Ukoliko planirate da se bavite nekim pravnim i formalnim pitanjima, pred vama je veoma pozitivan dan. Možete da očekujete da ćete dosta toga brzo i lako rešiti.

LJUBAV: Želite nove doživljaje na polju emocija, samoća vam je prilično dosadila. Aktivirajte se na polju flerta! Pokažite da ste spremni za novu ljubav i poradite na samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno dobar dan tokom kojeg nećete imati veće probleme na polju zdravlja. Osećate se jako, zdravo i dobro. Uživajte u pozitivnim dešavanjima!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading