DANAS SE NA NEBU DEŠAVA PREOKRET: Evo šta da uradite da bi vas zvezde "pogurale" ka cilju
pixabay

Stigao je mesec jul, i pored uobičajenog mesečnog horoskopa, astrolozi imaju i važnu prognozu za sve znake!

Živahna, strastvena Venera je u Lavu, dok je Uran u Biku i naći će se pod uglom od 90 stepeni od srede, 7. jula. Ovakav susret na nebu se događa samo dva puta godišnje, a sva naša osećanja, pa i strast, biće intenzivniji.

Događaj na nebu kratko traje ali je buran, i naše emocije gura ka tački sagorevanja. To može dovesti do velike strasti u spavaćoj sobi, ali i potpuno neočekivanih svađa.

Najvažnije je kako ćete iskoristiti ovaj trenutak, bez obzira na to u kom znaku ste rođeni, jer on može da bude prekretnica za nešto što ste dugo želeli ili o tome maštali, a niste imali hrabrosti da napravite prvi korak.

Možda mislite da je bezbednije da ostanete u rutini, tu gde ste sada, ali stidljivost vas može mnogo koštati u ovom trenutku. Ne časite ni časa da kažete nekom šta stvarno mislite, posebno ako je u pitanju ljubav.

Zauzmite se za ono što želite u ljubavi, i krenite ka tom cilju hrabro i bez straha. Zvezde su na vašoj strani i "poguraće" vas na putu ka velikoj promeni u ljubavi koja će vam doneti samo dobre stvari.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading