Jedan od najlepših i najpozitivnijih astroloških aspekata u 2021. godini: Trigon Venere i Jupitera donosi sreću u ljubavi ovim znacima
Foto: Pixbay

Ovom aspektu posebno bi trebalo da se obraduju Bikovi, Strelčevi i Vage.

Bik i Vaga imaju koristi od Venerinog trigona sa Jupiterom, jer je njihov prirodni vladar planeta ljubavi i lepote. Strelac će biti jedan od najsrećnijih horoskopskih znakova ovog meseca, jer njegovim sazvežđem vlada Jupiter.

Trigon ove dve planete povezan je i numerički sa brojem tri, što mu daje posebnu duhovnu snagu.

Venera trigon Jupiter jedan je od "najmekših" i najlakših od svih aspekata, donosi pozitivne vibracije, nadu i osećaj odbacivanja tereta.

Ovaj aspekt donosi pozitivnu energiju, dobre vibracije, ljubaznost… Drugim rečima, ono što je svetu potrebno sada je baš ovaj trigon.

Jun će Bikovima, Vagama i Strelčevima biti najlepši mesec u ovoj godini zahvaljujući ovoj konstelaciji na nebu.

Bik

Kada god Venera zapleše na nebu, Bikovi to osećaju. A kada joj se na podijumu pridruži i planeta velike sreće Jupiter, onda se Bikovima vraća stostruko sva ona ljubav kojom su oni voleli ikada.

Jupiter je planeta rasta, širenja i beskrajne kreativne snage - trigon sa Venerom pojačava sve ono što vam Venera znači, a to je ljubav prema partneru, porodici i sebi.

Ovaj trigon je vaš spas i dolazi da vas obavesti da sve nije izgubljeno - u slučaju da ste možda mislili da jeste.

Možda će vam se desiti da se zaljubite ako već niste ili da se toliko utopite u ljubav koju imate da ćete doživeti potpuni vatromet emocija. Ljudi vam šire ruke, grle vas, a to je, dragi Bikovi zaista sve što ste ikada želeli - da vas vole, obožavaju, neguju i poštuju.

Vaga

Sazvežđem Vage takođe vlada planeta Venera, pa će ovo i za njih biti period dubokih, lepih emocija. Vage će konačno biti spremne i sposobne da napave razliku između prolaznih avantura i one velike ljubavi za ceo život.

Tokom ovog tranzita neće vam nedostajati ljubavi, a ona će vam omogućiti da shvatite šta sve smislena ljubav i veza mogu da daju. Ako je ikada postojala šansa da preuzmete rizik u ljubavi i kažete ono što nikada ranije niste, iskreno i iz srca to je sada, jer ovaj trigon vam baš to omogućava.

Zgrabite svu tu ljubav koju tako dugo čekate i znajte da vam ovaj tranzit donosi da će vam sve što date u ljubavi biti duplo vraćeno.

Strelac

Ono što će vama, miljenicima Jupitera doneti ovaj trigon je duboka ljubav prema sebi, koja će doći zajedno sa samopoštovanjem.

Ovde je aspekt Venere i Jupitera ono što pokreće vašu sposobnost izražavanja, kako bi drugi mogli uz vas da uče i rastu.

Venera je muza koja podstiče vašu ogromnu maštu. Do kraja juna, zvezde će podržati sve što budete zamislili.

Imaćete naglašenu harizmu, što će vam dati snažan uticaj na ljude koji će vas slediti u namerama i poduhvatima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading