HOROSKOP ZA 31. MAJ: Loš dan za Ovna, Devica ulazi u uzbudljivu ljubavnu vezu, Vodoliji se ukazuje opasno dobra prilika
Shuterstoock

OVAN 

POSAO: Nije povoljan dan za rizike, izbegavajte takve situacije. Možete da očekujete uspeh ako radite neki rutinski posao. Generalno se potrudite da danas izbegavate pokretanje novih poslova. 

LJUBAV: Pred vama je prilika da ostvarite novo poznanstvo. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju i flert sa osobom u kojoj prepoznajete sve kvalitete koje smatrate važnim. 
ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas, kao i mogući problemi sa sinusima. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni stanjima kao što su prehlada, kijavica itd. 

Shuterstoock

 

BIK 

POSAO: Potrudite se da se posvetite svojim obavezama. Ako budete dali sve od sebe, rezultati će biti jako dobri. Možete da očekujete da ćete na poslu imate na neki način fer atmosferu. 
LJUBAV: Vreme je za iskren razgovor sa voljenom osobom. Ako želite da nastavite dalje kao par, potrebno je da poradite na nekim stvarima. Slobodni Bikovi danas ne očekuju promene. 
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas kao i problemi koji su vezani za povišen šećer u krvi. Preporuka je da se obavezno obratite vašem lekaru za savet. 

BLIZANCI 

POSAO: Spremni ste za nove poslovne izazove! Rado prihvatate svaku novu priliku jer ste na neki način gladni uspeha i željni dokazivanja. Važno vam je da uspete na ovom polju. 
LJUBAV: Dolaze vam zanimljiva dešavanja sa osobom koju ste nedavno upoznali. Postepeno se zbližavate. Ukoliko već imate partnera spremni ste da na neki način “začinite” vezu sa njim. 
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Ovo je faza u kojoj generalno možete imati probleme vezane za iscrpljenost i umor. Potrebno vam je neko vreme kako bi napunili baterije. 

Shuterstoock

 

RAK 

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da dođete do većeg napretka na polju posla. Svesni ste da ste sami zaslužni za svoj uspeh. Ponosni ste na sve ono što ste uspeli da postignete do sada. 
LJUBAV: Spremni ste za nova poznanstva. Stavili ste tačku na vezu iz prošlosti i sada želite da nastavite dalje! Želite da volite ponovo kao i da budete voljeni onako kako zaslužujete. 
ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje je pred vama. Možete da se nadate generalno pozitivnom danu tokom kojeg ćete u sebi imati sasvim dovoljno energije za sve što vas čeka. 

Shuterstoock

 

LAV 

POSAO: Moguće je da ćete dobiti sasvim novu poslovnu ponudu koja vam može delovati veoma primamljivo. Pred vama je faza u kojoj ćete biti u manjoj dilemi povodom odluke. 
LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom nije baš kako treba ali još nije kasno da menjate stvari, ako to želite. Možete da očekujete da ćete imati priliku da se stanje popravi. 
ZDRAVLJE: Osetljivi mokraćni putevi su naglašeni kod vas. Možete da budete skloni upalama na ovom polju. Povedite računa pogotovo ako ste već imali neke slične smetnje.

 

Shuterstoock

 

DEVICA 

POSAO: Spremni ste za nove izazove na ovom planu! Imate mnogo energije i želite da se maksimalno posvetite poslu! Pred vama je povoljan dan za pokretanje novog projekta. 
LJUBAV: Očekuje vas prilika da osobi koja vam se dopada pokažete svoje kvalitete i da privučete njenu pažnju. Možete da se nadate da ćete veoma uskoro imati početak veze. 
ZDRAVLJE: Opustite se sa dragim ljudima. Vama je današnji dan generalno povoljan i na polju zdravlja vas ne očekuju bilo kakvi veći problemi. Možete da se nadate mirnom danu. 

VAGA 

POSAO: Očekuje vas pozitivna atmosfera na poslovnom planu. Nećete imati nikakve brige i probleme. Pred vama je faza u kojoj ćete generalno biti zadovoljni ovim poljem. 
LJUBAV: Uživate u lepoj komunikaciji sa osobom koju volite. Moguće je da razmišljate o ozbiljnijim promenama, braku, porodici... spremni ste za nove i važne korake. 
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su naglašeni kod vas pa je jako važno da o tome maksimalno sada povedete računa. Moguće su i tegobe vezane za vašu sklonost ka alergijama. 

Shuterstoock

 

ŠKORPIJA 

POSAO: Moguće je da ne možete da realizujete baš sve planove koje ste imali ali ste spremni da se potrudite. Važno je i da budete strpljivi kako bi promene mogle da dođu u pravo vreme. 
LJUBAV: Očekuje vas prilika da obnovite kontakt sa osobom sa kojom ste nekada imali zanimljivu ljubavnu avanturu. Spremni ste za to da obnovite emocije prema njoj. 
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Generalno današnji dan može da vam bdue nešto teži za polje zdravlja pa se potrudite da o tome povedete dovoljno računa. 

STRELAC 

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan pa nemojte da očekujete velike promene. Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije i da vam neće baš sve glatko ići. 
LJUBAV: Pred vama je prilika da se još više zbližite sa voljenom osobom i da otkrijete njene tajne, da saznate nešto što niko ne zna... ako ste slobodni uskoro vam dolazi novo poznanstvo. 
ZDRAVLJE: Prolazan kašalj bi mogao da vas prati u narednom periodu kao i problemi sa disajnim ptevima. Izbegavajte cigarete i duvanski dim koji su jako štetni. 

Shuterstoock

 

JARAC 

POSAO: Dajte sebi još malo vremena kako bi ostvarili svoje planove. Neke stvari ne mogu da se završe preko noći. Važno je da ne forsirate ono što vidite da ne ide željenim tokom. 
LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od strane jedne zanimljive osobe ali i dalje niste sigurni da li želite vezu sa njom. Moguće je da za sada držite distanciran stav. 
ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim stanjima. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati i neke nove tegobe na polju zdravlja. Posavetujte se sa lekarom u danima koji dolaze. 

VODOLIJA 

POSAO: Očekuju  vas važna dešavanja na poslovnom planu. Moguće je da ćete ostvariti neko značajno poznanstvo. Pred vama je sklapanje poslovnih kontakata koji vode do novih prilika. 
LJUBAV: Ušli ste u period koji može da bude malo teži za vaš odnos sa voljenom osobom. Dolazi do udaljavanja i osećate da vaše emocije prema njoj nisu više iste kao pre. 
ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu ramena je kod vas moguća kao i generalno problemi sa kičmom, vratnim predelom itd. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za vežbanje. 

Shuterstoock

 

RIBE 

POSAO: Pred vama su nova dešavanja iz kojih ćete moći mnogo da naučite i da izvučete važne pouke. Spremni ste da se posvetite poslu iako stvari ne idu baš idealnim tokom. 
LJUBAV: Očekuje vas prilika da zajedno sa voljenom osobom uživate u lepom danu. Pred vama je veoma nežna i romantična atmosfera. Možete da se nadate novim događajima. 
ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Vaše stanje je sasvim stabilno i imate utisak da je sve krenulo u jako dobrom smeru. 

Komentari (0)

Loading