Zemljani znaci drugačije flertuju i zavode
Foto: Shutterstock

Flertovanje zavisi i od toga u kom znaku smo rođeni, tvrde astrolozi. Ako je sudite po naravi i nekim zajedničkim osobinama, flert taktika za zemljane horoskopske znakove znatno je drugačija od drugih.

BIK

Bikovi su romantični, ali u isto vreme senzualni. Uživaju u staromodnim odnosima i vole nežnost. Njihova senzualna strana sklona je dodirima i češkanju. Oni osvajaju spontanim razgovorom i dodirima koji nikada ne prelaze granicu pristojnosti.

DEVICA

Device su vrlo oprezne kada je izbor partnera u pitanju. Tako i flertuju. Na početku drži popriličan gard pokušavajući da upoznaju partnera i da ga analiziraju, ali kada se ,,zaljube“ i shvate da je partner po njihovoj meri taj gard se ruši i one postaju prave pitome maze. Poput dece su, sa njima treba biti strpljiv, ali na kraju i te kako vredi tog strpljenja.

JARAC

Jarčevi su u flertu vrlo konkretni i precizni. Oni će partneru jasno dati do znanja da im se sviđaju  krenuće u napad. Kao i u životu i u flertu su dosledni, samouvereni i iskreni. Još nešto... Oni osvajaju i šarmom i elegancijom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading