SUPERMESEC ILI CVETNI MESEC DONOSI SVIMA VELIKE PROMENE: Sreća nam je bliže nego što smo mislili!
Shuterstoock

Do kraja maja ostalo je još desetak dana, dovoljno da se u našim životima desi toliko toga! Velike promene možete da očekujete od 26. maja, kada će mesec biti pun i doneće nam dosta nepredvidivih dešavanja.

Supermesec ili cvetni Mesec, kako ga još nazivaju pošto je u prolećnoj sezoni, kada sve cveta, navešće nas da zastanemo na trenutak i sagledamo svoj život iz drugačijeg ugla i upravo to pomoći će nam da rešimo neke probleme.

Evo kako će cvetni Mesec uticati na svaki znak.

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna u ovom periodu će osetiti veliki preokret u svojim poljima interesovanja. Bez obzira na to da li je reč o školi, nekim kursevima i slično, moguće je da ćete kroz to shvatiti da u životu želite da se bavite nečim drugim, a ne onim što ste do sada smatrali svojim poljem interesovanja. To će vas možda malo poremetiti, ali na kraju krajeva, vi znate šta je najbolje za vas.

Bik

Cvetni Mesec će naterati Bika da se dobro zamisli nad nekim svojim postupcija – da li ste obećali nešto što niste ispunili, ostali ste nekome dužni novac? Imaćete u ovom periodu manjih trzavica u međuljudskim odnosima, ali ne brinite, to neće naškoditi vašim vezama sa bliskim ljudima, samo se oslobodite svega što vas opterećuje.

Blizanci

U vašem životu će u ovom periodu doći do velikih promena partnerstava, tako da budite spremni na plodonosne razgovore sa ljudima u svojoj okolini. Imajte na umu i jednu stvar – ponekad je potrebno da izađemo iz svoje zone komfora i prihvatimo promene, izazove, kako bismo održali kontakte sa bliskim ljudima.

Rak

Supermesec će osobe rođene u znaku Raka navesti da razmisle o svojim prioritetima u životu, kako bi mogli da izađu na kraj sa svim obavezama. Da biste bili srećni, pokušajte da uspostavite balans između svojih snova i realnosti, i organizujte se tako da imate snage, vremena i energije i za jedno i za drugo.

Lav

Cvetni Mesec će vas "udariti" na romantiku, tako da je vrlo moguće da upoznate nekoga ko će vas oboriti s nogu ili da neka veza koju imate sada postane ozbiljnija. Lako se može desiti da vam prijatelj postane ljubavnik ili da vam ljubavnik postane partner, u svakom slučaju, uzbuđenja vam neće manjkati.

Devica

Device će u ovom periodu morati malo da "prikoče" na poslu, kako bi se više posvetile privatnom životu koji su u prethodnom periodu prilično zanemarile. Imaćete različitih izazova i promena, bilo nekih trzavica u porodičnim odnosima, moguće je da ćete se i seliti, pa će vas sve to emocionalno prilično uzdrmati. Budite nežni prema sebi i verujte svom osećaju.

Vaga

U ovom periodu ćete želeti da više vremena provodite sa prijateljima, porodicom, kolegama, ali to će vam doneti i malo drame. Pazite da ne preterate u ogovaranju ili da ne isplanirate više druženja nego što možete da stignete, jer će biti tenzije, pa viđanja možda neće proći baš kako su planirana.

Škorpija

Na emocionalnom planu vam se dešava mnogo toga, ali u periodu cvetnog Meseca ćete biti zaokupljeni drugim stvarima – finansijskim. Moguće je da ćete dobiti dobiti povišicu, imati neki nepredviđeni trošak ili ćete možda odlučiti da odustanete od nekog posla "sa strane", kako biste imali više vremena za sebe. Kakve god da su okolnosti, pokušajte da ih okrenete u svoju korist.

Strelac

Ovo je idealno vreme da dobro razmislite o svojim željama. Menja se dinamaika vaše veze, ali i vi se menjate, tako da je sada najvažnije da se potrudite da razumete sebe, da razmislite šta želite, a li i da prihvatite činjenicu da se menjate.

Jarac

Iako pun mesec neretko donosi haos i promene, u ovom slučaju će prema vama biti znatno blaži, zato to dobro iskoristite. Vaše želje se menjaju, ali vi to ne želite da priznate sebi, što vam predstavlja opterećenje. Poradite na prihvatanju sebe i bićete mnogo srećniji.

Vodolija

Očekujte dramu na polju međuljudskim odnosa jer će biti mnogo tračarenja među vašim prijateljima. Može doći do velikih promena u vašoj "ekipi", ali ne dajte da vas uvuku u igru. Potrudite se da budete iznad tračeva i govorkanja, pokušajte uvek da sagledate širu sliku jer će vam to pomoći da izbegnete dramu i očuvate mir u svom društvenom životu.

Ribe

Možete da očekujete velike promene na polju karijere, zato se spremite da te promene i prihvatite. Bilo da je reč o promeni posla, nekim iznenadnim vestima na poslu ili možda o unapređenju, izvesno je da će biti velikih promena. Verujte u sebe, svoje znanje i sposobnosti jer će vas cvetni Mesec odvesti na bolji put kada je reč o karijeri.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading