NIJE MOGLA NI DA SLUTI DA ĆE JOJ SE U TRENUTKU PROMENITI ŽIVOT: Samohrana majka poslužila bogatu staricu, a kad je platila, briznula je u plač
Foto: Youtube/Printscreen

Nije mogla ni slutiti da će joj ovaj kupac promeniti život! Nije skrivala suze…

Samohranim majkama nije lako, same odgajaju decu bez muškarca, rade i žrtvuju se za bolju budućnost svog deteta. Često se nemaju na koga osloniti, i često zbog mnogih stvari zanemaruju sebe i svoje potrebe.

Radio postaja KDEC FM 100.5 se neočekivano pojavila u MekDonaldsu u Americi gdje su intervjuirali zaposlene. Radio voditelji su takođe pitali jednu od radnica kako će provesti Božić i što je planirala za odmor.

Ova žena je iskreno odgovorila kako joj je teško i da ne planira odmor jer želi skupiti dovoljno novca za svoju kćerku i uepšati joj praznikee. Rekla je da je u teškoj financijskoj situaciji.

Ova samohrana majka nije mogla ni sanjati da će biti obradovana na ovaj način.

Naime, humana gospođa je odlučila da joj pokloni sav novac koji je imala kod sebe, kako se radilo o pozamašnoj sumi samohrana majka mogla je sebi i svojoj devojčici uplatiti višednevni odmor. Bila je iznenađena, da će joj i pored toga ostati dosta novca da u narednih godinu dana može da živi opuštenije jer će imati dovoljno za sebe i svoje dete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading