ZOVU GA UBICA BOLESTI U čašu vode dodajte dva sastojka i preporodićete organizam
Foto: Youtube/Printscreen

Ovaj napitak nije nimalo običan jer spašava živote. Nije ni čudo, vrlo je lekovit a jeftin, zamislite samo kada farmaceuti ne bi zarađivali na hemijskim lekovima?

U pitanju je soda bikarbona, čiji učinak je dokazano bolji od hemoterapije, a ako joj dodate malo limuna, dobijate ubicu i najtežih bolesti.

Tako jednostavno da mnogi ljudi ne veruju da je moguće. Limun je recimo odavno dokazano antikancerogen, on zapravo svojom kiselošću sprečava da dolaze loše materije i hrane tumore.

Ovo je već davno otkrio Otto Heinrich Warburg, koji je za svoje istraživanje o raku dobio i Nobelovu nagradu pa se to kasnije pokušavalo svim silama zataškati. On je dokazao da na mestu gde se razvijaju tumori, fali kiseonika u organizmu, a kiseonik može dovesti soda bikarbona, do svakog mesta u organizmu.

Dakle, dovoljno je jednom mesečno, ukoliko ste zdravi, da uzmete napitak od 2dcl vode pomešan sa kašičicom sode bikarbone i limunom za očuvanje zdravlja, da ne pričamo samo o drugim blagodatima za organizam.

Ukoliko već imate oboljenje, to treba da konzumirati svaki dan, pre jela. Ne zaboravite da u toku tretmana izbegavate crveno meso i mlečne proizvode jer oni poništavaju učinak leka.

Komentari (0)

Loading