Dela govore više od reči: Zahvaljujući ovim gestovima žena se oseća voljeno
Foto: Shutterstock

Ukoliko vam partner ne kaže da vas voli, to ne znači da nije lud za vama i da nije spreman da uradi sve zbog vas. Jednostavno, postoje ljudi za koje reči nemaju preveliku težinu, ali svojim delima pokazuju da ste ceo njihov svet.

A da su dela snažnija od reči otkrivaju sledeći gestovi pomoću kojih možete otkriti da li mu je zaista stalo do vas:

1. Obraća pažnju na vaše interese

Možda mu odlazak u kupovinu nije najzabavnija stvar na svetu, ali rado će vam ispuniti želju i otići s vama, jer zna da uživate u tome.

To znači da ćete vi sledeći put s njim deliti zadovoljstvo gledanja utakmice ili nekog akcionog filma. Upravo je to jedna od tajni uspešne veze - zajedničko uživanje u pojedinačnim interesima.

2. Sluša vas i posmatra dok pričate

Pratite njegov pogled i on će vam otkriti mnogo toga o njegovim emocijama. Zaljubljeni muškarac uvek sa divljenjem gleda u svoju izabranicu i pomno sluša svaku reč.

S njim vam se nikada neće dogoditi situacija da satima pričate o svom problemu, a da on na kraju razgovora ne zna o čemu ste razgovarali. On je uvek usredsređen na vas i na ono što pričate. 

3. Uvek vas s ponosom predstavlja drugima

Složićete se da nema lepšeg osećaja od onog kada znate da vas neko voli sa svim vrlinama i manama i da je ponosan na svaki vaš uspeh.

Muškarac koji vas bezuslovno voli nikada neće dopustiti da stojite pored njega dok on priča s nekim, a da vas ne upozna i kaže: "Ovo je moja devojka".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading