POTPUNO PROMENILA FAZON: Dragana Mirković okrenula novi list, fanovi iznenađeni
Foto: Alo.rs

Folk zvezda Dragana Mirković važi za osobu koja neguje poseban stil odevanja i svakoj odevnoj kombinaciji ona da svoj pečat. Iako je modni kritičari konstantno prozivaju, ona se ne obazire i iznova fura svoj fazon.

Spada u one javne ličnosti kod kojih se stil kroz godine jako malo promenio. Uprkos svim trendovima, ona ostaje verna svom modnom ukusu. Voli da nosi raskošne toalete upadljivih boja, sa mnogo detalja, od tila i sa štrasom. Rado bira i kombinezone i komplete efektnih dezena.

POTPUNO PROMENILA FAZON: Dragana Mirković okrenula novi list, fanovi iznenađeni

 

Dragana priznaje da je navikla da dobija i lepe i manje lepe komentare na račun svog oblačenja, ali da se nikada oko toga nije nervirala.

- Kako god da izgledate, uvek će se naći neko kome se to neće dopasti. Toga sam svesna i nikada se nisam nervirala kada sam čula kritike na račun svog oblačenja, čak sam, ukoliko je konstruktivna, pokušavala da iz nje nešto naučim. U poslednje vreme čujem mnogo više pohvala i drago mi je svakako zbog toga, a jedino što se promenilo jeste da sve što možete videti na meni biram isključivo sama. Ranije sam dosta sarađivala sa stilistima, međutim, odlučila sam da to više ne radim, kaže popularna pevačica.

Poznato je da obožava nakit, šešire i visoke potpetice. Zbog toga što modnim izborima često krši modna pravila, nije retkost da se nađe na meti kritika. Ipak, pevačica za to ne haje, ona je svom stilu dosledna i uživa da privlači pažnju garderobom.

Ipak, za nastup u Malom Zvorniku odabrala je haljinu koja odskače od svega što je do sada nosila.

Haljine, kratke i duge,  jesu važan deo njenog stajlinga, ali nismo imali priliku da je vidimo u modelu kakav je sada ponela. Duga do poda, lepršava haljina, zanimljivog dezena Dragani je savršeno pristajala. Struk je istakla crnim širokim kaišem, a stajling je upotpunila efektnim nakitom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading