NOVA DIMENZIJA PLASTIČNE HIRURGIJE "DANIV" – u službi vaše lepote!
Photo Dušan Petrović

Svoja vrata za pacijente i javnost otvara tim DANIV ordinacije.

Savremena specijalistička ordinacija za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju i estetsku medicinu, pružaće svojim pacijentima veliki spektar usluga.

1.i 2. Jul važni su za “DANIV” tim, glamurozno otvaranje ordinacije “DANIV” na ekskluzivnoj lokaciji biće ispraćeno velikim brojem VIP zvanica.

“DANIV” Luksuzna ambijentalna sredina sa centrom za relaksaciju, smestena na atraktivnoj lokaciji grada, pravo je mesto za sve one koji žele da se osećaju lepše u svojoj koži i budu sigurni da je za njihove procedure zadužen najbolji tim doktora iz naše zemlje.

NOVA DIMENZIJA PLASTIČNE HIRURGIJE

Dušan Petrović

 

 

“DANIV” ordinacija je jedinstveni spoj najsavremenijih tehnika i procedura u službi lepote i ekspertskog pristupa plastičnoj hirurgiji. Tim doktora, na čelu sa plastičnim hirurgom dr Goranom Lazovićem, lepotu vidi kao nadgradnju zdravlja i svakom pacijentu pristupa na prilagođen način uvažavajući autentičnost kao osnovu lepote.

NOVA DIMENZIJA PLASTIČNE HIRURGIJE

Dušan Petrović

 

 

- Izuzetno mi je zadovoljstvo jer sam na čelu specijalističke ordinacije "Daniv”. Takođe nam je važno da javnost i naši pacijenti znaju da podjednako pridajemo značaj, estetici i “antiage” nezi , ali i rekonstruktivnoj hirurgiji koja je važan segment našeg poslovanja i pristupa u radu sa pacijentima. Mnogi pacijenti već unapred imaju pitanja, a mi na njih imamo odgovore do kojih je svako iz tima došao, nakon velikog iskustva i dugogodišnjeg rada sa pacijentima. Da bi se postigli određeni rezultati, potrebno je iskustvo, znanje, posvećenost i izuzetna komunikacija sa pacijentima, čemu mi u “DANIV” ordinaciji i težimo - rekla je generanalna Menadžerka Milena Živković.

Lepota u ordinaciji “DANIV” podignuta je na viši nivo, a svaki pacijent dobija individualni pristup, savet i negu kakvu zaslužuje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pera Detlic

30.06.2021 19:57

Kasno su dosli,moja je zena na nano klinici Brant ispravila kriv nos.