JEDNOSTAVNO, VESELO, A TAKO ŽENSTVENO! 3 najmodernije boje koje treba da nositi ovog leta
printscreen.rs/minimagazin.info


Upečatljivo leto

Kada razmišljamo o tome kako određene boje i njihove nijanse mogu pomoći da se dobije vrlo moderno i upečatljivo modno izdanje, onda se obično radi o nešto „jačim“ i intenzivnijim nijansama. To je slučaj i ove letnje sezone, gde su u prvom planu intenzivne nijanse ružičaste, narandžaste, koraljne, zelene ...

printscreen.rs/minimagazin.info

 

Ono što je dobro kod pomenutih boja je to što će uvek pomoći u osvežavanju celokupnog stajlinga, a odlično se slažu i sa mnogim drugim bojama, posebno onima koje nam dolaze iz neutralnog spektra - od crne i bele do tamnoplave i sive.

Međutim, još jedna odlična opcija je kombinovanje intenzivnih boja koje dolaze iz suprotnog spektra (na primer: fuksija i prolećno zelena, ili intenzivna ružičasta i intenzivno zelena) i dobiti trend koji je ponovo jedan od omiljenih letovanja, a to je boja blokiranje.

Blago leto

Žuta nam se ponovo vraća, ali i dalje u nešto blažem ruhu. Naime, žuta je pre par sezona bila jedna od vodećih boja i to su uglavnom bile malo „jače“ nijanse ove prelepe boje. Međutim, tokom letnje sezone do izražaja dolaze nešto blaže nijanse žute boje, od bledo žute do limunske do pastelnih nijansi.

printscreen.rs/minimagazin.info

 

Pitate se zašto je žuta toliko popularna? Odgovor je vrlo jednostavan: odličan je za kombinovanje sa svim tamnim nijansama, vrlo lako se može uklopiti u bilo koji stajling, a samo će dodatno naglasiti preplanuli ten, gotovo kao nijedna druga boja.

printscreen.rs/minimagazin.info

 

Komade odeće u nijansama žute boje možete nositi u svim prilikama, a oni su garancija da ćete i ove letnje sezone imati vrlo moderan stajling. Suknja, haljina, pantalone, šorts ili dodaci - nije bitno, sve dok su u blagim nijansama žute boje.


Sveže leto

Jedno je sigurno: leto je potpuno nezamislivo bez bar jednog belog komada odeće. I to je sasvim jasno, imajući u vidu da je bela vrlo prozračna, sveža i idealna za kombinovanje sa svim ostalim bojama, bez obzira iz kog spektra potiču. Postoji toliko mnogo odevnih predmeta koji su u nekoj od belih nijansi (snežno bela, slonovača, ledena boja ...) i nikada nećete pogrešiti ako ih dodate svakodnevnom stajlingu.

printscreen.rs/minimagazin.info

 

Bela boja će vam pomoći da osvežite letnji stajling na vrlo jednostavan način, bez preteranog napora. Na kraju ćemo dodati da je veoma zahvalna kada su u pitanju poslovne kombinacije, posebno tokom letnje sezone - dovoljno je odabrati belu lanenu košulju koja će se kombinovati sa midi suknjom i dobiti poslovni stajling koji je tako jednostavan, a opet tako efikasan.
 

Komentari (0)

Loading