ODEVAJTE SE SMELO, ALI OTMENO: Kombinujte košulju sa tačkicama, sa suknjom na cvetove, ali pod jednim uslovom
Foto: Printscreen/instagram

Iako ova kombinacija nije jedna od omiljenih, ljudi koji misle da crno i braon ne idu zajedno, prave ogromnu grešku. Postoji par kombinacija, koje možda niste ni razmišljali da uparite, a odlično idu zajedno.

Mornarsko plava i crna kombinacija, može izgledati veoma atraktivno i zanimljivo, ukoliko je iskombinujete na pravi način. Mornarsko plava jakna na crne pantalone ili crne pantalone sa svetlo plavom košuljom.

Smele odevne kombinacije

Slobodno kombinujte košulju sa tačkicama sa suknjom na cvetove. Izgledaćete smelo. Pazite samo da vam jedan odevni predmet bude upadljiviji od drugog. Za one koji su malo puniji i žele da sakriju višak kilograma, nikako ne smeju da nose široku odeću. Poželjno je nositi užu gardarobu, samo pazite da vam pojedini komadi odeće ne ističu višak oko struka.

ODEVAJTE SE SMELO, ALI OTMENO: Kombinujte košulju sa tačkicama, sa suknjom na cvetove, ali pod jednim uslovom

Foto: Printscreen/instagram

 

Još jedno važno pravilo je da cipele i torba ne moraju da budu u istoj nijansi. Horizontalne linije mogu vas vizuelno učiniti širima, ali ako su linije u sličnim nijansama, među kojima nema prevelikog kontrasta slobodno ih obucite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading