HOROSKOP ZA UTORAK, 16. MAJ Raku nestabilnost na poslu, Vagi povratak bivšeg, Škorpiji prehlada...
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Ovaj period vam donosi završetak rada na važnom poslovnom zadatku ili projektu. Jedno poglavlje završavate, a drugo počinjete. Akcenat je na kvalitetu prezentacije vaših ideja pred poslovnim saradnicima, jer će mnogo toga zavisiti od vašeg samouverenog nastupa.   

Ljubav: Promenljivost raspoloženja i impulsivnost mogu doprineti tome da između vas i partnera povremeno dođe do razmirica, pa čak i burne rasprave, i to oko najbanalnijih sitnica. Za slobodne Ovnove postoji mogućnost tajne veze sa osobom sa posla.    

Zdravlje: Migrena, posledica je učestalih glavobolja.

BIK

Posao: Poslovna putovanja mogu da vam donesu neočekivane preokrete i iznenađenja, tako da vaši pregovori mogu krenuti u potpuno iznenađujućem pravcu. Ta iznenadna promena uslova poslovanja iziskivaće dodatna prilagođavanja. U svakom slučaju, pripremite rezervni plan.

Ljubav: Želite da nešto iz korena promenite u vezi s partnerom. To će vas dovesti u situaciju kada ćete se naći pred izborom po sistemu „ili - ili“. Ako ste nezadovoljni vezom, možete se odlučiti za radikalna rešenja. Slobodne Bikove može iznenaditi poruka bivše ljubavi.. 

Zdravlje: Uradite osnovne analize.

BLIZANCI

Posao: Poslovni plan vam je u prethodnoj nedelji bio u atmosferi velikih izazova. Atmosfera teških pregovora i stalna neizvesnost, dosta su vas iscrpeli. Uprkos tome, ovog vikenda poći će vam za rukom da prevaziđete problem koji je blokirao vaše poslovanje.

Ljubav: Moguće su razmirice sa partnerom, ali se može ispostaviti da su sumnje partnera bile neosnovane. Slobodni Blizanci se mogu pomiriti sa bivšim partnerom. Dvostruku ljubavnu scenu čini to što može doći do toga da se upustite u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Uradite ultrazvuk urogenitalnog sistema.

HOROSKOP ZA UTORAK, 16. MAJ Raku nestabilnost na poslu, Vagi povratak bivšeg, Škorpiji prehlada...

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Sprovodite analizu protekle situacije na poslu. Moglo je doći do zakašnjenja ili odlaganja rada na važnom delu poslovnog zadatka. Primenite svoj unapred pripremljeni rezervni plan da prebrodite nestabilan period.

Ljubav: Rakovi koji su slobodni lako mogu da se upuste u vezu sa osobom koju poznaju preko posla. Moguć je početak veze. Rakovi koji su u vezi  prolaze kroz turbulentan period, jer se nakupilo dosta negativnih poena u pogledu ponašanja njihovog partnera. Potrudite se da pronađete kompromisno rešenje.

Zdravlje: Stomačne tegobe.   

LAV

Posao: Ovaj period vam donosi završetak rada na važnom poslovnom projektu. Odlučili ste da uvedete nove elemente u vaše radno okruženje, kao i nove metode rada. Poslovni uspeh vas očekuje kroz proširenje kruga poslovnih saradnika i povećan obim posla. Trebalo bi da maksimalno iskoristite naklonost planeta.

Ljubav: Vaša raspoloženja su promenljiva i teško vam je da balansirate poslovni i emotivni život. Vaša dilema može da se ogleda i u dvoumljenju između dva potencijalna partnera. Situacija zahteva iskreno samopreispitivanje.

Zdravlje: Dehidratacija, unosite malu količinu vode u organizam.

DEVICA

Posao: Tokom ovog perioda možete imati zastoje i odlaganja u realizaciji poslovnih planova. Pa ipak, zahvaljujući tome što ste izuzetno vredni, uspešno ćete prebroditi ovaj period. Mogući su nepredviđeni problemi, kao i problemi sa dokumentacijom.

Ljubav: Device čeka poseban izazov na ljubavnom planu zbog toga što im se sve više dopada osoba sa posla, ali oklevaju da načine prvi korak. Slobodne Device mogu se naći u dilemi zbog više potencijalnih prilika za ulazak u vezu.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša, kao i masne, brze hrane. Pripremite se za letnju sezonu!

HOROSKOP ZA UTORAK, 16. MAJ Raku nestabilnost na poslu, Vagi povratak bivšeg, Škorpiji prehlada...

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao: Pravi trenutak da nešto bitno promenite u svojoj karijeri. Sada je kucnuo čas da se angažujete oko važnog poslovnog cilja. Ukoliko želite da promenite radno mesto, sada je pravi trenutak za to. Odnosi na poslu gde radite kreću se silaznom putanjom.

Ljubav: Povratak bivše ljubavi može da vas postavi u dilemu. Uprkos tome, vaše emocije su i dalje jake, tako da ćete odlučiti da obnovite vezu. Vage koje su u braku, trebalo bi pravovremeno da reše neke porodične probleme da se ne bi nagomilavali i kasnije doneli ozbiljne posledice.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

ŠKORPIJA

Posao: Ovaj period može obeležiti poslovno putovanje i rešenje administrativnih pitanja. Potrudite se da se držite po strani od manipulativnih kolega, jer postoji mogućnost spletaka. Finansijski dobitak vam dolazi zahvaljujući vrednom radu na poslu.

Ljubav: Očekuje vas burna ljubavna romansa sa osobom koju možete upoznati na nekom putovanju. U početku sve može izgledati kao flert, ali će vam tek vreme pokazati da će vaš odnos biti više od prolazne veze.  Zbog toga ćete se naći pred bitnim odlukama u kom pravcu će vaša veza dalje krenuti. 

Zdravlje: Prehlada.

STRELAC

Posao: Vaši odnosi sa saradnicima mogu da prođu kroz turbulentnu fazu. Iza vas je nedelja u kojoj je došlo do promene plana, ali se vi uvek nekako snađete i umete dobro da improvizujete rešenja. Zbog toga vam mnogi zavide. Nestabilna situacija na finansijskom planu.

Ljubav: Situacija na ljubavnom planu je dosta složena. Neophodno je da otvoreno porazgovarate s partnerom da biste rešili dugotrajan problem. Slobodni Strelčevi mogu da uđu u vezu s nekim prijateljem koji im se odavno dopada i prema kojem nisu ravnodušni.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

HOROSKOP ZA UTORAK, 16. MAJ Raku nestabilnost na poslu, Vagi povratak bivšeg, Škorpiji prehlada...

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Tokom ovog perioda vam neke osobe mogu vratiti novac koji ste im pozajmili ili možete dobiti novac koji iz nekog razloga kasni. Odlična poslovna odluka može vam doneti finansijski uspeh u budućnosti.

Ljubav: Ovaj period može da obeleži početak ljubavne veze koja se zasniva više na seksualnoj privlačnosti nego na emocijama. Očekuje vas buran ljubavni period. Novo poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom u znaku Bika ili Škorpije očekuje vas preko posla ili na poslovnim putovanjima.

Zdravlje: Dijetu nemojte pokretati na svoju inicijativu, bez konsultacije sa nutricionistom.

VODOLIJA

Posao: Ovaj period donosi vam mogućnost obnavljanja stare poslovne saradnje. Finansijska situacija će početi da se popravlja zahvaljujući vašim ispravnim odlukama što se tiče rada na projektu. Aspekti će vas uporno ometati što se tiče priliva novca.

Ljubav: Problemi i neophodnost dodatnog prilagođavanja u vezi s partnerom. Partner može da vam prigovori da ga zapostavljate, a ti prigovori su na mestu, jer više vremena posvećujete poslu. Ukoliko ste slobodni očekuje vas avantura zasnovana više na seksualnoj privlačnosti.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

RIBE

Posao: Pomoć jedne uticajne osobe može da doprinese tome da ostvarite veliki pomak u karijeri ili jednostavno drastično proširite svoj posao. Uprkos zastoju priliva novca prošle nedelje, uskoro vas očekuje dodatni izvor prihoda na koji ranije niste računali.

Ljubav: Ribe očekuje susret sa atraktivnom osobom preko prijatelja ili preko posla. Osoba u znaku Škorpije mogla bi ozbiljno zaokupiti vašu pažnju. Mogućnost početka ozbiljne veze je velika. Ribe koje su u vezi očekuje postepena harmonizacija veze

Zdravlje: Problemi sa kožom, alergija. Obavezno se obratite dermatologu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading