PAZITE SE: Pored ovih znakova ćete sigurno upasti u neki problem
Foto: Shutterstock

Strelac

Strelac je svakako energičan i optimističan, ali ta energija je previše drugima za izdržati. Nateraće vas da radite stvari koje vam nisu ugodne, stvari kojih se sramite ili zbog kojih ćete žaliti zauvek. On je divlji i može vas uvući u velike nevolje!

On se takođe voli šaliti, što je sve dobro i zabavno dok ga ne shvatite ozbiljno. On će reći da bi bilo smešno vašim prijateljima koji čekaju ispred kluba pokazati zadnjicu. Osnaženi njegovom energijom, vi to napravite i sledeće što se dogodi, uhapšeni ste zbog nedoličnog ponašanja. To vam se dogodi kad verujete Strelcu.

Može previše analizirati stvari. Kada samo želite ostati izvan drame, on vas uvlači ponovo u nju. Njegovo preterano analiziranje čini male stvari većima nego što trebaju biti i naći ćete se zbog toga u svetu nevolja.

Rak

On je spreman na sve. Doslovno na sve! Ako ubacite neku intrigantnu ideju u njegovu glavu, on već planira kako će sve to ispasti. Vrlo je maštovit i smisliće najluđi scenario i tražiti od vas da probate to s njim. Ne zaboravite kutiju prve pomoći!

Njegove emocije vode igru tako kada udružite snage da savladate zadatke, njegove emocije će držati uzde. Njegova nemogućnost da razmišlja logično će vas uvući u veliku nevolju. Kombinacija njegove ćudljivosti (promene raspoloženja, depresije) i tvrdoglavosti je recept za katastrofu.

Rakova strast se može činiti nadahnjujuća, ali će vas dovesti do toga da ćete završiti zavezani za panj, jer on ima veliku strast prema spašavanju drveća. Pazite se, jer će vas uveriti u bilo što za njegovu vlastitu korist.

Lav

Lav ima dug jezik i koristi ga da kaže ono što mu je na umu! Međutim, može uvući druge u veliku nevolju sa svojom samouverenošću. Vrlo je ekspresivan. Njegovi izrazi lica sami po sebi mogu biti nestašni, stoga se ne oslanjajte na njega da drži ravnotežu u stresnim situacijama. On će reći onako kako jest i ako ne možete to podneti – držite se podalje.

Lav može biti lenj do te mere da ga morate izbaciti s kauča i ukinuti Netflix. Ukoliko ste zavisni od prežderavanja i gledanja TV-a ili čipsu, budite oprezni s Lavom, jer će vam on omogućiti da to radite.

A kada pomislite da možete odoleti njegovom buntovništvu i igrati na sigurno, on će vas ponovo uvući u igru. On je neodoljiv i dominantan. Poput muve u zamci, on će vas zgrabiti i preobratiti vas na svoje šefovske načine. Uostalom, on je kralj džungle.

Škorpija

Kao vodeni znak, Škorpija može zadržati mirno i hladno ponašanje dok se izvuče iz dosta toga. Vi, s druge strane, ne smete mu dozvoliti da bude buntovnik, a vi njegova pratnja, jer će vas uvući u nevolju.

On je kralj tame i tajnovitosti. Dok može uspešno čuvati tajnu, vi ćete se s druge strane izbrbljati i upasti u nevolju. On je takođe ekstremno iskren. Mislite li ga povesti na važnu umetničku izložbu – nemojte!

Ukoliko Škorpija misli da slika naslikana prstima izgleda grozno, reći će to svima u prostoriji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading