BILA JE NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA, LJUBAVNIK JOJ JE PUCAO U GLAVU, A NJENA ĆERKA JE ZBOG TOGA PROŽIVELA PAKAO! Evo kako danas izgleda Maša, naslednica Milje Vujanović (FOTO)
Printskrin Youtube

Čuvena glumica i mis SFRJ 1967. godine Milja Vujanović, mnogima poznatijao kao začetnik astrologije i nas, završila je dva fakulteta, FDU i novinarstvo, a onda se posvetila astrologiji. Međutim, zvezde joj očito nisu bile naklonjene, pa je doživela tragediju. Njen ljubavnik Obrad Zejak je pucao u nju, a onda se prijavio za pokušaj ubistva.

Ta nesreća obeležola je život Miljinoj ćerki Maši.

– Upoznali su se u Astro centru, došao je na analizu horoskopa, mada kruže priče da je on njoj bio poslat od strane službe državne bezbednosti. Ona je, to sam čula mnogo kasnije, svojim prijateljima tada rekla: “Ovaj je došao da me ubije”. Takav je osećaj imala. Otkad se on pojavio, sve je ukazivalo da će doći do neke tragedije. Sve vreme je radio na tome da stane između nas dve, da nas udalji, da mama ima neprijateljski odnos prema meni - rekla je Maša Vujanović.

Zbog svih tih problema Miljina naslednica je imala problem sa gojaznošću što se odrazilo na njeno zdravlje. U jednom trenutku odlučila je da promeni način ishrane, da izbaci šećer i brašno iz organizma i u tome je uspela. Smršala je čak 55 kilograma i pretvorila se u pravu lepoticu.

Maša se od tada posvetila i religiji i propagiranju zdravog načina ishrane i tako pomaže svima koji imaju problem sa viškom kilogama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading