Stevan Piale je nekada bio dobošar, a sada je pokazao bicepse i izmamio uzdahe devojaka (FOTO)
V.Đ.

Turištička sezona u Skadarliji otvorena je juče tradicionalnim podizanjem skadarlijske zastave i svečanim kulturno-umetničkim programom na platou kod Skadarlijske česme, a čime je svečano obeležen početak turističke sezone u Skadarliji.

Svečanom otvaranju 52. sezone prisustvovavali su zamenik gradonačelnika Goran Vesić, predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović i direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović a čast da podigne skadarlijskui zastavu imao je glumac Stevan Piale. Mladi glumac bio je u beloj majici kratkih rukava i tokom podizanja zastave pokazao je svoje nabildovane bicepse, čime je mnogim devojkama izmamio uzdahe.

Stevan Piale je nekada bio dobošar, a sada je pokazao bicepse i izmamio uzdahe devojaka (FOTO)

Instagram

 

 

U ulozi Branislava Nušica našao se glumac Milan Milosavljević, a Ljiljana Jakšić kao Skadarlijska dama pevala je starogradske pesme zajedno sa vokalnom solistkinjom Radio Beograda i RTS-a, Vesnom Dimić.

Skadarlijski dobošar Bojan Hlišc govorio je o pravilima navedenim u „Kodeks o ponašanju u Skadarliji" a u saradnji sa JKP "Gradske pijace" organizovan je i "Skadarlijski EKO bazar".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading