Milica i Bora
Foto: Alo/Printscreen

Bivši rijaliti učesnici Bora Santana i njegova izabranica Milica Kemez trenutno u uživaju u Monaku, a za luksuzno putovanje iskeširali su 15.000 evra.

Naime, Bora i Milica su bili u jednom od najluksuznijih hotela u kom su boravile najveće svetske zvezde, a za sedam dana tamo su potrošili pravo malo bogatstvo.

- Bora i Milica su odavno planirali da odu u Monako i Monte Karlo. Svesni da im za to putovanje treba dosta novca, štedeli su dugo, ali nisu želeli da odsedaju u skromnijim hotelima ili privatnim stanovima, već da iskuse život na visokoj nozi - kaže izvor i dodaje da je Bora Milici ispunjavao sve želje na putovanju.

- Kupio joj je sve što joj se svidelo i što sama sebi nikada nije mogla da priušti. Vodio ju je po najskupljim radnjama svetskih dizajnera, a ona je bila presrećna. Na kraju je uspela i da povrati deo novca koji su spiskali, jer je u kazinu dobila 5.000 evra! Nikada dosad nije se kockala i samo je želela da okuša sreću, ali isplatilo joj se. Uložila je "simboličnih" 200 evra, a zaradila 25 puta više - ispričao je izvor blizak ovom paru, a prenosi Kurir.

Inače, u narednu sezonu "Zadruge" ući će i Bora Santana i Milica Kemez, što je Santana potvrdio na svom Instagram profilu tako što je poneo kačket na kojem piše "Budućnost je ružičasta", uz rečenicu, "Da li ste spremni?".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading