Bora i Milica
Foto: Alo/Printscreen

Bora Santana prošle sedmice je napunio 35 godina, te je na intimnoj proslavi, upriličenoj za nekoliko ljudi, priznao daje zakazao venčanje s Milicom Kemez. lako se par verio još prošle godine, konačno je došao trenutak da naprave svadbuo kojoj će mnogi pričati.

Naime, Bora je, dok je duvao svećice na torti, prisutnim gostima otkrio da je zakazao venčanje za sledeću godinu, te da su Milica i on već uveliko počeli s pripremama.

- Akobogda, sledeće godine u ovo doba biće svadbena torta, već su razgovarali o terminu. Biće to nešto neviđeno na našim prostorima, svadba veka, kako se kaže. Koštaće ih pravo malobogatstvo, ali na takvim stvarima se ne štedi, to se radi jednom u životu i kako treba. Moraju da budu ozbiljne pripreme, da se pamti za ceo život, da bude neki performans, venčanica iz snova, luksuzna dekoracija, biće preko 700 zvanica. Mnoge Borine kolege su im već obećale da će pevati na svadbi, Zorica i Kemiš su rekli samo da im jave datum, Zlata Petrović, Sloba Radanović, oduševljenje je na nivou – rekao je dobro obavešten izvor, te dodao da je Miličina ideja da urade na kompenz sve što budu mogli, počevši od restorana i keteringa.

- Milica će sama da šije venčanicu, ali i Borino odelo, a pobrinuće se i za frizuru i šminku, koja će biti njenih ruku delo. Takođe, ona je imala ideju da izreklamiraju restoran i ketering, ugovore kompenzaciju, te tako uštede neki novac, međutim, Boraje više za to da se plati šta treba jer smatra, kada su svadbe u pitanju, da ne treba da se štedi, te da ima ušteđevinu, koju ne žali da potrošina ovaj najznačajniji dan u životu - zaključuje izvor.

- Ja ću se tog dana odmarati, neću ni svirati, ni pevati, ni voditi program, zaslužio sam da bar tog dana uživam - kazao je Bora Santana.

Telegraf 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading